Új hozzászólás Aktív témák
-
VirsLee
őstag
válasz
szmörlock007 #95 üzenetére
Szerintem ennyire nem kell túlgondolni a dolgot, már csak azért sem, mert a technikai lebonyolitás részletei talán még nem is ismertek. Bár lehet, hogy már ezt is tudni, nem tudom, nem néztem meg a prezentációt
Szerintem szimplán annyi, hogy vacak a hangulat a tőzsdén, esett elég sok minden a napokban, nem is keveset. Tegnap elég durván magasra húzták az AMD-t annak ellenére, hogy szépet zakózott a Nasdaq. Egy ilyen bejelentés után azért van bizonytalanság az emberekben, nem tudják mit fog jelenteni ez a dolog. Néhányan jó eséllyel úgy gondolták, hogy ideje realizálni az árfolyam emelkedést
-
Cathulhu
addikt
válasz
szmörlock007 #95 üzenetére
az lehet pont olyan hulyeseg, amit most en mondok, szoval ne vegye keszpenznek senki, de ugy tudom igen, fel fognak higulni az AMD reszvenyek most, es mivel ~$114 erteku Xilinxet reszvenyert ~$143 AMD-t ad az AMD, igy egy kis eses benne van. Azert mondom ez most tokeletes pillanat a vasarra, nagyon magasan van az AMD, most belefer
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az akvizíció 35 milliárd dollár értékben valósul meg, és teljes egészében a részvényekből lesz fedezve.
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Konteó topic
- Futás, futópályák
- Hivatalos videón is karcsú a Find N5
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- PNY Quadro RTX A5000 24GB GDDR6 384bit
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest