Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz djculture #27 üzenetére
Tisztában vagyok vele. Mi régi játékokkal szoktunk LAN-ozni apósommal Eddig Vietcong-oztunk. Volt jó pár évvel ezelőtt valami action, hogy a gamespy az végleg leállt, lehúzta a rolót, és ha minden igaz, azóta nincs hivatalosan online szerver sehol, ahol ezt használták. Szóval ha online multi nincs is, az nem akkor gond, de jó volna, ha valahogy meg lehetne mókolni a LAN-t, hogy wifin is menjen. Próbálkozzunk hamachival? Vietcongot úgy szoktuk. Meg jó lenne, ha tudnék valahonnan leszedni custom map-okat, kisebbeket, amit akár 2-en is lehet játszani.
-
core i7
addikt
Én már megvettem ezelőtt 10 éve dobozost
-
Gabesz87
veterán
Beszereztük Originról a játékot, és LAN-on szeretnénk játszani, ezzel van némi problémánk, hátha kapok tőletek segítséget, útmutatást, bár tudom, régi a játék, nem tudom mennyien játszanak még vele. Egyrészt online, interneten lehet vele játszani? Mert egy darab szervert nem látunk, mondjuk be sem enged jelentkezni. Multiban, ahol be kell jelentkezni, az Origin-ra regelt név/jelszó kell, vagy az teljesen más?
Másrészt, ami a LAN-t illeti: routerre vagyunk csatlakozva wifin, és így sehogy sem sikerült. Akármelyikőnk csinálja a szervert, nem látja a másik. Próbáltuk mág a tűzfalat is kikapcsolni, fix IP-t beállítani. Egyedül úgy sikerült, hogy wifi kikapcs, és kábellel összekötöttük a két gépet. Tudom ez a legjobb megoldás, de kényelmesebb lenne, ha wifin keresztül is tudnánk játszani. Mit kellene ehhez beállítani?
Még egy kérdés: a konzolt hogy lehet előhívni? Mert semelyik gombbal nem sikerült. Olvastam, hogy a concole+IP cím paranccsal legegyszerűbb csatlakozni. Csak épp nem tudom elővarázsolni a konzolt.Ja, még valami: custom térképeket esetleg lehet valahonnan letölteni?
[ Szerkesztve ]
-
GreatL
őstag
A virtuális gépek 3d-támogatása nevetséges szinten van jelenleg. Ha valamit nem tudsz a rendes gépeden wrappelni jobb hagyni az egészet.
[ Szerkesztve ]
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
nagyúr
válasz macilaci78 #20 üzenetére
Kompatibilis módban már 7 alatt sem tudtam játszani... Szerinted 10 alatt változott a helyzet?
Virtuális gép?! Ott nincs 3D támogatás nem? Minden tudsz használni, kivétel a játék. Vagy nem jól tudom?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
GreatL
őstag
A MOHAA óta semmi értelmeset nem tudtak csinálni. Ez ultragagyi, a terroristás is, az Airborne meg egy túlpörgetett ökörség, vissza is kértem a pénzt.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
ViZion
félisten
Leszedtem... hááát, ez annyira gáz, pedig bíztam benne, h legalább egy Black hawk down-t kapok...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Vtwo
senior tag
Inkább a MOHAA-t adnák.
-
nagyúr
A régi MOHA-k jók voltak a kiegészítőkkel együtt! Ez valahogy nem jött át nekem.
De köszi az infót!"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
kormoskandur
tag
köszi
-
veterán
Köszi, behúzva
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
waverider
senior tag
[ Szerkesztve ]
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
edward2
addikt
Nem rég vettem meg gog-on és azt kell hogy mondjam eszméletlenül csalódtam. A játék bugos, az állandóan újra spawnoló ellenfelektől agygörcsöt kaptam. Mintha a mohaa nem ilyen lett volna, de lehet az évek megszépítették.
-
Misi 007
őstag
válasz Depression #2 üzenetére
Szerintem ez az egész "On The House" vásárló csalogatónak van, de ezzel nemigen szereznek új vevőket...
Olyan játékokat viszont simán ingyenessé tehetnének, amik anno már a Humble Bundle-ben fillérekért beszerezhetőek voltak. -
Misi 007
őstag
Ez már kabaré amit az EA csinál.
Ugyanazokat a játékokat adogatják hónapról hónapra amit már boldog boldogtalan beszerzett.
Inkább hagynák a francba az egészet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest