Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyka74
senior tag
válasz
csakzolcs #13979 üzenetére
hátha segítek!!! én 5S-ről váltottam 6S-re kedd óta van meg!!
namármost!egy kollégámnak SE van és mikor én is így vaciláltam mint te akkor összehasonlítottam az én 5S-emet az ő SE-ével, mind a kettöt fogtam a kezembe és nyomkodtam egyszerre őket!!
és hidd el , én nem éreztem annyival jobbnak az SE-t valamivel gyorsabban tölt be biztos netes oldalakat de menü pl. sebességbe ugyanolyan mint az 5S és szerintem a kijelző is ugyanaz maradt! ( jelzem!! ez csak az én élményem volt ) és ott döntöttem el,hogy nekem 6S kell! pedig addig olyat én sem fogtam!
aztán kedden hoztam haza 6S 32 GB -os az enyém is és azt mondom neked ,hogy na ég és föld a külömbség az 5S és SE után az én 6S-em ! ugy sebességben mint kijelzőben meg sorolhatnám!
a 32 GB-os ,hogy lassabb lenne mint a többi arról nem tudok véleményt mondani mert nekem csak ezzel van tapasztalatom de mondhatom egyelőre lenyűgöz a sebessége!!!
ugyhogy szerintem 6S ! ( ami miatt én agódtam az a méret mert én 4S, 5S után váltottam nagyobbra de kurvára nem bántam meg! )na hát a 3D touch-ról nem is beszélve pedig csak most tapasztalgatom de nagyon tetszik!!!
remélem segítettem!!![ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz
csakzolcs #13979 üzenetére
Nem értem, hogy mit problémázol ezen. Ha jobban tetszik a 6S, akkor vedd meg.
Mi az, hogy lassabb a 32GB? Ez egy baromság. Benchmarkban lehet, hogy valamivel kevesebb pontot kap, de talán nem e-pénisz méregetésre veszel telefont.Normál használat mellett teljesen kizárt dolog, hogy éreznél bármiféle sebességbeli különbséget.
-
hefe77
tag
válasz
csakzolcs #13682 üzenetére
A tok téma tényleg vékony jég itt a fórumon, kinek mi tetszik.
Én használtam 200 Ft-os elnyúlós-fakulós kínai szrt, boltban drágán vett kínai
szrt. Volt ebayes shock-resistant-nak mondott tokom, ami a 3. telefonról történő levételtől szétesett.
Az én véleményem az, hogy ezek napi és tartós használat után megadják
magukat, de cserélgetve őket sokáig kihúzzák. Mellettük szól viszont, hogy olcsón be lehet szerezni.
Őár ilyen próbálkozás után döntöttem el, hogy próbálok minőségibb tokokat venni rá, ha már olyan szép telefon (igaz, most a watchra az ebayről rendeltem szíjat, hátha nem szvom meg)most egy ilyet használok fehér 6s-sel.
Pozitív: tökéletesen illeszkedik a telefonra, nem nehéz fel- és levenni. Vékony, viszont a vastagsága túlér a képernyőn, lefordítva a telefont is védi a kijelzőt. A belső rész anyaga miatt nem karcolódik az alákerült portól.
Negatív: fogása kicsit csúszik. Némító gomb nehezen érhető el, mélyen van. Töltés és fülhallgató nyílásokat viszonylag nehéz használni a tok anyagának vastagsága miatt. Ez az ára a leesés elleni védelemnek, de ezek vállalhatóak. Ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz
csakzolcs #13620 üzenetére
Pontosan. Gondolhatod mikor összetört, kissé félve hívtam őket. Mindenfélét olvasni, sokaknak nem rendezték mert ilyen olyan okokkal el lettek utasítva. Azért egy kétszázezres cuccot mégsem vagdusunk földhöz csak úgy lutrira, mégha idegességünkben ezt azt mondunk is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával