Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
falabu88 #1551 üzenetére
Ezt én nem látom 69-120Hz közötti eltérést szerencsémre, más miatt viszont már felnégyeltem pár almás programozót gondolatban. A fájlkezelés botrányos szerintem. Az meg a hab a tortán, hogy az áthozott képeimet nem tudom átrendezni úgy, ahogy én szeretném. Volt egy “marad” mappám amiben a hosszú távra lementett (messenger, böngésző, viber) képek voltak és egy download, amiben néhány napra tervezett képek. Nyilván a downloadba mentettem le mindent alapból, tehát áthelyeztem másikba ami hosszabb távon is kell. Na itt az áthelyezést felejtsem el. Van másolás, azaz a másik mappában IS benne lesz, vagy törlés, azaz sehol nem lesz meg. De az, hogy a downloadból eltűnjön miközben bármelyik másikban megmarad, az nem játszik. De külön kamera képek mappa sincs.
Ja? Extra: a fontosabb garis cuccok vásárlásakor mindig fényképezem a blokkot a termékkel, az nem fakul meg mint a hőpapír. De már nem tudom áthelyezni azt sem másik mappába, max bemásolni oda IS. Komolyan baj lehet a fejekben a tervezőknél.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 15%-kal jobb üzemidőt hozott egy minimális vastagodás és néhány gramm plusz tömeg. Megjött a szenzoros képstabilizátor, kisebb lett a notch, duplázódott az alap tárhely, és a tavalyi modell nyitóáránál olcsóbb is az újdonság. Ez az iPhone megéri az árát!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest