Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KraX
őstag
válasz
pècsimunkás #275 üzenetére
Jó , az a bt fájküldès a mai napig is !
De jo, hogy zero igenyem van ilyen dolgokra mint file kuldozgetese masoknak helyben a telefonrol telefonra. Meg szerencse, hogy kulonbozoek vagyunk.
-
válasz
pècsimunkás #284 üzenetére
5 éve már iOS felhasználó vagyok, egyszer sem volt eszemben, hogy "de jó lenne blutusz, vagy de jó lenne ha ezt meg ezt át tudnám küldeni".
Ha valamit nagyon küldeni akartam, átküldtem emailben aztán jólvan. Nyilván zenét nem, de ha nagyon meg akarom hallgatni youtube.
aprokaroka87: 40 talán.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz
pècsimunkás #284 üzenetére
A gyártók előszeretettel kispórolják. Miért? A dupla koppos ébresztés miatt nincs értelme már. Plusz eggyel kevesebb vacak, ami elromolhat. (Na meg spórolás ezerrel.)
-
válasz
pècsimunkás #280 üzenetére
Nincs, minek?
Be lehet állítani, hogy értesítéskor villanjon a vaku. De én nem értem ki használja.
-
válasz
pècsimunkás #277 üzenetére
Akkor vegyenek iphonet.Mindegy, akinek a blutusz küldés kell az ne vegyen iphone-ipadot. Vagy jailbreak, azzal meg lehet oldali azt hiszem.
-
válasz
pècsimunkás #275 üzenetére
Apple termékek közt átküldöd airdropon oszt' jólvan.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- iPad topik
- Video digitalizálás
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- További aktív témák...