Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
konikan
aktív tag
Tényleg nem volt semmi, a GLS sem cirkuszolt semmit, és a konzolvilág is válaszolt a kérdésemre, és részükről sem probléma. Ezzel is okosabb lettem.
Köszönöm a segítséget mindenkinek! -
g4mer
senior tag
válasz
Kiezamajom #4 üzenetére
24 játékból van egy pár értelmes, amit a játékosok többsége évekkel ezelőtt kijátszott már.
Max az új játékosoknak jó.Persze nem azért mondom most ez, hogy leszóljam plust, csak aki konkrétan emiatt venné, azoknak csalódás szerintem
-
konikan
aktív tag
Két ünnep rendeltem meg pont a Nathan Drake Collectiont, holnap hozza a futár, na mindegy
-
alratar
addikt
válasz
Kiezamajom #4 üzenetére
Csak a F2P játékok esetében lehet.
-
Kiezamajom
csendes tag
Decemberben 9k volt az egy éves előfizú. Adnak mellé 24 játékot . Ez miért rossz deal .?Multiban lehet ps+ nélkül játszani ?
-
törölt tag
Keresztlányom (6.5) imádja a kecskéset. Nagyon jól elszórakozik vele.
-
alratar
addikt
Szerintem korrekt amiket kapunk. (Mondjuk a kecskés szimulátor alatt nagyon rezeg a léc)
-
Ez két kapufa. A goat telibe nem érdekel az unchit meg próbáltám és nem bírtam a 2.rész elejénél tovább.
De persze most akkor is lenne plusszom ha egy válbaveregetés se járna hozzá nemhogy játék.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ebben a hónapban az Uncharted: The Nathan Drake Collectiont és a Goat Simulatort szerezhetjük meg.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest