Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Navaren
aktív tag
válasz
Sleepgo82 #460 üzenetére
Egyéne válogatja.
Nekem pl. megérte 11 Pro-t 13 Pro-ra cserélni, mert a szögletes dizájn már tavaly is nagyon tetszett de én mindig kétévente váltok, az akku teljsítmény (most már) jobb, a high refresh screen rég óta hiányolt feature volt, illetve nekem duplázódott a tárhelyem is.De mindennapos használat közben túl sok újítást egyelőre nem ad, a lóerő többlet majd később, az újabb és újabb rendszerek megjelenésével fog igazán megmutatkozni a gyakorlatban is, a papíron valamivel jobb kamera pedig igazából az éjszakai, illetve félhomályos képeknél érhető csak tetten, ahol a Deep Fusion dolgozik, nappali képeken nem igazán - másik topikban egyesek szerint ilyen körülmények között a 11 Pro még részletesebb is, bár én nem íagy vettem észre saját képek alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 15%-kal jobb üzemidőt hozott egy minimális vastagodás és néhány gramm plusz tömeg. Megjött a szenzoros képstabilizátor, kisebb lett a notch, duplázódott az alap tárhely, és a tavalyi modell nyitóáránál olcsóbb is az újdonság. Ez az iPhone megéri az árát!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest