Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Szép, remélem van másik nézet is és nem kell a karakter tarkóját figyelnem miközben átcammog a világ másik felére
Egyetértek egyébként hogy ha egy ilyen elé leülsz az már szinte felhívás válóperhez
RPG fan: 35 éves korodig ne nősülj -
M3Ny3'T
senior tag
Hát igen, ez tényleg az összes részre jellemző volt. A 3 a v12-es patch után is durván bugos volt, szerencse, hogy pár jóember csinált még egy rakás nem hivatalos patchet és utána már majdnem teljesen hibátlan lett.
Grafika: Hát igen, a 3-nak a motorja még a mai napig jól szuperál (amennyiben jól sejtem, hogy ez még a 3-ét használja ).
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
törölt tag
a zene jó, a táj jó, a grafika jó, a játék is jó lesz szerintem
-
boeing
őstag
Hm szép,csak el ne bénázzák.
-
megint én
őstag
Szerk, Ez nem tudom hogy jött ösze, képet szúrtam be, de nem jelenítette meg. Szerk gombra kattintva meg új hsz-t hozott létre...
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
válasz ígyvanferi #3 üzenetére
Ja-ja, az a fránya heyesirás nem megy...
Amúgy, de itt is lesz ilyen dávid és góliát harc, de semmi sem lehet tökéletes! :S
Emlékszem még az előző gothicokban is olyan lenyűgöző, és misztikus tályak voltak, hogy végigfutott a hátamon a hidegrázás... Teljesen bele lehetett élni magad a misztikus érzésbe! Főleg úgy 10 óra intenzív gameplay után[ Szerkesztve ]
-
Gude
senior tag
Nagyon szép.
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Thome
veterán
Jól néz ki, de hagyjon békén, tps, felejtős.
-
megint én
őstag
Eszméletlen szép!!!
Micsoda tály, micsoda hangulat...
Ja, meg a zenéje sem piti...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest