Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobrika
tag
válasz antikomcsi #48 üzenetére
Persze, hogy akadnak akliknek nincs, de az, hogy szép számmal, az kicsit erős. Mit jelent az, hogy hívnak, hogy kidobja őket a játék? Ez értelmezhetetlen.
Alapban nem értem, hogy mi értelme ennek az egész témának, szerinted a néhány ember miatt, aki száz éves számítógéppel akar modern játékot játszani, ugyanúgy százéves szinvonalon kellene készülniük a játékoknak?
[ Szerkesztve ]
-
antikomcsi
veterán
Igazából az ember leír egy tapasztalatot, észrevételt, akkor nem értem, hogy miért kell kötekedni.
Elég "sok" külföldi fórumon is "sírnak" jó páran emiatt. És itthon is akadnak páran, hisz engem is hívtak, hogy miért dobja ki a játék őket, tehát ezek szerint mégis csak akadnak a célközönségben olyanok, akiknek nincs megfelelő processzoruk Magyarországon, és más országokban is. Ennyi, nem kell túlgondolni.
-
Dobrika
tag
válasz antikomcsi #46 üzenetére
Mik szerint? Ne magyaroarszágból indulj ki, mellesleg a PHII-es AMD gépek már nagyon ritkák mifelénk is.
-
Dobrika
tag
Nem, a PUBG-ban a fegyverek jók (leszámítva, hogy az FPS-től függ a sebesség), a távcsövek is végre normálisak (normális méretű ACOG irányzékot még egy játékban sem láttam ezt leszámítva) a red dot is nagyon jó lett benne és végre nem gyalog kell tankok meg helikopterek ellen menni, mint a BF-ben. Minden más egy rakász szar benne, ez a gond sajnos. A batlefield féle csíkozó golyóktól például hányingert kapok, ezért sem szeretek sniperkedni abban a játékban, meg azért, mert mellette csak pisztolyod lehet.
Azokat a játékokat meg hagyjuk, hogy ahol a golyónak sem sebessége sem esése nincs, csak egyből betalál amint nyomod a gombot.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
L4D óta nem játszottam ilyen jókat multiban, és ezt mástól is hallottam, szóval én szép jövőt jósolok a játéknak, ha sokáig támogatja az EA.
-
wjbhbdux
veterán
-
antikomcsi
veterán
Én meg kaptam a hívást, hogy nem megy a játék, most mit kell csinálni?
Mert az amúgy még kellő teljesítményt nyújtó x4-x6 (X4 950 - x6 1100T) AMD procik elhasalnak alatta az sse támogatás hiánya miatt. A kellő teljesítmény nem rátok vonatkozik, hanem egy átlag nem kocka családra. Anyuka nagyon örül, hogy egy "ingyen" játék miatt lehet gépet fejleszteni. Akinek szerencséje van, az kidobhat némi lóvét egy FX-re, ami ma már olyan, mint ha a wc-n húzná le, akinek nincs az vehet mindent.
Persze arra jók az ilyen játékok, hogy fejlesztésre kényszerítsék a népeket.
-
jozefgucci1
addikt
+ 1 A PubG max a képi világban "realisztikus " ,de ennyi szól melette + a fegyverek . Viszont a szerverek szarok , állandó a desync+ kevés a map . Renegeteg a bug és ez minden egyes frissítéssel csak szaporodik . Az éjszakai mód amit beraktak egy vicc ( beszinezték picit az eget ) a járművek viselkedése szintén gáz stb-stb . Amennyiben nem ez az inkompetens banda csinálná nem csökkenne a játéákosok száma.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Szakiii
addikt
Képi világ realisztikus arra gondolsz? Mert a pubg se túl az már a koncepció hogy minden kis épület tele van fegyoval, még az utolsó kinti budi is én nem tudok ezekhez eleve úgy állni hogy realisztikus. Szerintem messze a legjobb br eddig csak a szerókkal vannak gondok egyébként nagyon jo.
-
Dobrika
tag
válasz TrueWhitee #38 üzenetére
Ez a squad ez nagyon kemény, csak ez meg kicsit tólzás, itt fél óra alatt sül el kétszer a csávó fegyvere.
De amúgy érdekes, felírom a listára, nem hallottam még róla.
-
TrueWhitee
tag
Igaz, hogy nem BR játék (mondjuk a BFV sem az), de ez is egy elég remek alkotás lett, ráadásul az általad kívánt realisztikus típusból (szó szerint) ---> Squad
Feltéve, ha nem hallottál még róla (habár nem hiszem). Amúgy ez az Apex az egyik legjobb BR, amivel eddig játszottam. RoE, PUGB, Fortnite, FTW, CR..stb stb, elbújhatnak mellette. Igaz, vannak bugok és egy karakterhez 23 szint kell, de jó lesz ez.
Itt egy gameplay is a Squadból... -
jarlax
tag
Ott van az az orosz túlélőjáték az Escape from Tarkov. Na az elég realisztikus, de nekem már túságosan is az. Pont azért nem jött be, pedig alapvetően nagyon jó játék, tök para néhol, de nekem lassú. Ha nem ismered, egy próbát megér.
Amúgy a BF4-el én is sokat játszottam, de az egy más világ. A COD szériát pedig nem nevezném a valósághoz hű játéknak, az embereket a világot és a fegyvereket leszámítva. A mozgás a célzás ott is nevetséges, ha az életben is így lehetne, máshogy alakul a világháborúk kimenete[ Szerkesztve ]
-
Dobrika
tag
Épp ez az, hogy nem nagyon van választási lehetőség, mert ma már szinte minden játék ilyen. Futurisztikus fegyverek, ugrálás ész nélkül, összevissza villogó színes sávok minden felszedhető cucc felett, megőrülök az ilyenektől.
Gondolj csak bele, hogy mi van ma ami tényleg realisztikus és a mai világban játszódik a PUBG-on kívül? Semmi! A BF5 jó lenne, de a második viágháborút már nagyon unom, megvolt annó a COD-okkal, a BF4-ben alig van már játékos és csakis a borzalmas pályákon lehet menni. Tehát nem nagyon van választási lehetőségem, marad a PIBG, ami jó lenne, de a készítők a józan észről még csak nem is hallottak, ezért rohadt idegesítő a játék.
-
jarlax
tag
Nekem meg pont az olyanokból van elegem, pedig nem tartom magam gyerekesnek. Bár ha jobban belegondolok, mind azok vagyunk kicsit, mert még mindig játszunk, legalábbis azok szemében, akik egyáltalán nem teszik ezt. Nem attól lesz valami gyerekes, mert nem hasonlít a valóságra, ez egy demagóg megközelítés.
Nem vagyunk egyformák, és nem is lenne jó, ha mindenkinek ugyanaz a játék jönne be, mi lenne így a változatossággal és a szabad választás jogával? Játszon mindenki azzal ami tetszik neki, de azért elgondolkodtató, hogy jó pár korom belinek is bejött ez a játék, és a fiaim is (a legkisebb is 16 év feletti) együtt játszanak az apjukkal ha éppen úgy hozza a sors.
Nem azért ülök le játszani, hogy ott is a valósággal találkozzak. Pont az a jó ezekben a játékokban, hogy el lehet szakadni a valóságtól, és valami olyan világba kerülsz, ahova amúgy nem lenne lehetőséged bejutni.[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
Epilepszia az egész játék. Maradok fortnite fronton. Majd meglátjuk streamerek visszaszivárognak-e.
-
jarlax
tag
Őszintén szólva, így 40 felett nem gondoltam volna, hogy így be tud szippantani egy BR tipusú játék. Szinte minden ilyen tipusú játékot kiprópáltam, de a legtöbbet pár óra után uninstaláltam is. A PUBG-vel meg a BDO-s shadow arénával még viszonylag jól elvoltam, de ez egyelőre mindent visz. Igaz, hogy elég béna vagyok még, de legalább lelkes Sajnos meg kell állapítanom, hogy már nehezen veszem fel a ritmust a mai fiatalokkal, de szerencsére egy elég jó társaság tagja vagyok, ahol sok fiatal van, és nem derogál nekik velem együtt tolni, így legalább van sikerélményem is. Igaz, randomokkal is jó pár vinem van már. Egyszóval, le a kalappal a fejlesztők előtt, nagyon eltalálták a hangulatot, a mozgást, a fegyverek is tetszenek az upgrade rendszerrel együtt, és a map is kellően változatos és elég nagy ahoz, hogy ne legyen túl zsúfolt már az elején is (kivéve ha valakik direkt erre mennek), a kötelező csapatjáték meg kimondottan tetszik.
-
Dobrika
tag
Egy újabb ökörség gyerekeknek... Francért nem csinál ma senki olyan játékot, aminek köze van a valósághoz. A PUBG jó lenne, de borzalmasan inkompetens gárda fejleszti talán az idők végezetéig.
-
Bennyboy
őstag
Nekem is nagyon adja. Nehéz tőle elszakadni, főleg ha van fix 3-as csapat. Ha jön season pass biztosan befizetek rá.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Magie
újonc
Ha csapattársakat keresel nézz be hozzánk: https://discord.gg/3Ee4spM
PC/Origin, Playstation, XBOX -
addikt
válasz noPublicFG #27 üzenetére
Én is a ROE után mindig a Q-t nyomkodom spotoláskor az egérgörgő helyett, de már felcseréltem a beállításokban és így már nem keverem össze.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
senior tag
Nekem is bejött, bár a RoE után nem találtam a gombokat.
plus ça change, plus c'est la même chose
-
Mister_X
nagyúr
-
GreatL
őstag
Először elindult... tegnap egy megváltozott midi-dll (VirtualMidiSynth) miatt már nem akart elindulni (cheat védelem) úgyhogy kukáztam is gyorsan.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Rage47
veterán
válasz marked one94 #23 üzenetére
Igen a szerverek nincsenek most topon. Mintha a megjelenéskor jobb lett volna.
-
marked one94
őstag
Az irányítás annyira smooth hogy engem már ezzel bevonzott. Szerver próblémák miatt nálam csak 9/10es. Már csak megkell tanulni vele játszani
You'll Never Walk Alone
-
addikt
Én egyik dolog aminek kifejezetten örülök, hogy kapott EAC anti cheat rendszert, s nem csak a parlagon van hagyva az egész, mint a Battlefield V...
Egyébként ha jó a csapat, akkor eléggé élvezem a játékot és a Digital Foundry elemzése szerint konzolokon is szolidan elég stabil 60 FPS-sel fut, szóval a megérzésem a játék teljesítményét(FPS) illetően beigazolódott.
Ja és amiért még nagy piros pont jár nekik, hogy nincs benne fall damage! Annyira utáltam, mikor a pl. Fortniteban pl. leestem a tetőről vagy építményről és konkrét az miatt haltam meg.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
Az EAC köszöni szépen, legtöbb esetben tökéletesen megy Linux alatt, csak akkor nem, amikor szándékosan blokkolják a Wine/DXVK opciókat.
Valóban, nem ez a játék az, ami az Epic Store miatt vesztette el a támogatását, a Metro Exodus lesz az.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Ventur@
senior tag
Mondjuk azért a szerverekkel kezdhetnének valamit. Napok óta azt tapasztaljuk, hogy ha eljön az este 11 óra, akkor onnantól az alábbiak történnek:
- rendszeres connection time out üzenet
- rendszeres lagok, de akkorák, mint a ház
- rendszeresen inicializálás, majd connection error
- hirtelen a level 1-5-ig játszók lelőhetetlenek és átváltanak bszó módba.Tegnap (illetve mára virradólag) este 8-tól 11-ig semmi gond nem volt. Se a csapatba csatlakozással, se lagok, se lelőhetetlen ellenfelek. 11-től mindez megfordult. Hol nekem, hol haveromnak, hol a 3. srácnak, de folyamatosan connection time out. Ha nagynehezen összehoztuk a csapatot, akkor meg akkor lagok, hogy húha. Aztán fél 1 felé kivágott mindenkit, majd inicializálás. Néztük vagy 5 percig ezt, aztán én meguntam és mentem aludni .
Tudom hogy a játék nem csalóktól mentes, mert tegnap is láttam és tapasztaltam érdekeset. Ellenre rálőttem smg-vel, végig fehér számok (lvl 1-es armor), majd megjelentek a piros számok (no armor). Újratöltünk mind a ketten, megint lövöm és már kék számok jelentek meg találatkor (kék = level 2-es armor), úgy hogy a közelében se láda, se semmi. Szinte a pusztában löttük egymást. Természetesen meg is ölt a végén .
Vannak hibái, de eddig nekünk a srácokkal kifejezetten tetszik .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
pachito
őstag
Engem viszont felvehet bárki aki akar squadozni, lvl 31 vagyok, Midnightguide néven megtalál Originen.
-
fornettisuti
veterán
Nem vagyok tőle elájulva.
Pár órát beletettem, nálam 6/10 jóindulattal, mert legalább ingyenes.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
addikt
Ez az a játék, ami a kezdetben Linuxra is elérhető volt, majd az Epic Games felkarolta, és ugrott a Linux támogatás?
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
SwaZy1337
tag
Az ediggi legjobb BR játék szerintem! Csak ajánlani tudom, mindenki tegyen vele egy próbát!
"Ha nem is érdekel az üzlet, a tájékoztatást megköszönni nem bűn..."
-
Dilikutya
félisten
Titánok nélküli Titanfall battle royale... ezt még leírni is rossz.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
addikt
Ingyen kaptuk, de konkrétan ha 2 napig kipróbálhattam volna, elmentem volna utána 25 euróig és nem éreztem volna magam becsapva. Normál esetben adnék rá egy 10/8-ast, de ha eszembe jut, milyen véleményem volt eddig a BattleRoyale-ról és ahhoz képest most milyen, akkor jár a 10/10. A testemet ezennel átadom a Respawn-nak.
Minden más ott van remekül összefoglalva a 3-as kommentben.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
nemlehet
őstag
Szerintem el lett találva a játék, pedig nem rajongok az FPS-ért, főképp nem a BR-ért.
Ez a játék sokat markol és úgy tűnik, hogy sokat is fog: Valamennyire hozza a cartoony grafikát amit a gyerekek értékelnek, van silly animáció, csicsa, skinek, mindenféle medalok hogy lehessen a loading screenen menőzni. Gondolom majd jönnek az emote-ok is csak idő kérdése. Szóval egy csomó olyan dolog megvan benne amit a fiatalok szeretnek a Fortnite-ban.
Ugyanakkor a gunplay nagyon jó, a movement iszonyat smooth, tehát a COD fanok is tudják élvezni, otthonosan érezhetik magukat. (Ezt több COD-os ismerősöm is mondta).
A squad mechanika és a kasztok miatt pedig a taktikusabb beállítottságú játékosok is tudnak benne érvényesülni és találni dolgokat ami tetszik.
Alapból azt mondanám, hogy egy ennyire vegyes felvágott játék mellélövés, de itt jól összeáll. A pálya is ügyesen van megcsinálva, elkerülték azt amitől pl a PUBG agyrák, hogy a végjáték szinte csak a "kempelés"-ről szól és aki jobban tud sniperezni az nyer. Jó a terep és megfelelően gyors és változatos a mozgás, hogy 1-2 lövésnél többet nem lehet leadni úgy, hogy nem érkezik rá válasz.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
hombre[EU]
veterán
Ajándék lónak ne nézd a fogát
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
törölt tag
Egyet értek a számokkal.
Nekem első BR játék. Tényleg hanglatos, pörgős.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest