Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
seawolf570
aktív tag
Amikor a véleményemet megírtam még nem tudtam, hogy később lesz egy mindenki számára elérhető demó.
Az AC hivatalos oldalán én nem találtam információt a későbbi mindenki számára elérhető demóra vonatkozólag, de ha többen ezt állítjátok biztos így van és én kérek elnézést.Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A
-
Ipszilon
csendes tag
válasz seawolf570 #17 üzenetére
No de azért, mert egy magyar oldalon téves információk jelennek meg, még nem az AC fejlesztőit kell hibáztatni, akik már a tech demó bejelentésekor elmondták, hogy a hűséges felhasználóik számára ki fognak adni egy tech demót, amit egy rendes, mindenki számára elérhető demó is követni fog.
[ Szerkesztve ]
-
{Zodiac}
senior tag
-
seawolf570
aktív tag
Nem bonyolítom túl a dolgot, csak a hír nem arról szolt, hogy netKar PRO tulajoknak ingyenes a demó, ezért is idéztem az első HSZ-ben. Persze jó emberi szokás szerint az itteni hírt elolvasva egyből ráraboltam, majd csak miután kérte a kódot olvastam el az AC oldalán lévő angol szöveget.
Itt csupán csak arról van szó, hogy a hír szövege félrevezető, de most már tisztázódott a dolog, ezért türelemmel várok.Abban tényleg igazad van, hogy a pCARS esetén nem volt ingyenes kipróbálási lehetőség (demó), de ez nem véletlen, mivel az csak egy Pre Alha változat, egyenlőre még Béta állapotba sem került.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A
-
sanzik
senior tag
válasz seawolf570 #7 üzenetére
Nem kell ezt túl bonyolítani....
Akik már réges-régen nkpro tulajok azok a hűségükért cserében most hamarabb ingyen kipróbálhatják az AC-t.
Ha nem vagy nkpro tulaj akkor vársz a mindenki számára elérhető ingyenes demóra.
Vagy ha nem bírsz várni akkor megveszed az nkpro-t.
Ellenben pCars-nál nem is volt ingyenes kipróbálási lehetőség ha jól tudom.
Itt meg lesz demo mindenkinek az ígéretek szerint. -
seawolf570
aktív tag
Addig ok, hogy elindúl, csak semmit nem tudok állítani a traction control-on és az ABS ki/be kapcsolásán kívül.
Elég érdekes, hogy kikapcsolt kipörgésgátló esetén billentyűzettel nem akar kipörögni az autó, meghintáztatás esetén elindul a kocsi hátulja, majd kitekert kormány ellenére valami láthatatlan erő visszahúzza egyenesbe és nem pörögni kezd el a tömegközéppontja körül.
Egyébként le a kalappal a digók előtt, hogy bekapcsolt ABS esetén satufékkel szinte úgy viselkedik az autó mint az igazi, kikapcsolt esetben pedig satuféknél hiába kormányzol jobbra balra megy egyenesen tovább.
Kezd egyre jobban érdekelni a dolog, csak az a szomorú, hogy menü nélkül nem tudom majd kipróbálni a GTR3 RS-el és a további segítségeket sem tudom kikapcsolni, pedig most már tényleg érdekel.Az alapbeállításokkal is elég szép a graf, de azért kíváncsi lennék mi a vége.
N€T0X|N
Abban igazat adok, hogy a fizika nem a legjobb, bár szerintem pár autónál jó. Pl. a BMW-knél és a Megane, Focus esetén jó, viszont egy-két autónál tényleg pocsék. Nekem nincs problémám az FFB-vel GTR3 RS-nél, de igaz a kormány beállítása vért izzasztó.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A
-
válasz seawolf570 #12 üzenetére
Igen, a repertoár az nő benne. Még a fizika is tűrhető némelyik autóban, ha nem is HC szimes szemmel. Csak a hányadék ffb miatt használhatatlan az egész. Engem a rosszullét kerülget tőle.
Az AC-ben viszont MINDEN a helyén van. Komolyan, nem éreztem még játék előtt ennyire, hogy autóban ülök.
Sent from my keyBoard
-
Pyzoo
aktív tag
ACS.exe-vel indítsátok úgy megy
A teve egy olyan ló, amit a Microsoft tervezett.
-
seawolf570
aktív tag
válasz hodostamas #9 üzenetére
Jelenleg sehol, mivel az Nagy-Britanniai Financial Services Authority ("FSA") szervezet ellenőrzi SMS-t, hogy mindent a szabályok szerint csinálnak/csináltak-e. Ezért jelenleg szünetel a befizetés, de előtte 4,99 euróért a játék megjelenéséig jogot kapott mindenki (kisebb korlátozásokkal) a játék használatához. Akik az elején csatlakoztak és támogatták a játékot min 4,99 euróval, azok már egy éve játszanak vele (köztük én is). Ha jól emlékszem 34,99 euró esetén a megjelenéskor ingyenes a játék. A 34,99 euró befizetését akár három lépcsőben is ki lehetett fizetni.
N€T0X|N
Szerintem a pCARS egyre jobb, főleg amióta bővült a pályák és autók repertoárja.
AMD_ok
Elvileg lesz még lehetőség, ha lezárult az ellenőrzés és minden rendben.
[ Szerkesztve ]
-
AMD_ok
őstag
válasz hodostamas #9 üzenetére
Mostmar sehol,lezarult ez az idoszak, megvan a love,amit akartak osszegyujteni. Majd megjeleneskor megveheted, nem tudom, lesz e belole demo
-
Amennyit szidtam azt a szar pCARS-t, erre annyira nem tudok semmi negatívat írni. Kész, engem meggyőzött. Alig várom a fullt, amint kijön, vásárlás lesz, az biztos. A tech alapján nem is fogom megbánni, mint az rF2-t, amit közel sem fejlesztenek olyan gyorsan és olyan jól, mint reméltem vásárlás után...
Sent from my keyBoard
-
hodostamas
addikt
Lesz demo is, ez csak ilyen korai előzetes azoknak akik támogatták a munkájukat.
és a pcars hol próbálható ki?
[ Szerkesztve ]
-
Tudom,ezt hiányolom régóta,a demokat....
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
seawolf570
aktív tag
A "normális" jelző helyet mást használnék, a digóval már elég közel jártam hozzá.
Ez is csak a szokásos recept, még véletlenül sem legyen esélyed arra, hogy kipróbáld megvétel előtt.
Majd vásárlás után szembesülsz vele, hogy valójában ez neked nem annyira tetszik, de akkor már úgy is kifizetted, nekik a haszon meg van rajta.Még véletlenül sem kell a pCARS-os receptet követni, ahol már alpha verziótól játszhatsz a játékkal (szinte korlátok nélkül, bejelentheted az észlelt hibákat stb.), és akár több lépcsőben ki is fizetheted a játékot a megjelenésig. Az túl humánus és nem vagy átverhető.
raczger
Lehet, hogy megér 5 eurót a netcar Pro, de én nem azt szeretném kipróbálni. Miért nem azt mondják, fizessek 5-öt az AC-ért, mert lehet kifizetném (igaz nem azért az egy pályáért és autóért, hanem valami más koncepcióban,de talán azért is). Kicsit az árukapcsoláshoz hasonlít a dolog (vegyél valamit ami nem kell, azért, hogy megvehesd azt ami kell. Ez mennyire hülyén hangzik, vagy csak nekem furcsa, én gondolkodok csak másképp?
[ Szerkesztve ]
-
raczger
őstag
A netkar pro igazán megér most 5 eurót, én is csak az AC miatt vettem meg.
A játék nagyon jó lett, egyelőre nem tudok túl sok negatívat felhozni. A gumifizikája ezzel Lotussal nagyon jónak tűnik, kíváncsi leszek majd egy erősebb hátsókerekessel mit lehet kezdeni. 90 FPS alatt van egy kis input lagg, mint a legtöbb játéknál, de felette tökéletes. A hangok, ffb nagyon jól visszaadják azokat az infókat amiket kell, persze kíváncsi leszek a többi autóra is majd, mert pont ez a Lotus egy olyan csajos autó, nyomod a gázt, fordítod a kormányt és megy
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
válasz seawolf570 #4 üzenetére
Én is így jártam,nem olvastam el a szöveget csak letöltöttem.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
seawolf570
aktív tag
"Ez elég arra, hogy az érdeklődők megtapasztalhassák, hogy mire számíthatnak majd a játéktól."
Úgy látszik nem minden érdeklődő tapasztalhatja meg (köztük én sem), mivel csak azok próbálhatják ki, akiknek megvan a netKar PRO (sajnos ezzel csak a telepítés után szembesültem).
Köszönjük szépen a semmit.
Azért voltam olyan jó fej (persze akkor még nem tudtam, hogy nem lesz rá módom kipróbálni), hogy hozzájárultam egy szavazattal a Steam-es megjelenéshez (nem mintha az én szavazatomon múlna).
Na mindegy (nem is tudom mire számítottam a digóktól), marad a pCARS.
-
Végre egy normális brigád,lesz demo.
-
beef
őstag
Szépen sikerült ugyanarra a szerverre tenniük a torrent file-t, mint ahova a direkt linkjük mutat.
Így mivel beállt a sok letöltéstől az oldal a pár KB-os torrent file sem húzható leUpdate: közben megjavult a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest