Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakaduku
senior tag
válasz Találtgyerek #49 üzenetére
-
Találtgyerek
veterán
Lehet már végig nézték barátnőm nudis képeit?
06-3o/9759I39
-
BalaNce87
addikt
Én még beta alatt úgy játszottam (kiváncsi voltam) hogy origint bezártam és minden ment tovább.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Ja végülis ha nem tárolsz fent semmi személyest amit nem szeretnél pl a neten fenntlátni akkor oké.
Xaels
Semmi köze ennek a warezhöz ez a gépedben való kutakodást üti ki ennyi..Egyáltalán nem is értem hogy lehet ilyet engedni egy kiló europai jogszabályt is sért.Simán adatokat lophatnak vele ha módosítják,kutya se ellenőrzi.[ Szerkesztve ]
-
Kakaduku
senior tag
Csak saját felelősségre!
-
hommeros
őstag
Kipróbáltam a cuccot, működik hibátlanul. Viszont a balttlelog és az Origin közötti használati eltérést biztosan látni fogják.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
mcmike
őstag
válasz iMaverick #40 üzenetére
Ebből a megközelítésből Cheat-eket is nyugodtan lehetne használni, mert megvette az eredeti játékot a delikvens, csak éppen használt mellette harmadik fél által módosított file-okat is...
Abban viszont teljes mértékben igazad van, hogy az ijen jellegű kérdéseket alapvetően az EULA válaszolja meg. Csakhogy próbálj meg eligazodni abban...
Szvsz az EA úgyis azt csinál majd amit akar...ennyi a rövid történet...
Én biztos nem lennék az elsők között akik kipróbálják...[ Szerkesztve ]
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
anulu
félisten
Magyarországon? ááá, dehogy. csak annyira, mint a "felnőtt tartalommal" kapcsolatban
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
hommeros
őstag
Csak nem arra utalsz, hogy képmutatás van a warez témával kapcsolatban?
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
iMaverick
addikt
Nem igazán látom, hol van ebben a warezolás? Eleve a jogtiszta, eredeti játék megléte feltétel ehhez a cucchoz... Az ok, hogy egy harmadik fél által módosított verziót használsz (ezt lehet tiltja az eula), de volt már az idők során jónéhány olyan program, amihez használtunk ilyesmit, akkor az mind warezolás volt? (Gondolok itt pl. a NoDVD patch-ekre., stb.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Xaels
félisten
"A fent elhangzottakkal ellentétben a cracker csoport által mellékelt információban az áll, hogy ezt a verziót azoknak szánják, akik megvásárolták a Battlefield 3-at, de nem akarnak egy trójai kémprogramot (Origin) telepíteni a gépükre." - Igen pontosan ez áll az NFO-ban, viszont ha nem telepíti a szerencsétlen játékos az Origin-t akkor milyen módon telepíti/aktiválja a BF3-at? Sehogy. Na meg ha sikerül is neki valami úton-módon, amíg az Origin account-on nem aktiválnak egy eredeti BF3-at addig nem kapcsolja hozzá a BattleLog rendszert és anélkül is a hajára kenheti a játékot...
Ha meg valaki kicseréli az .exe-t és kapja a Guid Ban-t teljesen mindegy, hogy a PB-től vagy az EA-től magától, az magára vessen.
A másik téma, hogy minket egyszerű fórumozokat állandóan csesztetnek a modik Warez téma miatt ez a cikk meg még is kikerülhet és Warezra buzdíthat?!
És nem védem az Origin-t vagy az EA-t. Leszarom magas ívről mit akarnak rólam tudni. Nincs vaj a fülem mögött, nincs mitől félnem.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
anulu
félisten
hagyd. szerintem életében nem írt még hírt / cikket
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Vistaboy
veterán
Nem, kifejezetten azért írok ilyeneket, hogy a hozzád hasonlók tudjanak kötekedni.
Kijavítottam a cikket, köszi az észrevételt azoknak, akik ezt kulturáltabb formában adták tudtomra. További kellemes napot.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
M3Ny3'T
senior tag
"EA Trojan - It's in the game...ehm...It was in the game!"
Lol...
Ha a PB nem vág ki emiatt senkit, vagy a BattleLOG, akkor szerintem igen sokan fogják ezt használni.
Várjuk a tapasztalatokat a banokról.Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
ProEvoFan
nagyúr
Eredeti játékkal működik és a B.logot is kell használni alatta?
Majd jön egy B.blog vagy PB update azt nem tudnak játszani a játékkal
Mert ugye elvileg kell hozzá origin.Én nem védeni akarom az EA-t, mert nem színpatikus kiadó (az a Valve és a Blizzard), de a google, facebook, iwiw...stb, több adatot gyűjthet rólunk, mint gondolnánk...
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
szerintem butaság ezt letölteni és használni...
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Mukorka
addikt
A legnagyobb baj hogy az Origintől fagy le a játék is. Egyébként nem sok vizet zavar
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
aram01
nagyúr
kezdődik a keverés
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
anulu
félisten
válasz hibavissza #22 üzenetére
indításnál a server kér egy CRC32 vagy MD5 hash-t a bf3.exe-től. pl
[ Szerkesztve ]
-
Kakaduku
senior tag
Akkor szorgos kis program ez az Origin
-
Wasp_HUN
tag
Mielőtt mindenki nekiállna kicserélni a 'bf3.exe' fájlt a törtre, szólok, hogy az a program szándékos módosításának minősül és mint ilyet, kitiltással díjazzák... sajnos.
Senior Wasp - 1st Legion/HUN Reloaded [RAX]
-
anulu
félisten
nem kevés szarkazmus van ebben az nfo-ban
-
wwenigma
Jómunkásember
Remeljuk a PB nem kezd el szűrni erre....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
sTERNI
senior tag
Egy talicska aprómajmot nekik..
Már töltöm is lefele.. már csak a battlelog-al kellene kezdeni valamit."You travel with fascinating companions, Doctor."
-
wwenigma
Jómunkásember
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
L_ajos
őstag
há én egyenlőre akkor se töltöm le ( még ).
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
anulu
félisten
a Win "hazaküldözgetése" már többszörösen más topicokban ki lett vesézve, valamint pl az update-tel kapcsolatos szakmai fórumokon utána lehet nézni mi és hogyan működik. itt viszont a fő dolog az volt, ami miatt kirobbant a dolog, h ezeket az adatokat, amiket az origin elküld a felh tudta és hozzájárulása nélkül átadhatják 3rd party cégeknek. ezt valóban módosították, de tényleg érdemes az origin és a steam kliens futása közben elindítani egy proc explorert. érdekes dolgokra derül fény.
lehet rám köpködni, de amit megvettem origin-en, azoknak a warez változatával játszom. kifizettem, csöndben maradhat mindenki, de ilyen spyware-t nem tűrök meg a gépemen. multi max BF3-nál érdekelne, de VGA-m nincs alá. ha lenne, akkor is eredeti példány, origint megkerülve.
-
iMaverick
addikt
válasz enginev3.0 #9 üzenetére
kibelezi a gépemet az EA
Nem-nem! Annyiról szól a fáma, hogy "kémkedik" utánad a progi...
Mellesleg: nagyon egyszerű a megoldás: amikor nem kell, akkor ki kell lőni az Origin-t... Csak addig fusson, amíg játszol a BF3-mal...
[ Szerkesztve ]
-
Neks
tag
Hol lehet letölteni?
-
callmeakos
veterán
Nyaljon sót az EA az f*s Originje miatt.....
All→M8
-
Pont most töltöm originről, tegnap vettem meg, és akkor azt mondjátok hogy kibelezi a gépemet az EA? nem is hallottam még erről, de ennek nem igazán örülnék...
egyébként aki megkerüli az origit ennek segítségével, azt nem bannolhatják?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
iMaverick
addikt
Én használom az Origin-t... Nem hinném, hogy azokkal a cuccokkal, amik a gépemen vannak, tudnának mit kezdeni az EA-sok... Már ha igaz ez a spyware téma...
Ha már ennyire izgul mindenki ezen a témán: már többször felmerült, hogy a winfos is küldözget haza mindenféle infót... Ezen miért nem rugózunk ismét egy sort? Vagy feldobhatnám a böngészők által tárolt cookie-kat, amik aztán szépen a weblapok tulajdonosaihoz vándorolnak... Vagy ott van a Steam...
Félre ne értesen bárki is, nem védeni akarom az EA-t!!!
-
-
djculture
félisten
Na alakul ez a végén csak megveszem majd Origin hülyeség az biztos hogy nállam kizárva
-
Sonja
nagyúr
Eredeti kell, mert kell hozzá a battlelog is! Ez csak az origin működését iktatja ki, tehát eredeti játék kell hozzá!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
hommeros
őstag
A srác ezt írja a cikkben:
"akik nem vették meg a játékot,"Akkor most eredeti kell hozzá vagy sem?
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
igen, kicsit hiányos a cikk ebből a szempontból. az EA meg sz*pjon lovat az Origin spyware-e miatt. ugyanis sokminden más miatt kémkedésre is tökéletesen alkalmas.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
ez hack csak eredeti játékkal működik. Kicsit félreérthető a cím.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- BMW topik
- Politika
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge M1000e
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- Purlov Macska alomtálca kilépő, macska alom szőnyeg, macskaalom alátét, macskatoalett alátét, macska
- Órajavító készlet 13 db-os, csavarhúzóval és kiegészítőkkel Speciális szerszámkészlet jól használha
- Huawei MediaPad T3 TÁBLAGÉP ELADÓ
- LED-es hal-, poggyász mérleg bőrönd mérleg 40 kg-ig
- fülhallgató + GSM indukciós kártya micro (puska, vizsga) headsethez micro füles 2025
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest