Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ma este várható a Rainbow Six Siege X bemutatkozása
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Diablo II: Classic és Resurrected
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Stellar Blade
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Dokika-
csendes tag
szerintem nem lett olyan nagy szám, ne értsetek félre. A single része küldik marhajók! de végigvittem, kirpobáltam liveon a multit és egy kaka, ha nem fogom még egyszer végig vinni akkor kész nem játszok vele többet! a multija nagyon gagyi adnak küldiket amit csinálhatsz és ennyi.. én azt hittem olyan lesz mint a küldik a singléből hogy csináltok megtervezett bankrablást vagy érted... komolyabb!
szóval egyszer végigviszed nagyon jó, de azóta be se kapcsoltam... (lehet velem van a baj?)
-
Nem csoda, fantasztikus játék lett.
-
Tuz
tag
Ezt szerintem mindenki elismeri aki játszott/játszik vele,hogy nagy jó lett.
-
razorka777
veterán
Nem meglepő, GTA forever.
-
nanorambo
őstag
válasz
Mr President #11 üzenetére
Háborús FPS-t év játékának választani? Ne vicceljünk már...
-
Chapel
addikt
Tekintve hogy a Rockstar csak 4-5 évente dob ki új részt és nem meglepő módon azzal az emberek bőven játszanak a kövi részig, teljesen megérdemelt a dolog.
Kár hasonlítgatni, szvsz ezt és egy "minden évben rókabőr" fpst.
Mondhat bárki bármit, minőség terén rockstar nem hibázik.Jó-jó optimalizálni nem tudnak, de mit akar a tapasztalt gamer? Inkább egy bugos de zseniális játékot, vagy egy hibátlan, de steril, 1x végigjátszos izét...? Akárhogy is, de hosszútávra az elsőre szavazok
-
GALARDO
addikt
Ez nem meglepő, hiszen az év játéka.
-
mikej95
aktív tag
Nem igazán értem, hogy hogyan nyomta le a Chipokomon a Beyond-ot(elődeihez képest visszalépés az egész, de így se semmi!).
De az ő saruk, adták volna ki PC-re.
-
brabax
csendes tag
És úgy, hogy abban az egy hétben szinte SEHOL nem lehetett kapni, mert annyira elkapkodták előtte...
A másik oldal viszont az, hogy már a megjelenés előtt hetekig mindenhonnan ez folyt, kikerülni sem lehetett (reklám a TV-ben, naponta sokszor, az összes busz oldalán, illetve óriásplakátok mindenfelé).
Jah, és nem elhanyagolható, hogy JÓ is a játék... -
Televan74
nagyúr
Van most jobb?
-
csaba951
veterán
GTA V-öt egyedül a COD:Ghostnak van esélye ledönteni a lista második helyére. És még ez sem biztos. Az összes többi játék meg teljesen esélytelenül indul az eladás tekintetében a GTA V-el szemben! Szerintem!
-
Beni97
őstag
Azért a Beyond: Two Souls jobban megérdemelné a 3. helyet. Csak kár hogy ps3-ra van
-
Mr President
senior tag
Kíváncsi vagyok mennyinél tartanak az eladások.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az elmúlt héten is a GTA V került a brit játékeladási lista élére.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden ami hőszivattyú
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Politika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest