Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
Viszonyítás kérdése mi éri meg és mi nem. 12 volt az alapjáték, kb 10es volt a season pass. Ez volt a karácsonyom barátnőmtől. 22ezer magyar valuta és ebben elvileg benne lesz minden. Na most én az alapjátékba beletettem 232 órát (steam szerint), ennél most járok ennél csak több lesz. kb 95 huf/óra eddig a szórakozás "ára". Egy mozijegy 1500 ami 750/óra kb. Nyílván ha megveszed és két óra múlva megunod és többet nem veszed elő az más, de ez esetben egyik játék sem éri meg az árát bármit is veszel. Szóval relatív
Még mielőtt valaki azt hiszi játékkal töltöm az életem, ez nem igaz, nem vagyok pattanásos 16 éves korlátlan szabadidővel, de elismerem 3 évenként egy-egy játéknál túlzásba tudom vinni. oblivion, fallout 3, nw, skyrim és most ez. Összevissza ezekkel játszottam igazából semmi mással. Ezek kötnek le.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A rossz hír viszont, hogy március 1. napjától kezdve drágul a Season Pass, onnantól 50 dollárt kell érte fizetni.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest