2019. április 21., vasárnap

Gyorskeresés

A következő negyedévben 3 új DLC-t kap a Fallout 4

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: All Games Beta

A rossz hír viszont, hogy március 1. napjától kezdve drágul a Season Pass, onnantól 50 dollárt kell érte fizetni.

Hirdetés

A Fallout sorozat 4. része tavaly novemberben látott napvilágot, és bár az alapjátékkal is elvoltak az emberek jó pár óráig, sokan várták, hogy a nagyobb DLC-ket végre bejelentsék a fejlesztők. Most végre lehullott a lepel a 3 nagy kiegészítőről, amelyeket a következő hónapokban kapnak meg a játékosok.

 • Automatron (9,99 dollár, megjelenés márciusban)

  A titokzatos Mechanist egy egész hordányi gyilkos robotot ereszt Commonwealth-re, a játékos feladata pedig az lesz, hogy megállítsa a robotinváziót. Érdemes lesz a bádogemberekre vadászni, hiszen az így szerzett alkatrészekből saját robot társat tudunk majd készíteni.
 • Wasteland Workshop (4,99 dollár, megjelenés áprilisban)

  Ebben a kiegészítőben különböző csapdákat tudunk majd készíteni, ezekkel pedig befoghatjuk Wasteland legveszélyesebb élőlényeit is, legyen szó akár a Deathclaw-ról. Az elfogott lények tetszés szerint megszelídíthetőek, de akár a lakosságra is ráereszthetjük őket. Mindezek mellett extra tárgyak is érkeznek a DLC-ben, amelyekkel bővül az építkezési repertoárunk)
 • Far Harbor (24,99 dollár, megjelenés májusban)

  A legnagyobb kiegészítőben a Valentine nyomozó iroda ügyét kell elvállalnunk,  amelyben egy elveszett hölgy és a szintetikusok kolóniája után nyomozunk majd. Teljesen új területet kapunk, új frakciókkal, egyedi ellenfelekkel, de a megszerezhető tárgyak és fegyverek mennyisége, és minősége is növekszik majd.

A tervek szerint a fenti csomagok mellé a Bethesda további kiegészítőket fog majd bemutatni, idén több mint 60 dollár értékben jönnek majd DLC-k még. Akik szeretnék az összes kiegészítőt bezsákolni, azoknak érdemes a Season Pass-t minél előbb megvásárolniuk, ugyanis március 1-től a 30 dollárról 50 dollárra emelkedik az évadbérlet ára.

Meglepő módon a DLC-khez érkezik majd béta teszt is, amelyre már lehet jelentkezni a hivatalos oldalon. A szerencsés kiválasztottak nem csak korábban próbálhatják ki a kiegészítőket, de véglegesen meg is kapják azokat.

Előzmények

 • Fallout 4 teszt

  A rajongók az év egyik legjobban várt játékát kapták meg a Bethesdától, amely minden szempontból hasonló, mint elődei voltak, épp ezért inkább csalódás, mint sláger. Természetesen némi innovációt azért hordoz magában.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.