Hirdetés
- Elden Ring
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EA Sports WRC '23
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- Polgári repülőgép-szimulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
hát ez egy ló... kártya!
Ha már NVIDIA akkor GTS450 vagy GTX560
ha meg AMD akkor HD6670 vagy HD6950 és HD5830 extreme ami most nagyon jó áron van és nagyon szuper kártya! -
kpal
nagyúr
Kedvec márkám de pont ezt a vga nemkene.
-
arcszesz
aktív tag
válasz
theartofdota #48 üzenetére
Azokba sem kell az ára miatt, ezért jelenik meg külön.
Egyébként jó kis kártya lenne, főleg passzív hűtéssel. Menne rajta a kántersztrájk full grafikával, mi kell még?
Ha beárazzák reálisan, hogy nem maradjon rajtuk (mondjuk fele ennyiért), meg is veszem.
-
TTomax
félisten
Van rajta SLi csati?
-
kerelo
aktív tag
Hogy erre a karira mi szükség,nem értem.főleg ilyen áron.pofátlan
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #42 üzenetére
"...igen, igen, térdelj csak le Jótündér; a kívánság az kívánság..."
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Újabb értelmetlen kari.
Dehát a szerződés az szerződés.
-
marositech
senior tag
Képzelt beszélgetés:
nVidia főhadiszálás
- Bakker Chin Jau Csau! Nyakunkon maradt sok tonna értelmetlen cucc!
- Hmm ne aggódj Csing Cseng Csung van megoldás...tudok egy balek céget, aki, ezeket megveszi...eVGA...
-
Kiváncsi vagyok hogy a letiltott egységeket életre lehetne-e benne kelteni.
-
Apone33
őstag
Nem lenne olyan rossz ha nem ennyiért lenne az ára.
-
Archer
őstag
Az EVGA mostanában nem erőlteti agyon magát, a vizes csúcskártyáikon még van a DS széria néhány taggal aztán ennyi, a többi mind referencia. Az alaplapjai mondjuk brutálisak bár jó ideje nem mutattak azon a téren sem semmit.
-
zazahoho
őstag
Nincs harag,békés ember vagyok én,de ez a kártya csúnya, drága és értelmetlen ,és valószínűleg hangos is.
ha már EVGA ez alá nem is fogom adni -
zazahoho
őstag
Nem is tudom,hiába EVGA nem ez lesz a kedvenc kártyám
-
bitblueduck
senior tag
válasz
Petike1007 #19 üzenetére
Ennél kevés jobb kártya készült.
Amúgy 3 éve még simán szórták a 64 bites ddr2-es kártyákat, ez ahhoz képest felüdülés lenne ha kevésbé vicces árat szabnának. Sőt, utolsó ddr2/64bit kombó az még a GF300 sorozatban debütált.
Ha azt vesszük, hogy ddr2 a GF6-tól meddig húzta, még sokáig lehet a gddr3 a szegény gamer vramja. -
blackydan
senior tag
1,5 giga ddr3 jóóóólvan már megint elindult a hülyítsük be szegény vevőt aki nem ért semmit a számtech-hez mozgalom van
Kár hogy elfelejtették róla a 3 ventis díszhűtést, akkor a hülyítés még jobban sikerült volna... jah bocs majd jön az oc verzió 3 gigával na ahhoz már vízhűtés dukál
-
Puma K
nagyúr
Mikor megláttam a dobozon az 1536 MB-os feliratot akkor kicsúszott a számon egy "hajjaj"
Jó az a 192 BIt-es memóriabusz, de feleslegesen sok ennyi memória rá szerintem.Lehe nemsokárat az EVGA lesz a következő NV partner aki kiugrik az NV karmai közül?
-
Móci
addikt
Ez aztán kellett. Az EVGA meg megszívta?
Lehet, hogy most fől a fejük, hogy ilyen csodajó kártyákat kell eladniuk... -
elfelejtette
veterán
Hát én is inkább megvárom a 3 GB-os változatot, oszt' SLI-be jó lesz 32 bites XP alá...
Viccet félretéve az eredeti cikkben arról volt szó, hogy ennek van egy 1GB GDDR5-ös változata is, arra inkább kíváncsi lennék. -
yakuza.tora
addikt
válasz
Petike1007 #26 üzenetére
Ja, ami egyébként 1,5GB...
-
VIGA77
tag
EBBŐL VESZEK HÁRMAT
-
Petike1007
tag
válasz
yakuza.tora #25 üzenetére
Akkor meg már van 6giga vramod
Mindjárt befizetek -
Apollyon
Korrektor
Gondolom nem sok ph-snak lesz ilyen kártyája
Az a venti meg egy nyári napon úgy süvít majd mint az ipari hajszárító ;p
-
Joe.36
addikt
Miért nem mindjárt 3GB
az jobban hangzik!
-
mdraco
őstag
Fele ennyiért és ddr5-el még vevő is lennék
-
Joe.36
addikt
DDR3 szabványra épülő 1,5 GB-os fedélzeti memória
Minek is rá ?
-
Petike1007
tag
Gyerekek...nem értitek...
Kell a 1,5 giga ram,mert a boltokban összeszerelt gépeket azok veszik,akik full nem értenek hozzá...és azoknak ráírják,hogy 1,5gb-os videokártya...a paraszt meg örül,hogy milyen komoly cucca van...
A ddr3-ról meg annyit,hogy 3éve vettem a 4870-et és már akkor is ddr5 volt...
Ez valami szutyok kártya lesz,de legalább drágán...az viszont szomorú,hogy az EVGA nem egy rossz név és ez nem feltétlenül pozitív irányba fogja változtatni a megítélését... -
Angel1981
veterán
válasz
huskydog17 #7 üzenetére
Az 1,5 GB memória meg felesleges, akkor már inkább nem DDR3-nak kéne lennie!
-
Zolás
addikt
Mekkora raktárkészlet lehet ebből a retek ddr3-ból.
-
theartofdota
tag
jónak tűnt, amíg oda nem értem a ddr3 szócskához
-
g@bo
nagyúr
1,5 giga ram......... béka lábára patkó.
-
toldy
őstag
-
mint egy falat kenyér...
-
zoltanz
nagyúr
Azért nem lehet olyan rossz, 70 W -os TDP-vel hozza a GTS 450 szintjét.
-
rankesz
veterán
jobban örülnék valami low profile 530-asnak... betenni egy low cost sandy-s gépbe, és kész a home theather server.
-
Fücsök007
őstag
válasz
yakuza.tora #5 üzenetére
Gondolom sok volt a selejt GPU, és szeretnének minden GPU-tól megszabadulni. Intel és AMD is hasonló módszereket alkalmaz, ha nagy a selejtarány.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
yakuza.tora #1 üzenetére
Simán elképzelhető. [link] - tekintve ezt, szerintem senki sem tudja eladni a raktárkészletet időre. Az első számú partnerek pedig a jó üzletet biztosító árak mellett vásárlási kötelezettséggel is rendelkeznek. Van amikor nem előny, ha első vagy.
-
Fücsök007
őstag
A szokásos "parasztvakító" edition.
Vajon hány ilyen karival szerelt gép lesz a nagy üzletláncokban?(Jó drágán persze.)
-
yakuza.tora
addikt
"Talán nem is az EVGA szánta el magát erre a lépésre, hanem az NVIDIA nem tudta eladni az OEM-eknek a GeForce GT 545-öt, így valószínűbb, hogy az első számú partner egyfajta felvásárlási kötelezettséget teljesített."
Azért ez elég ciki lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA a májusban bejelentett terméket csak az OEM-piacra szánta, de a címben szereplő vállalattal kivételt tettek.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Elden Ring
- Gyúrósok ide!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest