Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Ez nem újdonság, én is szabira megyek ha meglesz a Diablo 3
-
ddekany
veterán
válasz parandroid #19 üzenetére
"A kisebbik lányom, 5 éves, de még ő is élvezi, és ide-oda kattintgat, megy, felfedez, és jól boldogul. Persze a legkönnyebb fokozatról beszélünk."
Azért 5 évesen valószínűleg nem érti/ismeri a szabályokat, csak mivel a normál fokozaton is már nevetségesen könnyű a Torchlight ahogy halottam, a könnyűn már tényleg mindegy lehet, hogy mit hogyan fejlesztesz, mit veszel, hogyan mozogsz, stb.
"Jó, persze nem játszottam végig, fogalmam sincs, hogy később keményedik-e, de meglepődnék, ha igen."
Én a legnehezebben játszottam rajta, és az is még vsz túl könnyű ugyan (nem tudom a fölé miért nem raktak), még mindig jóval nehezebb, mind a Diablo normál fokozaton (és ott nem kezdhetsz nehezebben). A másik, hogy a Torchlight ahogy mentem lefelé nehezedett. Ellenben a Diablo az elején jobbára nehezebb mint később (kivéve közvetlenül miután nehézségi szintet válthatsz).
[ Szerkesztve ]
-
GoldenJ
tag
"a mostani szegényes akció-RPG felhozatalban" tessék? Más sincs az utóbbi években csak akció RPG. Hentelés megy ezerrel, kalandozás meg nuku.
A mai gyerekek nemcsak megveszik a vackot, hanem még azt is elhiszik róla, hogy király.
-
Ősember
őstag
ha ez így van, akkor remélem késni fog a torchlight
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Sicilian
addikt
áhhh, dehogy 2-3 óránként 10 perc szünet nem sok, főleg ha azt veszed, hogy napi
14-15 órákat dolgoztak, valamikor még többet is, mert minden munka határidős és
ha valami nem stimmel, akkor akár napi 18 órát is kell dolgozni és ezt nem elnagyolva
mondom..(az is igaz tegyük hozzá, hogy a fizetésük havonta, az átlag éves bér volt...)nothing is true everything is permitted..
-
parandroid
félisten
Jó régen nem diablóztam, akkor sem sokat, de az utóbbi évek akció-rpg-i közül nekem messze a Torchlight tűnt a egegyszerűbbnek. A kisebbik lányom, 5 éves, de még ő is élvezi, és ide-oda kattintgat, megy, felfedez, és jól boldogul. Persze a legkönnyebb fokozatról beszélünk. Igazából casualság alatt nem is a konkrét nehézségi szintet értettem, hanem egyrészt hogy milyen élvezeti értéke van alkalmi játékosoknak, másrészt hogy mennyire leegyszerűsített és túlsegített a harcrendszer, és az egész játékmenet. Amennyire emlékszem, a Diabloban azért komolyabb következményei voltak a döntéseknek, itt tényleg csak végig kell kattintgatni a pályát. Jó, persze nem játszottam végig, fogalmam sincs, hogy később keményedik-e, de meglepődnék, ha igen.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Gyuri27
félisten
Bánom én, hogy a dio3 után elmennek egy és szabira is. Legyen dio3 és kész. Vártunk már eleget várjon más is.
Amd - Radeon - Ryzen
-
h-yle
addikt
válasz parandroid #15 üzenetére
Azért megnézném, hogy mondjuk egy EA-s fejlesztő mikor játszik el 6-8 órát egy nap...
Ez a mentalitás inkább indie devekre lehet jellemző. Lásd a fenti nyilatkozat.Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
ddekany
veterán
válasz parandroid #6 üzenetére
"Nem hiszem, hogy a Diablo és a Torchlight egy ligában fociznának. A Diablo amennyire emlékszem az előző részekre, kimondottan gamereknek készült, a Torchlight pedig nekem határozottan casual cuccnak tűnik."
A Diablo is állatira causal, főleg az első rész. A Torchlight szabályok tekintetében erősen le volt egyszerűsítve a Diablo 2-höz képest (szóval úgy kazuárabb), és alapértelmezésben még a Diablo-nál is könnyebb volt (ami már-már botrány ). Viszont, a Torchlight-ben lehetett nehézséget állítani, míg Diablo-ban csak ha végig alszod előtte a normal (és a nightmare) fokozatot, és ez gondolom így lesz a Diablo 3-ban is. Miért ilyen szadisták Blizzardék... na mindegy. De ilyen szempontból meg a Trochlight volt a jobb nem-kauzál (de nem is hardcore) játékosoknak.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz olbaidhun #12 üzenetére
Azért azt érdemes figyelembe venni, hogy a kreatív emberek (fejlesztők, dizájnerek, játékkészítők, írók) általában nem normális munkatempóban dolgoznak. Nekik nincs a munkájukon kívül hobbijuk, kikapcsolódásra szükségük, a sztereotípia szerint jó részüknek családja sem, a barátaikkal meg vagy együtt dolgoznak, vagy eleve csak online találkoznak. Náluk az, hogy nem heti 7 napon napi 16 órát dolgoznak, hanem ebből naponta 6-8-at eljátszanak, tényleg problémát jelenthet a határidőkkel.
Szerk.: Az megint más kérdés, hogy a más játékokból, könyvekből, filmekből összeszedett tapasztalat, ötletek, inspiráció nagyban hozzájárul ahhoz, hogy aztán ők maguk milyen szellemei terméket tudnak letenni az asztalra, tehát megintcsak nem biztos, hogy amikor wow-oznak, akkor éppen nem dolgoznak.
Én személy szerint szeretek játszani, sőt, még dolgozni is szeretek, akármilyen furán hangzik, meg olvasni és filmet/sorozatot nézni is, de ha bármelyikből éveken keresztül, az összes többit kizárva napi 16 órát kéne tolnom, tutira bekattannék.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
h-yle
addikt
Nyilván "poénból" mondta. Ugyan ezt már kb. 3 hete is elmondta a GDC után (vagy PAX, kicsit összefolyik a kettő) egy podcastban.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
SzuL
tag
Nem kell ezt a kijelentést halál komolyan venni. Ez csak egy gesztus a Blizzard felé.
"Sose bízz olyan számítógépben, amit nem tudsz kidobni az ablakon!"
-
olbaidhun
őstag
szépen állunk a fejlesztők félnek, hogy a kiadást követően mindenki elkezd játszani a csapatból és tolódik a megjelenés.. mi ez már? Munka?
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Sicilian
addikt
Mikor infóba dolgoztam 1 cégnél, mi sokszor kikapcsolódás gyanánt darts-oztunk a fejlesztőkkel munkaidőbe, nem szólt érte senki, mert tudták, hogy az egész napos monitorbámulás és agyalás közbe szükség van a lazításra felfrissülésre...
Ki volt akasztva a tábla 1 fehér falra és vamikor 6-8 versenyeztünk egymással,
persze a fal körülötte agyon volt dobálva[ Szerkesztve ]
nothing is true everything is permitted..
-
Sicilian
addikt
Még mindig jobb, mintha a Torchlight késleltetné a Diablo III fejlesztését..
nothing is true everything is permitted..
-
kovsol
titán
elhiszem majd munkaidőben megengedik a fejlesztőknek, hogy játszanak...
May the Force be with you!
-
kapeti07
senior tag
Szerintem sem szerencsés egy időben kiadni a két játékot. Igaz, hogy stílusban nem ugyanaz, de a két rajongótábor közt van átfedés.
Csak nehogy több Torchlight 2 fogyjon mint Dio3
Xbox: kapeti
-
parandroid
félisten
Nem hiszem, hogy a Diablo és a Torchlight egy ligában fociznának. A Diablo amennyire emlékszem az előző részekre, kimondottan gamereknek készült, a Torchlight pedig nekem határozottan casual cuccnak tűnik. Nálunk az egész család odavan érte, a páromnak, és a két lányomnak is van karaktere benne, egymást váltják időnként a játékban. Azt valahogy nem tudom elékpzelni, hogy a Diablo mellé leüljenek. Egyébként a Diablot különösebben én sem csíptem soha, nem is játszottam sokat vele. NWN, Dungeon Siege is megvannak, még ezeket azért is jobban bírtam a Diablonál, szóval én személy szernit elég szkeptikus vagyok a harmadik résszel kapcsolatban. A Torchlight 2-re viszont kíváncsi leszek.
Ami a nyilatkozatot illeti, szerintem is jópofa a figura.
p
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Ez jópofa kijelentés!
-
mephi666
nagyúr
nem lenne jobb még dia3 előtt kiadni a torchlight2-t és gyorsan leakasztani a pénzt, amíg nincs piacon a legnagyobb konkurencia? ...aztán lehetne nyugodtan játszani a dia3-mal is...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Neovenator
senior tag
Mekkora nyelve van...
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
-
Wolverine
félisten
Őszinte Nálam el fog férni az időmben az összes létező Torchlight; a Diablókkal eddig sem játszottam, most sem adok neki sok esélyt.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD ÚJ RTX 4060 TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Apple magic keyboard
- Eladó vagy telefonra cserélhető egy Samsung Tab A9 8/128 Lte tablet
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.6GHz 16Gb 512Gb SSD MSI GAMING TRIO RX 6800 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Fortnite cobalt star
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest