Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aujjobba #265 üzenetére
Jaja, ezt ertem. Az ora nekem nem alternativa, mert nem alkalmas arra a tipusu sportra (futas), amire nekem fontos. Az araval sincs semmi gond, mar en is megtanultam, h ha pl. kijon az uj MBP, es tetszik, akkor elso nap megveszem, mert ha eltokolok X orat a valogatassal, akkor rosszabbul jarok penzben is
> konnyu az eszkozmenedzsment
ez mondjuk nem teljesen igaz szerintem, az Apple-fele MDM megoldasok nem annyira jok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 15%-kal jobb üzemidőt hozott egy minimális vastagodás és néhány gramm plusz tömeg. Megjött a szenzoros képstabilizátor, kisebb lett a notch, duplázódott az alap tárhely, és a tavalyi modell nyitóáránál olcsóbb is az újdonság. Ez az iPhone megéri az árát!
- Vivaldi (böngésző)
- LEGO klub
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Politika
- Apple asztali gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest