Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- EA Sports WRC '23
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Rövid videón a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Dark Souls sorozat
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anatre001
tag
-
Pecc
őstag
válasz
szacsee #1547 üzenetére
Ha vista alól vagy még...Neked megy rendesen a játék?
Mármint úgy értem, hogy olyat csinál nálam, elég bosszantó sajnos, 70fps-ről leesik 2-re és ugy megy egy kicsit, utána visszaáll enyhe gyorsitott felvétellel és beáll megint 60-70re.
Mintha kevés lenne hozzá a gép vagy nemtom.
Második vista32-n tesztelem, a vga-hoz az össze forceware-t próbáltam...tanácstalan vagyok. Hátha tudsz/tudtok valamit. -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
szacsee #1165 üzenetére
De most miben van igaza?
Abban hogy ez nem szimulátor? és ki mondta hogy az?
Vagy abban hogy kormánnyal nem lehet irányitani? ki mondta hogy lehet?Én csupán annyit fogalmaztam meg a hsz-emben hogy nem tartsákl már magukat felsőbbendünek azok akik kormánnyal nyomják a gameket...ennyi...
Nemdugok rá kormányt mert :
1. nincs kormányom
2. tökéletesen megvagyok elégedve a billes irányitással
3. annyira nem érdekelnek az autós gamekAz ilyet meg hogy "Amúgy ha utánanéznél tudnád ki Ő és nem kötekednél vele" dolgokat meg megint hagyjuk mert ha utánnanézek akkor mit találok?
HOgy halhatatlan szuperhős? de végülis tök8 szerintemKb ennyi
Piiisz -
zoli03
őstag
válasz
szacsee #1165 üzenetére
Nekem is elég rossz volt az elején kormánnyal, de utána megnéztem, alapból 20 %-ra volt állítva a holtjáték. Magyarul ötödét tekertem a kormányom fordulatának, de a kocsi még nem fordult. 5 %-ra állítva egész más. Billentyűvel meg nem hiszem hogy annyival könnyebb, mentem azzal is, utcai pályákon nem rossz, de versenypályán használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest