Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
Érdekes. Nekem boxom van, mégis mindig a PS3-an szurkolok, mert összességében a sony terméke sokkal jobban tetszik. Csak azért van 360-om, mert amikor vettem, még nem volt PS3 slim.
-
BalaNce87
addikt
Ne mondja már senki hogy itthon többen töltenek le gépre mint boxra, szerintem 100-ből 90-nek jó ha van egy eredeti játéka, alapból 4-5ezerrel drágábbak a játékok, több év után is rohadt magas az ára, ezek után nemtudom ki hajlandó minden olyan játékot megvenni ami érdekli. Nincs semmi bajom a boxxal, de azért álomvilágba ne éljünk, pc-re több a letöltés az lehet, de xboxra is van legalább ugyanannyi veszteségük. Pc-re is jönnek játékok dögivel játékok, persze az más kérdés hogy több mint a fele egy hulladék, meg a konzolportok is elég gyengusok, konzol miatt ellustultak a készítők és pc-re összedobnak valami silány utánzatot.
[ Szerkesztve ]
-
D_r_u
tag
Jé, az agyontemetett pc-re közel 30-al több játék jött ki, mint boxra és közel 80-al több, mint ps3-ra. Ráadásul nem is rosszabbak. Még jó, hogy elvileg haldoklik a pc-s játékipar.
-
jak21
csendes tag
a játékokban mennyiségében a nintendo a nyerő
http://gameboy.lapunk.hu/
-
Beerwolf
senior tag
Upsz, ezt durván benéztem. A képet nem is néztem meg Mondjuk valamilyen szinten igazam volt...
Igen, mondhatjuk, hogy "fanboy" vagyok, mivel box-om van.
Nyilván azzal kapcsolatban vagyok képben. Az, hogy neked 3 konzolod van az a te dolgod, nekem csak 1 van és azért azt vettem, mert az tetszett meg a 3 szóbajövő közül.
Nem értem miért kell egyből fanboyozni, csak annyit állapítottam meg, hogy boxra és PC-re több játék jött ki. PS3-ra meg jobbak. -
botimarci
csendes tag
Ja, ott a "titles" oszlop, abban van a játékok száma, de most őszintén, nem mindegy, hogy mennyi, egyébként meg ha XBOX360 fanboy vagy akkor tökmindegy miért dicsérik a PS3-at úgyis fáj. Nemdebár? Dedebár! Márpedig a hozzászólásnak nagyon fanboy szaga van. Én meg tojok rá, hogy mit ír a Metacritic mer' mindkettő gép megvan, meg PC is de azon már nem játszom. Sőt van Wii-m is azon meg a gyerekeim játszanak. Nekik az a "fényes", és tesznek az Xbox-ra meg PS3-ra is.
-
Beerwolf
senior tag
Esetleg azt is belevehették volna, hogy mennyi játék jelent meg az egyes platformokra.
Ebben már nem lenne olyan fényes a PS3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest