Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
-
törölt tag
A rebootot egy látványos, de szögegyszerű akciójátéknak éltem meg, a többi részt azután nem is próbáltam ki. Pedig lehet, hogy azokban több olyan elemet találnék (felfedezés, esetleg fejtörők), amiért a klasszikus részeket szerettem.
Az Epic engem nem érdekel, de lehet, hogy konzolra megveszem majd őket. Teljesen azért nem írtam le a sorozatot.
-
muxi-muxi
senior tag
Megvoltak már konzolon, ezért a két idősebbik részt nem is nagyon erőltetem, csak a SoTR-t szedtem le, mert az még grafikalilag is naprakész játék, RTX-szel nagyon pofás.
Pénzt nem adtam volna a PC-s verzióért de így h ingyen jött adja magát a PC-konzol összehasonlítás, szerintem parádés a látványvilág a nagyvason.
Még talán kilencvenhatban játszottam először Missz Vektorcsöccsel, akkor nehéznek találtam, meg otthon vasam sem volt hozzá, a suliban törpöltem vele. Talán ami megragadt a sorozatból nálam, az az Underworld, meg az utolsó három rész konzolon. Tisztességesen összerakott játékok. Mondjuk az utolsó részben kb. Lara Croft egy könyörtelen gyilkos - egyenest a bozótból - szóval azért lehetett volna inkább a kalandozós részt tolni, de ezzel együtt örülök az ingyenjátéknak.Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
MODERÁTOR
Nekem valahogy nagyon bejött. Az előző részek is jók voltak, tervezem is, hogy újra végigjátszom a trilógiát.
Steam szerint az elsőt 21,5 óra, a másodikat 43,1 óra, a harmadikat (Shadow) pedig 99,8 óra alatt játszottam végig.
A 2. és 3. részt 100%-ig végigvittem és nagyon örültem, hogy sok mellékküldetés volt az utolsó részben.Harrrr!!!!
-
Daelion
őstag
Én meg úgy játszottam a reboot részekkel, hogy nem játszottam a régi eredeti részekkel mert akkoriban teljesen hidegen hagyott az egész széria. 'más játékok érdekeltek sulis gyerekként'
Nekem a Rise a kedvencem de mindegyik rész tetszik igazából, Shadow kicsit más az tény de azt mondani hogy inkább hagyja ki az ember azért túlzás szerintem.
Most játszom azt is másodjára és simán elvagyok vele.Meg ahogy néztem így 3 év után már bekerült egy jó pár challenge Tomb is, amikor elsőnek játszottam vele talán 1-2 volt benne.
Értékelést én sem néztem, nem is igazán szoktam mert már nem adók rá és inkább eldöntöm magam, hogy érdekel egy játék vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
Shing
őstag
Nem igazán néztem értékeléseket. Szerintem a részek folyamatosan fejlődtek előre.
Az elsőt még túlélőjátéknak reklámozták és automatikusan töltődött vissza az élet. Nem is igazán lehetett benne mit csinálni, csak egy akciójáték volt, azt már akkor sem értem miért hájpolják agyon.
A második ilyen szempontból jobban sikerült. Bár a sztorit képesek voltak még jobban elrontani. De végre volt egy kis úszási lehetőség és stealth. Plusz bekerült 1-2 extra side activity, a craftolásnak több értelme lett, stb.
A Shadow-ban végre értelmes TR játékként lehet normálisan úszkálni és több az egyéb platformerkedési lehetőség. A stealth is kiforrottabb. Sokkal nagyobb HUB-ok vannak ahol questeket lehet felvenni és egyéb extra dolgokkal foglalkozni. Végre van miért fejlődni, szétnézni, JÁTSZANI.
Nem is értem azokat, akik szerint a tartalom az utolsó részben a legkevesebb. Konkrétan visszamehetsz a játékba és egy csomó mindent tudsz még csinálni miután befejezed. Én közel sem maxoltam ki, de még így is érzem. DLC-khez már nem is nyúltam....
Maguk a játékelemek, pedig ahogy mondtam, természetes módon fejlődtek előre. Az első rész kiforratlan a 3. rész után, a 2. pedig már csak egy átmenetnek érezhető és erre az úszás a legjobb példa, ami kb. annyiból áll hogy lemerülhetünk, míg a harmadikban olyan mint a régi, klasszikus részeknél.
-
floatr
veterán
Nem csupán az én véleményem, a metán rendre 8.4, 7.9 és 6.9 értékelést kaptak. Még a hivatásos kritikusok is azt tartják a leggyengébb epizódnak.
Amúgy én ugyanezzel a lendülettel kezdtem neki, hogy nehogy már más mondja meg, mi a jó nekem, aztán rá kellett jönnöm, hogy van igazság benne. Egy szépen kidolgozott tech demó, amiben a tartalom az első két részhez képest csíra lett. -
FLATRONW
őstag
Legalább volt lehetőségem kipróbálni a kosarat.:)
Először a RoTR-t húztam be, utána ugrott be, hogy már van kosár is. A RoTR-ről küldött visszaigazoló e-mailt, a kosaras "vásárlásról" nem. A másodlagos fiókomon is beszereztem kosaras módban, ott sem küldött e-mailt.
Nem mintha annyira hiányozna nekem, de valós vásárlásnál azért szeretnék kapni visszaigazolást. -
Televan74
nagyúr
Egyszer lehet élvezni a tech demót. Amúgy a Shadow a többihez képest tényleg nagyon rövid lett. Néztem is a végén, hogy nincs több bejárható terület és új küldetés?
Nekem már mind meg volt a Steamen, de azért ajándék lónak nem nézem a fogát.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
Daelion
őstag
Jah azt én is olvastam ott de akkor már nekem mind 1 volt. '13 euro volt a Definitive Shadow most őszi vásár folyamán'
Összes részt így vettem meg leárazva tehát nem akkora gond, meg amúgy is nagy kedvenceim közé tartozik a reboot széria tehát nem bánom/megérdemlik a részemről.
Most kezdtem el másodjára a Shadowot mert a 2013 + Rise-t már 2x befejeztem.
-
MzperX07
tag
December 24-én vettem meg Steam-en 6euro-ért a Rise-t, majd 26-án a Control-os ingyen Epic játék cikk alatt volt a pletyka, hogy jön a trilógia december 30-án (az első részt pedig anno ingyen húztam be) Szóval most van 3db Epic-en és 2db Steam-en, de nem sokon múlt, hogy a Shadow-t is behúzzam most téli akcióban Steam-re.
[ Szerkesztve ]
-
Mans20
addikt
A tomb raider csalódás volt, másik kettőre ránézek.
-
TheDude
csendes tag
Ez elég ütős lett az Epictől
-
Daelion
őstag
Még jó, hogy most vettem meg 1 hónapja Shadow of Tomb Raider definitive editiont Steam-e n hogy meglegyen mind a 3 rész de hát ez már csak ilyen. 'szerencsére már ott is le volt árazva rendesen'
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Milyen sorrendben kell ezeket játszani, a történet szerint?
May the Force be with you!
-
Találtgyerek
veterán
válasz Találtgyerek #9 üzenetére
Újraindítottam az Epic-et, most már engedi telepíteni.
06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
veterán
válasz Plazmacucci #1 üzenetére
Nekem se engedi telepíteni. Azt írja a játék alatt, hogy unavailable.
06-3o/9759I39
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
GodGamer5
addikt
EZZZAZZZZ!!!
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Montanaxy
aktív tag
Egy Far Cry 5 vagy Primal is jöhetne, nem lennék szomorú, de ez is jó.
-
Piistii
tag
Másnál is meghalt az epic launcher? preparing the epic games launcher nem megy tovább
[ Szerkesztve ]
-
Heroes fan
őstag
Én meg 4-et látok itt nem 3-at.
-
félisten
Érdekes, telepíteni még nem lehet. Vagy bug?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest