Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ashitaka
tag
Köszi a cikket és a benne levő sok jó infót+a videókat is.
Izgalmasnak ígérkezik az idei év.
Nem vagyok egy nagy játékos,de ezen újdonságok láttán
újra kedvet kaptam vagy 4-5 játékot előbb-utóbb biztos kipróbálok. -
SunMount3r
nagyúr
A Resetről eddig max csak annyit lehet mondani, hogy hangulatos, ami nagyon alap Puzzle van a videóban, azzal még nem győzött meg. De esetleg egy eredeti és sejtelmes story line-al még össze is jöhet.
A Glitchspace trailer-e meg egyből az önhype-al kezdi, ami szép is lenne (hogy Portal hasonlóság, meg stb...), de a grafikája alapján nekem túl minimalistának tűnik. Ami szép és jó kb. 3-4 pályáig, utána azért én pl. már hiányolok valami érdemi visual-t... (Így jártam pl. az Antichamber-el is legutóbb...)
(Most meg a Portal 2 Mel Stories-t tolom, ami meg pont a platform elemek miatt nem tetszik annyira, mint az alap játék, pedig amúgy a Puzzle része rendben van. Már az Ori kapcsán is írtam valahol, hogy nekem ezek a centizgetős, meg ultra reflex, 10-edjére sikerül, skill-ezős "ügyességi" részek haza tudják vágni ám a játékélményt... )
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
Yooka-Laylee-t KS megvettem, mert Banjót bírtam (én azért a cikkben kiemeltem volna, mert nem biztos hogy tudják) és gondoltam támogatom őket, viszont a videókból nagyon azt érzem, hogy 98 óta nem nagyon foglalkoztak ezek játékokkal úgy igazán, persze ki tudja mi lesz a vége: grafika és játékmenet egyelőre gyenge.
Armikrog volt az utolsó olyan csalódásom, hogy megfogadtam, hogy soha többet nem fizetek be ilyenekre, na remélem annál azért jobb lesz...
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
addikt
Én csak egy új crash bandicoot bejelentést hiányolok, amúgy elég komoly a felhozatal.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Sirandrish
legenda
Az a Hat in Time egy mario Sunshine más texturákkal
A Poi meg látszik hogy abból merített amiből, de nagyon kezdetlegesen néz ki.A Yooka-Laylee meg még jó is lehet
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
sagem
addikt
Nálam még a gyöngyszemek között ott van a Cuphead is..a zseniális vizualitása engem kilóra megvett
Elvileg idén landol Xdobozon és PC-n„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
A Terrariáról még hány lóbőrt akarnak lehúzni?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
atike
nagyúr
Komoly mennyiség. És szerencsére minőség is van.
-
ldave
félisten
A Hat in Time és Yooka-Laylee mindenképp a megfigyelt listán van, kíváncsi vagyok ez a gyűjtögetős játékmenet mennyire állja meg a helyét 2016-ban.
A Slime draws near! Command?
-
Xarina
aktív tag
Nem semmi kínálat , lesz miből válogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest