Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
Aki megvette a Commandos-t, az tudja valahogy értelmes futtatni mai gépen?
Elég gáz hogy a Steam kiad egy csomó régi nagy címet, de arra már semmit erőt nem fordítanak, hogy az mai configon is játszható legyen, mint ha ki sem próbálnák kiadás előtt..
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
Lomha 8V
addikt
Aki szereti az űrhajós csihi-puhit, az ki ne hagyja a Freespace 2-t! Nem mai csirke, de ahhoz képest egész szép és nagyon élvezetes.
-
.LnB
titán
Ja, azóta csak Simsezek, Hungarian DLC - Very Hard level.
(#19) D1Rect: Kihívás? Ugyan már! Jártál te mostanában magyar publikon?
Komolyra fordítva a szót, igen én is elég régóta csak a multit preferálom.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Én egyedül nyomtam, és a PCGuruval (ha jól emlékeszem voltak benne tippek&trükkök) Akkoriban még szívvel tudtam szeretni a játékokat... :/
Aztán egyszer csak tudomásomra jutott, hogy élnek nők is ezen a sárgolyón
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
Középsuliban padtársammal nyomtuk a Commandos 1-2-t, és mindig ha valamelyikünk előrébb ment, elmondta a pályakódot, de szinte soha nem használtuk, mert ha a másik meg tudta csinálni, akkor dafke én is Imádtuk, akkoriban grafikában és kihívásban nem nyomta le szinte semmi, talán kihívásban ma sem
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
.LnB
titán
Azt megfigyeltétek, hogy a Commandos stílusú játékok teljesen eltűntek a mainstream játékiparból?
Én ezekkel nyomtam:
Commandos: Behind Enemy Lines
Commandos: Beyond the Call of Duty (az egyetlen Call of Duty ami előtt meghajlok )
Commandos 2: Men of CourageA Commandos 3 már nem volt annyira jó. Az FPS pedig gyalázat.
Most visszagondolva, ennyire nehéz játékokkal talán azóta sem találkoztam. Más volt a kor is, nem volt youtube se. Valami irtózatosan nehezek voltak. Negyed óra tervezés után egy rossz kattintás és vége.
Én egyszer mondtam is, hogy a mai játékosok körében eladhatatlan lenne egy ilyen játék már.[ Szerkesztve ]
-
Archer
őstag
Nekem a Commandos 2 a kedvencem, gyönyörű rajzolt grafika (Desperados 1 is nagy kedvenc ezek közül), kiváló zenék, úgy jó ahogy van. Itt figyel a polcon eredeti első kiadásban a szintén első kiadásos Undying és UT99 mellett
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Gergosz2
veterán
válasz Liquid Snake #4 üzenetére
Nekem is az egyik kedvenc szériám. Nem egy középiskolás nyaramat ezekkel töltöttem.
(#5) orichalcos
Érdekes próbálkozás volt a Strike Force , de legjobb belátásom szerint is gyenge közepest kapna csak. Egy kettő pálya nagyon jó volt benne akkor sem volt nagy eresztés. Commandos csakis a klasszikus felállásban jó!
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Liquid Snake #4 üzenetére
3. rész nálam kimaradt sajnos, ahogy az FPS Commandos Strike Force is. Bár utóbbit elnézve nem is annyira baj.
Live-Die-Respawn
-
Liquid Snake
aktív tag
Jó kis gamek! Főleg a Commandos!
A Hideo Kojima Game
-
oriic
HÁZIGAZDA
Aki múltkor behúzta a Freespace 1. részét, most vegye meg a 2-t is.
Amúgy nem túl acélos a heti akció, de biztos van pár játék ami érdekli az embereket.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott a Realme 14x
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest