Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáben81
senior tag
Igen, de ezzel lehet hívást kezdeményzni/fogadni, 4g, nem kell zenékkel pepecselni mert megy a stream, stb. Kinek mi az igénye. Neked ha ezek nem kellenek, jobb egy sima sportóra, nekem meg kellenek ezek is, így nekem meg jobb ez és meg is éri. Kiszolgál 4-5 évet, ami nekem untig elég, de lehet előbb is lecserélem, ha jön egy utód ami megéri számomra.
Nekem fontos pl. a fentebb említett zene. Naponta edzem, 99 %-ban egyedül és ennek jó része 400-as pályán körözés(résztáv). Valószínűleg egyedül minden nélkül nem csinálnám meg.
Azelőtt mikor nem volt ez a lehetőség, kellett vigyem a telefont, kényelmetlen volt azt a nagy készüléket sprintekre vinni.
Arról nem is beszélve, hogy az ember állandóan megunja amiket rátesz, állandóan cserélgetni betelik a tárhely stb.
Itt meg csak bepattintom az Airpods-ot a fülembe, ott a lista Spotin vagy AM-en indítom a muzsikát, majd az edzést egy gombnyomással és megyek.
Össze nem lehet hasonlítani semmi mással a felhasználói élményt.
Nem vagyunk egyformák, de nekem ez fontos és az eladási statisztikák alapján sok más embernek is.🙂
Pl. az, hogy töltenem kell naponta vagy kétnaponta semmiféle plusz terhet nem jelent számomra, főleg a fentiek tükrében.Véleményem szerint nincs olyan, hogy ez jobb vagy az jobb.
Alma a körtével esete. Felesleges összehasonlítani.
Polar vs Garmin vs Coros vs Suunto vagy AW vs Galaxy Watch vs Huawei Watch lenne releváns.[ Szerkesztve ]
-
Gáben81
senior tag
Na jó de aki ezt szeretné feltelepíti pl. a WorkOutDoors-t és mehet is a gpx. Én használom futásra is és túrára is. A lehetőség adott. Ha nem lehetne telepíteni ilyet és úgy nem lenne, akkor megérteném ezt a hiányosságot.
Persze akku idő tényleg karcsú, de sokkal jobb, mint eddig és bőven használható(már).
[ Szerkesztve ]
-
Gáben81
senior tag
De mondjuk miért kellene natívan támogatni a gpx-et? Sportóra, de okos sportóra. Kvázi mini számítógép.Ott(számítógépen)sem tud mindent alapból, célnak megfelelően telepítesz programokat. Itt is appokat, ha valami hiányzik. Hardveresen minden adott a sport szempontjából, kiváló szenzorok vannak benne. Te döntöd el mire használod igazán. A kifejezett sportórák azok célorientáltak. Főleg egyes funkciókra vannak kihegyezve.
Az meg, hogy Android kilőve az ilyen, ez egy zárt rendszer, teljesen együtt él a telefonnal, mint egy parazita . Én, aki ezt az ökoszisztémát használom, azt mondom jobb is így. Lehet ha nem lenne ilyen zárt, sokkal több hibalehetőség lenne. -
veterán
Csak olyan szinten ment a válasz, ahogy a kérdés is. Ha rosszul éreztem akkor bocsánat.
Viszont tényleg nehéz lenne leírni, miért is vezet az okosórák piacán az alma ennyire. Próbáld ki, ha lesz lehetőséged bár igen csak almával megy ez igaz.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest