Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz planbmokus #7 üzenetére
Nekem csak részleges rombolásaim vannak csak, ilyen "korszakokra" tudom osztani a fejlődést
Elsőre van ugye a kis alap, utána amikor már elkezd dőlni a lé akkor meg lehet megvadulni, áhh így most nem tetszik ez a rész, ott túl sűrű a forgalom, akkor picit kozmetikázunk, új utakat húzunk, átszabjuk a negyedeket, stbEgy térképen kényelmesen 3-400 órát el lehet úgy pattintani hogy utána ugyanazt a várost 2 hónap után előveszed és simán belepakolsz mégegyszer ennyit
-
hunluki
senior tag
válasz planbmokus #4 üzenetére
Nekem PS plus-os volt a kapudrog, azóta megvettem PC-re kb összes kieggel (na meg ps-re is ) és annyi moddal hogy 16 giga ramom beleroppan olykor
Ez a tipik csináljunk egy új városrészt. Oké. Akkor húzzuk ki szépre az utakat. Oké. Csináljunk tömegközlekedést, kössük bele a meglévő metróhálózatba. Oké. Ha már ott tartunk akkor csinálhatnánk egy körvasútsort is... baszki, hová lett az elmúlt 15 óra?!?!?!?!44!!
Imádom.
[ Szerkesztve ]
-
Stan648
tag
Bezsákolva!
7600X + A620 + 32GB DDR5 + 4060 Ti 8GB
-
planbmokus
senior tag
Az egyik legjobb városépítős játék!
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
Találtgyerek
veterán
Annyira nem jön be a jaték,de "megvettem". Maximum nem töltöm le soha.
06-3o/9759I39
-
Viktor77
titán
És az addonoknál is van 3 ingyenes.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
wattafaka
senior tag
Nem jött be a Dying Lightos lista
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest