Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Ez nem meglepő lépés ettől a fax Activision-től, ha már a régi játékait 10rugóért árulja (cod4) ott már nagy baj van a fejükben, elszálltak volna magukkal?
[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
Más oldalon is olvastam erről cikket, picit hosszabbat, és a már ott megszerzett információk is hozzáadódtak nem látható módon a soraimhoz.
Hát jah, én már csak ilyen vagyok, fröcsögök, meg személyeskedek, mintha a hordás cimborám lennél. Na bumm.
Wolverine: Én arra gondoltam, nagy lázas munka közepette, hogy kövessék az eredeti vonalat, meg nyissanak az új felé. Bár külföldi oldalon olyasmit is pedzegettek, hogy akár a mostani új MW részbe is kerülhetnének ilyen tartalmak.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Wolverine
félisten
-
@rglaaf
veterán
ez már 1 évvel ezelőtt elkezdték feszegetni Would You Play a Call of Duty MMO?
PSN:BiZzare_0 ️
-
Viktor77
titán
"Fizetem a játékot, fizetem a netet, fizetem a gép bővítést."
Ez csak Mo.-on jelent akkora kiadást, hogy az embernek nem marad pénze havidíjra. (Itt általánosságban értem.)
De azért megnyugtat a tudat, hogy te sem olvastad el a hírt rendesen, csak fröcsögsz.
Tőled nem is vártam mást.[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
"hogy a havidíjas premium előfizetéssel rendelkezők extra karakterkinézetekhez, garantált bétakulcsokhoz, bővített statisztikákhoz, extra pályákhoz stb. juthatnának"
Hát dögöljek meg, de ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy továbbra is lehet ingyen tolni, viszont aki fizet az plusz extrákhoz jut.
Javítsatok ki, ha tévedek.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
volvoguy
addikt
jó de ez a hivatalos szervereken menne nem? a pc-s társadalom mint bérelt szervereken nyomja a codot...nagyrészt...őket sztem nem érinti, max a konzolosokat, meg akik hivatalos szerókon játszanak...de ki játszik azon...sztem nemsok pc-s....
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
hommeros
őstag
Azt próbálják meg! Ráfújatom a székházukra, hogy emeszpé és elbontatom!
Mit képzelnek?! Fizetem a játékot, fizetem a netet, fizetem a gép bővítést.
Elfogadható lenne ez, ha csinálnának egy COD MMO új fejlesztésű játékot és aki ilyennel akar pöcsékelni, az beruház. De, hogy egy amúgy ingyenes Multiplayer módot kínáló játékba így belegányoljanak... Vicces, mert alapesetben még a szervert is másoktól kell bérelni, hogy multizni lehessen. Azért ez már pofátlanság. Na mindegy. Végül is hajrá-hajrá, így legalább hamarabb leszokok a játékokról teljesen.Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
mephi666
nagyúr
nekem olyan ötletem van, hogy cod-ban a virtuális lőszert valós pénzért árulják úgy lenne buli... igaz nem valós értéken... legyen mondju 1cent=1skuló valami alapfegyverbe... a komolyabb lőszer viszont legyen drágább milyen ötlet?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
félisten
Elolvastátok a hírt is, vagy csak a címet?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Tikakukac
titán
Nem baj, hogyha pénzt szednek érte, de azért valamit adjanak érte. WoW-ban azért kapunk komplett instákat battlegroundokat meg egy rakat mást is nem is beszélve arról a tényről hogy az MMORPG a COD pedig FPS amiért már önmagában is sok ember csak egyszer hajlandó pénzt kiadni.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
zuchy
őstag
Hát ez lol
PC-STYLE.hu
-
ádikácska
aktív tag
Csalódtam az Activisionben...
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
-
Ice!?
őstag
Ne legyen wow feeling.. Nem ezért akarom abbahagyni ennyi év után a cod-ot.
-
félisten
Ha az eddigi szolgáltatások nem lennének fizetősek, akkor a prémium előfizetésért kérhetnek pénzt.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Nunder
őstag
De jó lesz ha ezek is elkezdik szedni a kemény pénzeket. Így akarják az amúgy is egetverő bevételt tovább tornyozni?
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Hebry
senior tag
Érdekes, de nem ők lennének az elsők.
-
JanR
addikt
no comment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.