Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
válasz BoneDragon #51 üzenetére
me a pöcscétő kell? okoska
-
wolfman
veterán
Az a szörnyű, hogy Premium tag vagyok, de a 4 beta-t nincs időm tolni! Még fel se tudtam telepíteni!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Jakesz
addikt
válasz BoneDragon #51 üzenetére
Az már egy csoda, hogy ezekből a régi vasakból ennyit kihoztak.
-
BoneDragon
veterán
válasz seederking #48 üzenetére
Azt csúnyán benézted, az ott árnyék nem kiemelkedés. Amúgy meg xfos verziótól nem kell csodákat várni.
-
Findzs
addikt
szép meg jó csak az előz rész single részét is nagyon nyögve vittem végig, unalmas volt
most a crysis 3 -al szenvedek ugyanígy, szép graf de 0 játékélmény
lassan már tényleg csak multiban lesz élvezetes az új játékokkal játszani
vagy én öregszem
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
seederking
őstag
Első videóban 1:30 után mikor hullámzik a víz a leomló épület hatására,elég rattyantás mód van megcsinálva...Magasabbra emelkedik a talajszintnél mégis mintha egy zárt térben mozogna.Ilyen kaliberü játéknál azért egy kis kicsapó vizre futhatta volna....
-
BlackSoft
addikt
1. Ki mondta neked, hogy én a gépet csak krájziszra használom?
Ha csak játszanék, akkor elég lenne tényleg egy 1150-es 4770K és 8GB ram is. Viszont jelenleg a procinak mind a 12 szálát 100%-osan kihasználom, és ha lenne 64GB ramom azt is megenném, mert a 16 nagyon-nagyon kevés.
2. Nem lőttem túl a célt játékban sem, mert jöhetne még egy VGA simán, mert nincs meg mindenhol a 60fps, főleg hogy az a tervem, majd egy idő után átállnék 2560x1440-re, amihez édes kevés lesz a VGA-m.
3. Ha nem váltod az alkatrészeket évente, akkor később úgy jársz mint én legutóbb. Vettem a gépet 600k-ért, utána eltelt 4év, és 150-et kaptam érte, amiből vettem egy alaplapot. Ha upgradeltem volna évente, akkor nem lett volna 450k kiesésem, max 100k amivel pótolni kellett volna. Vagyis sokkal költséghatékonyabb a dolog, mint sokáig egyet használni.
Lehet hogy te mondjuk nem tartozol abba a rétegbe, akik így csinálják, és ennyit költenek a gépre, de attól még ez egy nagyon is jó, és működő folyamat.
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
a.sebi
őstag
És ha megunom a gamet, eladom...nincs cheater, egyszerűbb, kompaktabb stb stb...
Ez olyan dolog mint a telefonoknál az android és ios kérdése, a droid többet tud, de nem olyan stabil.
Telobol nem kéne ios, de gamenel megelégszem egy stabil könnyen kezelhető, konzollal.
Izlések és pofonok, nem beszélve az exclusive tartalmakkal én hetente többször is gears of war t nyomom, nekem ez tetszik....
Kinek a pap kinek pap né...
Lehet veszek egy komoly pc t meg egy xbox onet is... -
a.sebi
őstag
Jo van pro meg kontra pc ügyben is,de ezt ne mondjuk már hogy a pc azért jobb mert 3k val olcsobb a game...
Azt rá költöd a hardverre bőven, mindenki tudja, hogy a pcn mindíg szebb a grafika meg jobb az fps, de én nem szeretek instalálgatni, hiányzó dll filekoat töltögetni....
Én -
joysefke
veterán
válasz BlackSoft #35 üzenetére
A pc-t upgradeljük évente...Új vga minden évben. Ha proci van jobb akkor az is megy az új. 2 év után alaplap csere, mert jön új architektúra.
Asus Rampage IV Extreme .:. I7-3930k@4,6Ghz .:. Gainward GTX 780 .:. Corsair Dominator Platinum 16GB .:. Corsair AX1200 .:. Corsair H110 .:. Corsair Obsidian 650D .:. Razer BlackWidow Ultimate 2013 .:. Razer Naga Hex .:.
Azért azt tegyük már hozzá, hogy az elveid megsértése nélkül, költséghatékonyabban is kihozhattad volna pontosan ugyanezt a játékteljesítményt:
2011-> 1155, 3930K-> 3770K/4770K, 16GB->8GB, ház meg hűtés persze ízlés dolga.Szóval Te a gépeddel még az egyébként extrém gémer-igényeiden is túllősz..
J.
-
BlackSoft
addikt
válasz mickemoto #41 üzenetére
Pont az, hogy nem csináltak vele semmit, csak kívülről. Én is design-olgatom a gépet, ha épp nem kell bele más, de gyorsabb nem lesz tőle Next-gent direkt nem soroltam oda, hanem arról beszéltem amit már tudunk.
-
mickemoto
őstag
Nem értem minek van mindig ez a vita, az új konzolok meg sem jelentek, az hogy hét évig kiszolgálnak azt még a Jóisten se tudja.Eddig így volt, ezután már nem biztos.Majd hét év múlva meglátjuk.Eddig is voltak egy konzol-életcikluson belül frissítések, mint slim meg superslim.Igaz itt nem nyúltak bele a teljesítménybe, de mi van ha ezután majd igen.
-
vg
addikt
"A pc-t upgradeljük évente...Új vga minden évben. Ha proci van jobb akkor az is megy az új. 2 év után alaplap csere, mert jön új architektúra. Vagyis 1-2 évente full új a pc, tehát 7 éves soha nem lesz, annyi idő alatt a ház is kukába kerül."
Eme Hozzászólásodnál ragyognak a pixelek. (dupla kezű facepalm)
-
exec79
tag
8 éves gépről beszélünk! Teljesen jó, és valószínű nem fog akadozni sosem. Nem tükröződik a víz és nem lóg néhány zászló egy fps-ben hát úristen mi lesz. Szerencsére a low és ultra közt sincs olyan nagy különbség ha nem lenne egymás mellé téve a két kép fel sem tűnne a többségnek.
-
BlackSoft
addikt
válasz BoneDragon #36 üzenetére
Jó én arról a rétegről beszélek, akik közé én is tartozom...Akkor szép ha minden maxon van, nem véletlen tették bele, és 60fps alatt nekem szaggat, főleg egy fps-ben nem tudok normálisan célozni egy háborúban mert túl kevés az amit látok...
-
CocooN-z
őstag
Ez az x360 még mindig ügyes kis masina, Halo 4 nél is meglepődtem!!!
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
BoneDragon
veterán
Túl van reagálva ez a pc vásárlás, és nettó faszság. 4-5 évvel ezelőtt fejlesztettem pc-t és a mostani játékoakt is vigen elviszi medium-high-ba. Lehet nem fix 60 fps, de én magasról teszek rá. Az új konzolok még a 60 fps-t se fogják vinni, felbontásról meg ne is beszéljünk pedig ezzel hirdettek minden egyes játékot (szánalmas). Elavult szarként jönnek ki és aki ezt nem látja be az egy elvakult fanboy.
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
"...7 év mulva nem viszi a játékokat, a konzol igen..."
A pc-t upgradeljük évente...Új vga minden évben. Ha proci van jobb akkor az is megy az új. 2 év után alaplap csere, mert jön új architektúra. Vagyis 1-2 évente full új a pc, tehát 7 éves soha nem lesz, annyi idő alatt a ház is kukába kerül.
A konzol pedig 7 év után is ugyan azt fogja tudni, és már elejétől kezdve a béna grafikával 20-30fps-el döcög játéktól függően.
Ez természetesen az eddigi konzolokra vonatkozik mert el telt ennyi idő, és jól ismerjük őket. Az next-gent nem lehet ide sorolni mert még nincs...---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
a.sebi
őstag
Jahj b@meg....hagyjátok már abba ezt a baromságot, hogy pc vagy konzol....
Amit ő játékokra költ azt te tuningolasra, mert lehet fasza a pcd...de 7 év mulva nem viszi a játékokat, a konzol igen.. Ha sporolni akarsz akkor dominozzál!
Elég volt már , hogy minden hírnél megy a pc , konzol hiszti....keress barátnőt és ne a konfigoddal menőzzél, mert uncsi...és az sem érdekel senkit, hogy te egérrel szeretsz játszani!
Játszál mással és ne szemeteld össze a topikot...[ Szerkesztve ]
-
PiTM0N
tag
A 13-15 ezer Forint még mindig drágább mint a PC-n (Én anno 9000-ért vettem fémdobozos BF3-at )
"(...) nem gyenge erőmű kell, a fix 60 FPS tartásáról nem is beszélve."
Azért vedd figyelembe, hogy a next-gen konzol is csak 30FPS-t nyújt majd. Ráadásul az sem garantált, hogy 1080p. Ha (sajnos) nem lesz annyi, csak 720p, akkor meg a konzol árából milyen VGA (+esetleg jobb CPU) nem futtatja neked a játékot ilyen beállításon 30FPS-el?Lehet, hogy a PC-re nem olyan kényelmes megkeresni mint konzolra a best-buy hardvereket a gépedbe büdzséhez mérten, de aki erre nem képes, az meg is érdemli, hogy kifizesse az a játékonkénti 2-5 ezer Ft többletet.
Igen, PC-n nem nagyon adod el, amit online regisztrálni kell. Ez sajnos igaz!
(Bár szerintem olcsóbb olyan játékot venni amire nem unsz rá pikk-pakk, ízlés, pénz kérdése.) -
Jakesz
addikt
válasz FuRiONight #31 üzenetére
Nem lesz 18k egy játék sem, csak a Konzolokszervíze hirdeti annyiért. Ugyanannyiba kerülnek a nextgen játékok is, mint a currentek, azaz 13-15k. Viszont ezeket szépen tovább lehet adni, pár hónapon belül 3-4 ezer forintos veszteséggel el lehet passzolni, az Origin account meg a nyakadon marad, ha megunod a játékot.
-
Jakesz
addikt
válasz FuRiONight #29 üzenetére
Akkor meg oda az extra látvány, úgyhogy nincs előnye a nextgen konzolossal szemben.
-
FuRiONight
őstag
Itt egy cikk, és a béta alapján nagyon jól skálázható, közepes gépeken is igen jól megy.
-
Jakesz
addikt
válasz FuRiONight #27 üzenetére
Csakhogy ahhoz a kicsivel szebb látványhoz nem gyenge erőmű kell, a fix 60 FPS tartásáról nem is beszélve. Egyébként várhatóan meglesz az 1080p. Meg a csalókból sem kérek.
[ Szerkesztve ]
-
Jakesz
addikt
Nem kell szégyenkezniük ezeknek a régi konzoloknak, az egyszer biztos. Aztán mi lesz majd PS4-en. Jó vétel lesz.
-
PC-rev-RM
tag
Ahogy nézem, azért a FOV is nagyobb pc-n egy leheletnyivel. Tényleg, lehet állítani BF-ben a FOV-
ot?[ Szerkesztve ]
"My GPU maker took more money from me than yours did from you! My GPU maker is #1!"
-
alevan
őstag
Én kicsit több füstöt vettem észre, nagyobb robbanásokat és csillogó vizet. Ezért nem érdemes az XboX-om lecserélni PCre.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
mickemoto
őstag
Ultrán jobban csillog a víz,ennyi.
-
tDr1v3r
veterán
válasz bolondember #10 üzenetére
Ez jobb.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Zoli0726
aktív tag
Ultra részletesség mellett tükröződnek az épületek meg a víz, alacsonyban meg nem
Troll off: Elég sivár a környezet, én sem vagyok elájulva ettől a grafikától, szerintem a crysis3-al köszönőviszonyban sincsenek. Egyiket sem szeretem különösebben, de valahogy ettől az agyonajnározott bf4-től többet várnék. Kíváncsi leszek a végleges változatra egy élő megtekintésben azért. -
wolfman
veterán
Nem rossz az XBOX verzió sem, de a PC részletesebb, de még hangokban is. PCnél jobb a kontraszt és a felületi részletesség, füstök ennyi, másban nem, de ez pont elég hogy PCn játsszuk!
A leomló épület is sokkal szebb PC-n viszont én keveslem a törmeléket és füstöt amit hátrahagy az omlás.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
joysefke
veterán
szvsz ha nem tömörített YT videó alalján kell majd összehasonlítani, akkor még nagyobb lesz a különbség...
J.
-
doddy
tag
válasz Dark KillerX #4 üzenetére
+1, én sem vagyok elragadtatva
www.greencoating.eu - Festék és csiszolástechnika Egyedi bevonatrendszer kidolgozás, gyártás akár 5-10-15-20 év garanciával.
-
BlackSoft
addikt
Szerintem nagyon fa*za lett, legalábbis a beta. A grafika nem nagyon változott, hiszen csak néhány opciót változtattak rajta, és új textúrák, modellek kerültek be, de ettől még szinte BF3.
Van benne jónéhány érdeks újítás, ami multiba jó leszA kampányra leszek majd inkább kíváncsi
-
vg
addikt
Hiába fényévekkel jobb a PC grafikája, majd szóljatok, ha PC-n nem lesz 64 játékosból 15 csíter. Addig marad a háromlábú tolókocsis xbox.
-
dorten
tag
Elfáradtak már a mostani generációs konzolok.
PC szép. -
bolondember
MODERÁTOR
[link] - innentől az égen felrobbanó és ottmaradó helikopter a képernyő felső részén azért nem rossz.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Chiller
őstag
Kíváncsi vagyok milyen ökör elgondolás alapján vették fel az X360 vs PC videókat direkt különböző helyekről
-
Def26
félisten
Hát el-elmegyeget xbox -on is, de ez már csak bohóckodás PC -s grafikához képest. Tényleg a végén van a rendszer és a nextgen -ben sem látok túl sok erőt.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
sTERNI
senior tag
Feltettem a bétát, 20 perc után le is szedtem.
A BF1942-t imádtam, a BF2 nagyon jó volt, BF3... ehhh... ez meg rettentően hajaz a 3-ra."You travel with fascinating companions, Doctor."
-
sirdenis
tag
Mind a 2 ezer éves, beta állapotú verzió. Messzemenő következtetéseket ezekből a videókból kár lenne levonni. Konzolosra még texturák sincsenek teljesen ráhúzvan.
-
Dark KillerX
addikt
Lehet elfogult vagyok,de nekem nem tetszik a BF4-nek a grafikája! Ezt mondom a bétában tapasztalak után!
-
Spancho
senior tag
Munkahelyi gépen néztem egér mozi mértben ,de így is bőven szebb a pc.
Látszik ,hogy a Box a végét járja sajna
Multiban meg úgy is le kell venni a sok béna effektet mert nem lehet tőle semmit látni.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Put2
tag
Ahhoz képest, h milyem régi vas az Xbox360 nem rossz... Csak lenne hozzá bill. + egér kombó..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Lexus, Toyota topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hardcore café
- LEGO klub
- Anime filmek és sorozatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest