Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
seawolf570
aktív tag
Addig ok, hogy elindúl, csak semmit nem tudok állítani a traction control-on és az ABS ki/be kapcsolásán kívül.
Elég érdekes, hogy kikapcsolt kipörgésgátló esetén billentyűzettel nem akar kipörögni az autó, meghintáztatás esetén elindul a kocsi hátulja, majd kitekert kormány ellenére valami láthatatlan erő visszahúzza egyenesbe és nem pörögni kezd el a tömegközéppontja körül.
Egyébként le a kalappal a digók előtt, hogy bekapcsolt ABS esetén satufékkel szinte úgy viselkedik az autó mint az igazi, kikapcsolt esetben pedig satuféknél hiába kormányzol jobbra balra megy egyenesen tovább.
Kezd egyre jobban érdekelni a dolog, csak az a szomorú, hogy menü nélkül nem tudom majd kipróbálni a GTR3 RS-el és a további segítségeket sem tudom kikapcsolni, pedig most már tényleg érdekel.Az alapbeállításokkal is elég szép a graf, de azért kíváncsi lennék mi a vége.
N€T0X|N
Abban igazat adok, hogy a fizika nem a legjobb, bár szerintem pár autónál jó. Pl. a BMW-knél és a Megane, Focus esetén jó, viszont egy-két autónál tényleg pocsék. Nekem nincs problémám az FFB-vel GTR3 RS-nél, de igaz a kormány beállítása vért izzasztó.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest