Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
válasz westcoastog #16 üzenetére
Nekem boss-nehézségem utoljára a titan questben akadt De ott elég komly
-
DeFranco
nagyúr
válasz westcoastog #16 üzenetére
Na az kemény volt
-
Xelloss
tag
válasz westcoastog #14 üzenetére
Meg olyan szereplőket akikkel élmény harcolni és nem egyértelmű ki nyer. Még a boss fightok sem izzasztottak meg 1-2 kivételéve.a( sok rész alatt!! aztán azokra is rájöttem) Pl a Witcherbe hardon vmi kőkemény, a Witcher 2 szintén, Deus Ex:Human Revolution stb...
[ Szerkesztve ]
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
westcoastog
veterán
Ha úgy vesszük akkor az hogy nem túl nehéz érthető is, Altairt lefokozta Al Mualim, elvette a fegyvereit, a tudását, tudjuk miért, újból kellett tanulnia a dolgokat. Ezio belecsöppent az assassin életbe, meg kellett tanulnia a harcot ezért is volt nehezebb kicsit, brotherhoodban és a revelationsben pedig már mester volt, gáz lett volna ha nem tud semmit felmutatni harc terén, Connor meg alapból tudja a dolgát.
Az sem tetszett volna az embereknek ha 5 katona egyszerre ráugrik kedvenc főhősünkre, szerintem.Hát igen megcsinálhatták volna jobbra is a harcot hogy egyenként ügyesen kelljen leszedni a katonákat és nem szépen várnak a sorukra körülöttünk.
Attól függetlenül előrendeltem a játékot, valahogy a történet jobban izgat mint a harc.[ Szerkesztve ]
-
Xelloss
tag
Egyet kell értenem,hogy elég könnyű a harc.. Hát ez van casualság manapság kötelező. Igaz 1 sem volt olyan nehéz ,de azért én azt vártam volna el ,hogy nehezedjen ehelyett..semmi,sőt.. A traileren is röhögtem mikor nem lőtte le senki.. Oké ,hogy assassin na ,de.. Azért ő nála is kellene lenni egy limitnek mennyi embert tud leverni.
Meg a hátrébb,oldalt álló katonák se lőttek.. mint ahogy a gameplaybe se..[ Szerkesztve ]
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
DeFranco
nagyúr
Viszont ott nagy eséllyel buktad a projektet, ha balhét csináltál, nem lehetett úgy rambózni. A kis feladatok is egyszerűbbek lettek, ott van például a zsebelés. Az első részben emlékszem, komoly verés járt, ha elkaptak a zsebelésért, itt meg még külön elnézést is kérnek.
Meg aztán akkor még mindannyian kezdők voltunk, és nem kombóztunk úgy, mint a revelationsben. Illett volna nehezíteni rajta a könnyítés helyett.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Már a revelaitonsban sem volt semmi nehézség, ami erősen zavart. Akkor volt benne kihívás, ha úgy döntöttem, megnehezítem a saját dolgom.
Ott kezdünk, hogy a la maffia familia magától is elintézett mindenkit, nekem ki sem kellett tolni a bökőt, csak füttyenteni egyet kettőt.
Ha esetleg ettől eltekintünk, akkor tetszőleges mennyiségű támadót lehetett hazavágni a bombákkal.
Ha ettől is eltekintünk, akkor még mindig szitává lehetett lőni mindenkit a mérgezett nyíllal, a "pisztollyal" és a nyílpuskával.
A lázadós, lezárt részbe betörős, lángok közt futkározós részt egy kardvágás nélkül csináltam meg a lázadás feltüzelésétől a menekülésig. Taktikázás nélkül.
Messze-messze overpowered volt Ezio.
-
wolfman
veterán
Az eddigi részekben azért jött be ez a nagy tömegben verekedünk, mert ugye nem ismerték a puskaport, legalábbis fegyverekben nem alkalmazták, aztán nem fordulhatott elő, hogy sz.rrá lövik hősünket. A Brotherhoodtól kezdve volt, de csak a kemény elleneknek és ritkán. Most mindenkinek van, így nem véletlenül nem használnak manapság sem kardokat a háborúkban, mert lejárt az idejük!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
westcoastog
veterán
Mondjuk nekem sem tetszik hogy 5 fegyveres katona körbevesz és a szuronnyal tökölnek....
-
DeFranco
nagyúr
Egyetértek... amúgy is ráférne egy kis gyengítés a hősre, simán beleférne, hogy lopakodni kelljen keményen, meg észrevétlennek maradni az utolsó pillanatig, mint az első részben anno.
A hőst meg ha keménykedik, lőjék csak le. Támadni messziről, vagy lesből, és miután lecsapott, egyből eltűnni.
Sajnos ez már így marad. Nem tudom, tetszik-e ez az új koncepció... eddig inkább nem, mint igen.
-
wolfman
veterán
Igen, ez elég furcsa, hogy bár megjelentek a lőfegyverek, de bizonyos távon belül nem használják az ellenek! Ott áll míg ütik a társát, majd inkább a szuronnyal akarja megsebezni, ahelyett, hogy a fejének nyomnák és puff. Áh, nem inkább szúrkálok, akkor van esélye a srácnak szétverjen!
Én azért úgy oldottam volna meg hogy a fegyverek már különösen veszélyesek lennének és a közelharcnak csak lesből és lopakodáskor lenne haszna, amúgy nekünk is távolsági fegyvereket kellene használjuk.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
zolkorsj
csendes tag
Nagyon, szép, nagyon jó, én is várom, de egyszerűen azon nem tudom magam túltenni, hogy a katonák nem lövik egyszerűen csak fejbe szegény Tomahawk-ot, ez annyira életszerűtlen, de elnézzük !
-
danikollar
őstag
Minden napra jut lassan egy hír vagy egy videó. Nagyon húzzák már az emberek agyát!
-
westcoastog
veterán
Bárcsak már a kezemben lehetne a doboza.
-
addikt
Nagyon ütős! Ezek után a töri is jobban fog menni.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest