Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Bestbuy játékok
- Automobilista 2
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
-
GAMEPOD.hu
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
válasz radi8tor #454 üzenetére
Nekem már kellett cserélni benne az akkut mert hidegben kikapcsolt váratlanul. Gyári ment bele, akkor még élt a 10ezer forintos akció.
A lányom használja most, nincs vele probléma, 2016 májusban vásároltam.
A jobbfelső sarokban mozog a kijelző ha nyomkodom, ez típushiba.Paw: OOS az a OnePlus rendszere? MKBHD videóit nézem, ő mindig dicséri, fluidabb a Pixel-eknél ugyanazon a hardveren, ami azért elég dicséretes.
[ Szerkesztve ]
-
tray86
csendes tag
válasz radi8tor #483 üzenetére
Hali! Ápr. 24 óta:
De: bluetooth nálam állandóan off, helyzet meghatározás is csak alkalmazáson belül, munkaidőben 4G, otthon wifi csatlakozás (sötét gui csak azért, mert az tetszik).
Idő 80%-a böngészés (safari), messenger, podcast-zene hallgatás, maradék 20% youtube, e-book olvasás, apple tv+ (csak próbaképpen, ingyen adták).
Csökkentett aksi üzemmód még nem volt használva. -
_csocso_
senior tag
válasz radi8tor #483 üzenetére
Sajnos nem tudok majd mutatni én sem akkuhasználatot, mert tegnap megváltam tőle. Nekem nem volt vele bajom semmivel, gyors, méretre pont jó, kamera is elfogadható, hosszú támogatás, és ahhoz képest az akku is jól bírja. Vasárnap reggel húztam le a töltőről, tegnap délután ( 3. nap ) még volt benne talán 45-50% körül, de mint írtam nem vagyok telefonhuszár. ( Telefonálás, böngészés, messenger és ezek alkalomszerűen ) Nekem szükségem lenne a két kártyahelyre, és sajnos az eSIM egyelőre csak telekomnál van. ( Nekem meg voda, telenyomor, digi van ) Valamint a több memória is jól jött volna. De látom már valaki megosztott akkuhasználatot. Akik pedig fikázzák, valószínű még nem is látták, csak trollkodnak itt.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
kalanchoe
senior tag
válasz radi8tor #1067 üzenetére
Nem csoda, egy ideje a Telekomos topikban sem napirend, és a Telekomos GYIK-ben sem találni ezzel kapcsolatos információkat sajna. 🙁 (“íratlan szabály típusú)
Én még tavaly kapcsoltattam be, nyáron, amikor elindították, tökéletesen működik egyébként, én is csak ajánlani tudom ezt a funkciót. -
kalanchoe
senior tag
válasz radi8tor #1070 üzenetére
Szuper, használd egészséggel.
Ez az oldal pont elkerülte a figyelmemet, itt leírják, hogy külön kell aktiválni, én sajnos csak a GYIK oldalt néztem meg. (Itt írják az üzenetküldést is, egyik esetemben SMS-es funkció nem működött, megpróbáltam aktiválni egy másik iPhone-ra, és ott mindig hibaüzenetet küldtek vissza, szóval maradt a chat-es megoldás.)[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
válasz radi8tor #1171 üzenetére
Viszont egyedi csengőhangot az adott személyekhez a meglévő kontaktoknál továbbra is be lehet állítani. Így lehet talán kicsit könnyíteni, mivel már a beállított csengőhangból tudja az ember, ki hívhatja.
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
col
addikt
válasz radi8tor #1173 üzenetére
Igen, igazad van, ez jó, illetve jobb megoldás lenne. De gondolom még talán lesz ebben is fejlesztés.
Én nyilván csak egy ötlet volt a külön csengőhang, hiszen valóban macerás, ha sok a kontakt.Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
-
V@ns
aktív tag
válasz radi8tor #1329 üzenetére
Minél inkább belakom és terjeszkedek/ismerkedek annál kevesebb időm, legfőképp kedvem van visszavinni emiatt.
Egy másik kérdés: kinek van rajta tok? És milyet ajánlotok?
Mágneses autós tartó miatt ezt néztem (Spigen tartómhoz ilyen fém lapot adnak ami ebbe pont beleillik) de nem tetszik, hogy nem védi alul felül. Na meg a wireless töltést is használnám otthon. -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs