Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovátsAti
csendes tag
Ez a mechanist ugyanaz lesz aki a háromban is volt?
-
Lazsnak
tag
válasz
Fitzgerald #17 üzenetére
Az utolsó 6 soroddal teljesen egyet értek. Igazából a mondandód első felével is. Az már valószínű az én bajom, hogy nekem tetszik a grafika. Ellenben azzal is egyetértek h új motort illett volna már összehozni. Fogyatékos mi is találó a full idegesítő mellék questek is. DE....mindig van egy de
. Hangulat nekem bejön. Bele tudom élni magam és a full ratyi építgetős simszezéssel is elvagyok, mert bele tudom magam élni. Újra elmondom ez egyéni szocproblem, hogy nekem bejön de ez szubjektív. Dragon age és társaival nekem a fantasy a bajom mert a varázslás nem érdekel meg a herripotter. Skyrim oblivion egy elfajzott szakasz az életembol
.
Szóval nem védem én foggal körömmel a fallout 4-et átérzem a felháborodást, de nekem ettől függetlenül is egy korrekt játék, minden hibájával együt. Az ára is vita kérdés, de mindenki b*szott már el több pénzt nagyobb marhaságra
....szerintem.
-
Fitzgerald
veterán
De nem a CoD-al kell versenyeznie, hanem a műfajon belül megjelent alkotásokkal. Dragon Age: Inquisition, The Witcher 3 - hogy kiemeljem a két legfontosabb műfajon belüli játékot az elmúlt 1 évből.
A Witcher jelenleg kevesebb mint fele ennyibe kerül, és gyakorlatilag minden téren porig alázza a Fallout 4-et.
Ilyenkor szokták bedobni azt hogy "de hát az egyik sci-fi, a másik fantasy".
Az ok, viszont nyílt világú RPG mind a kettő. Nem a sci-fi és a fantasy műfajt hasonlítjuk össze, hanem hogy mennyi és milyen minőségű tartalmat kínál a játék, mennyire kidolgozott a lore, milyen a megjelenítés, a játékmechanizmusok (quest rendszer, fejlődési rendszer stb.).
A Fallout 4 játékmechanizmusait tekintve a 2008-as Fallout 3, megjelenítését tekintve pedig a 2009-es középmezőny színvonalát ha hozza. Ez a baj.
És akkor mindehhez jön még az optimalizálatlanság ahogy írtad, ami meg egyszerűen nonsense.
Ahogy a topikjában is írtam nemrég, nekem most a legerősebb 280x OC-m van, ami olyan 15%-al marad csak el egy 290-től a legtöbb játékban. Alaposan visszavéve 1-2 beállításból is képes brutális framedropokat produkálni a játék az ősöreg Gamebryo motor miatt, ami a látvány tekintetében egyenesen röhejes.
Mindemellé unalmas is, az AI halmozottan fogyatékos, rengeteg a teljesen statikus fetch quest, és a többi és a többi... -
Lazsnak
tag
-
Lazsnak
tag
válasz
Fitzgerald #13 üzenetére
Abszolút jogos a felvetés, kártyás fizetésnél középárfolyam van
. Itt meg én sarkítottam. Én véleményem szerint azért a Bethesda játékok még mindig színvonal. Előbb ér ez 13-at mint egy újabb CoD ugyanennyit. Ez viszont már szubjektív. Ellenben teljesen egyetértek azzal, hogy egy bugtenger, illetve igazat adok a kollégának is aki az optimalizálatlanságra hivatkozik. Egy radeon r9 290-et simán megfektet alkalmanként. Amit én felrovok neki az talán az, hogy a fővonal rövidre sikerült. Mellékszálak pedig sokszor totál jelentéktelenek. Kevésbé összetett mint a 3 szerintem. Vagy csak azt régen nyomtam és megszépültek az emlékek, nem tudom már.
-
-
Lazsnak
tag
Őszintén nem kötekedésből de jelentkezzen bárki aki 60$-ért vette meg a játékot. Mert mindenki ezzel jön. November 10-ei árfolyamon ez ~17 850 (297,41). De itthon a dobozosok 12-14 között mentek ami 40-47$. Ezeket a számokat most itt hagyom apró fun factnek.
-
Hiftu
senior tag
Az eredeti játék is túl sok volt már 60 dodóért. Kár volt megvenni. Nem árat kellene növelni, hanem minőséget letenni az asztalra.
-
Gyula84
veterán
a listából az utolsó ígéretes a többi semmi
-
Lazsnak
tag
Viszonyítás kérdése mi éri meg és mi nem. 12 volt az alapjáték, kb 10es volt a season pass. Ez volt a karácsonyom barátnőmtől. 22ezer magyar valuta és ebben elvileg benne lesz minden. Na most én az alapjátékba beletettem 232 órát (steam szerint), ennél most járok ennél csak több lesz. kb 95 huf/óra eddig a szórakozás "ára". Egy mozijegy 1500 ami 750/óra kb. Nyílván ha megveszed és két óra múlva megunod és többet nem veszed elő az más, de ez esetben egyik játék sem éri meg az árát bármit is veszel. Szóval relatív
Még mielőtt valaki azt hiszi játékkal töltöm az életem, ez nem igaz, nem vagyok pattanásos 16 éves korlátlan szabadidővel, de elismerem 3 évenként egy-egy játéknál túlzásba tudom vinni. oblivion, fallout 3, nw, skyrim és most ez. Összevissza ezekkel játszottam igazából semmi mással. Ezek kötnek le.
-
LLKobe
veterán
Ezek a DLC árak már több mint pofátlanság kategóriába mennek szerintem... Alapjáték + összes DLC mennyi lesz a végére? 250 dodó?
-
james001
veterán
Szerintem is kicsit sok már a robotokból,de az első dlc-ben ez a robot társ készítés érdekes lehet
-
Fitzgerald
veterán
Nem, köszönöm. Framerate problémákat kalapáljátok ki inkább.
-
lmno
őstag
Inkább a konzolos verziókat fixálnák meg, hogy ne döcögjön meg bugozzon össze-vissza.
-
XFoxyX
tag
Vegyes érzelmeim vannak ezzel kapcsolatban. : /
1. Robot öldöklés megint? =( Kezd kicsit uncsi lenni.
2. Csapdák. Hááát... majd kiderül hogy kivitelezik ezeket.
3. Itt legalább új helyre visz. De megint robotok?
Kicsit szerintem túlzásba vitték a robotokat ebben a részeben.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A rossz hír viszont, hogy március 1. napjától kezdve drágul a Season Pass, onnantól 50 dollárt kell érte fizetni.
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Környezetvédelem
- Tippmix
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest