Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
Csinálok saját sessiont, és akkor nem lesz lag remélhetőleg (4 Mbitemmel előfordulhat persze, de elég stabil). A nevem Persistent.
-
nyesix
senior tag
válasz
bozsik84 #693 üzenetére
hát igen, nem is értem, hogy 15 pályához miért tesznek be ennyi kocsit
ha tényleg csak ennyi pálya lesza, ahhoz a kocsik fele is elég lenne....remélem azért valamit kevernek majd, lesznek egymástól kicsit eltérő pályák is, a DIRT-ben is elég sok pálya volt. Vagy fordított irányban is végig lehet rajtuk menni?
-
bozsik84
tag
nagyon kevés lesz a pályák száma, de egyébként nagyon tetszik a game.
Multiban gergo123 néven nyomulok, versenyeztem már valakivel közületek? eddig tiburonnal és pepe79-el volt szerencsém összefutni.
Ha megjelenik a teljes játék akkor majd lehet valahogy csak magyar versenyeket nyomni?
-
cbr688
senior tag
ja,aki keresne a cbr688 néven talál meg
-
AMD Power
titán
Milyen ez a game? Érdemes megszerezni?
-
matrix23
tag
Nagyon komoly ez a GRID, főleg a drift részére kattantam rá.
Tudja valaki mikor jön ki? -
cbr688
senior tag
na mind1 ha privát szervert nem is tudok szervezni az eredeti játék megjelenéséig,azért majd mindig szólok mikor játszok,általában olyan 4 óra környékén kezdek.
Pietrosz-al és T.Peter-el játszottam együtt idáig(akikről tudom is h kik a játékban),rendkívül jó társaság,komoly teljesítmény és vigyázunk egymásra
mindenkinek csak ajánlani tudom -
Remington
őstag
válasz
aboriginal74 #670 üzenetére
nekem az a tippem h ha használsz AtiTrayTools-t akkor kapcsold ki benne az OSD-t, ha be volt kapcsolva nálam sok játék nem indult el, többek között a grid...
ha ez nem jön be akkor pucold le a 8.4-es drivert és rakd fel helyette a 8.2-est. nálam a colin dirt nagyon bugos volt azzal a driverrel. a gridet csak a 8.2-essel próbáltam de mivel ugyanaz az engine hajtja őket, talán ennél is így van.
mod: amúgy nekem is egyre jobban megy a drift, teljesen bele vagyok szerelmesedve
ma csináltam egy 15 milliósat
nagyon várom a teljest -
cbr688
senior tag
ez a demó kész,épp 3 magyar van az élen és ledob asztalra és nem enged vissza!
amúgy megdöntöttem a mustangos földalatti sebességrekordom:619km\hGyusz:nekem aranyból kéne az a lemez,kérdés h bír majd el vele a dvd olvasóm
-
Gyusz
őstag
Aranylemezre került a játék.
Ez a 15 pálya ugye csak vicc akar lenni? Ráadásul hármat már ellőttek a demóban... Ha ez igaz, akkor innen is gratulálok a fejlesztőknek, ez szerintem nagyon kevés. -
cbr688
senior tag
én már multizok
aki jönne short on on
-
Ősember
őstag
touring pályán 1:15:09-es kör multiban
-
HDR renderin
senior tag
válasz
aboriginal74 #668 üzenetére
lol,nekem is SP3-on megy!!!
-
nyesix
senior tag
egy kis help a kormányzás beállításáról, hátha valakinek használ: (angolból fordítva, azért nem magyaros annyira
)
Holt zóna (Dead Zone)
Ezt a beállítást arra használható, hogy létrehozzunk egy holt területet a kerék középpontja körül. Ha a kormányművet csúszkálósnak érzed, növeld ezt az értéket, miközben „lenyugszik” növeli a holt zóna méretét. Figyelj arra, hogy egy magasabb Linearity érték (lsd. lent) is adhat egy használhatóbb hatást, mint a holt zóna növelése. Fontold meg, hogy kipróbáld azt mielőtt növeled a holt zónát.Telítettség (Saturation)
Ez a változó arra használható, hogy a kocsi fordulását szabályozza, a kerekek fordításával. Növeld ezt, ha úgy érzed, hogy a kormánymű túl érzékeny. Csökkentsd ezt, ha úgy érzed, hogy túl sokat kell mozgatnod a kereket hogy az éles kanyarokat bevedd.Linearitás (Linearity)
Ez a változó arra vonatkozik, hogy milyen könnyű az autót egyenesben tartani, illetve a sodrásokat fenntartani. Növeld ezt, ha túl nehéznek találod azokat. Csökkentsd ezt ha úgy érzed, a kormánymű túl lomha. A pozitív számok azt jelentik, hogy a kormánymű kevésbé érzékeny, ez kevesebb irányíthatóságot ad, ha kanyarodunk. A negatív számok azt jelentik, hogy a kormánymű érzékenyebb, jobban irányítható kanyarban. -
nyesix
senior tag
na egy kicsit kezdek ráérezni a driftelésre, a bólyákra nagyon kell figyelni, most már sikerült összehozni egy 11X-es kombót, igaz, így is csak épp megvertem a gépet Basic fokozaton
sokat segítettek a videók is, hogy egyenes szakszban is beszitáltassam a kocsit, így nem vesznek el a pontok, thxAz a furcsa nekem, hogy a másik két pélyán simán letolom, erősebb fokozatzon is az ellent, de csak külő kamerállásból, a driftnél meg csak lökhárítónézetből tudom megcsinálni
-
cbr688
senior tag
válasz
aboriginal74 #668 üzenetére
sp3-mat nálam szereti,talán direktx vagy vmilyen vga driver,esetleg duplamagnál procidriver ilyeneket nézegess meg,aztán reinstall,ha akkorsem megy akkor nem maradt ötletem,hiszen ez cask egy demó
-
aboriginal74
tag
Sega All!
Van valami 5letetek, hogy miért nem megy nekem...
hiába klikk az ikonjára nem megy...
lehet hogy nem szeretei az SP3-at?!
jöhetnek az 5letek...thx előre is...
-
T.Peter
őstag
Race Driver GRID autó és pályalista
cbr688: Május 30-a után megtehetjük. -
joshua7
veterán
Srácok, valaki elküldené mail-re/földobná valahová a GRID Demo\tracks\europe\jarama könyvtár tartalmát? Néztem ezt a módosítgatós cuccot, de letörölte ami ott volt. Letölteni a demót meg új profilt létrehozni meg nem szeretnék.
-
Pietrosz
addikt
Na jó ez a multi katasztrófa. Ami azért kár, mert lehet mégse veszem meg emiatt.
-
T.Peter
őstag
Persistent vagyok én, csak hogy tudjad, viszont hamar elmentél, engem meg a hülye játék mindig kidob, és indíthatom az egészet újra, plusz mindig belaggolok, ha valamelyik laggolós emberkének a kamerájára vált a gép. Nagyon idegesítő. Jobban idegesít, mint a sok lökdösődős, összetörő ember.
-
cbr688
senior tag
húha itt aztán lehet szervezni ilyeneket...
,na mind1 akkor csatlakozzunk,keressük egymást beállítások: europe,touring
,on,on,short
-
cbr688
senior tag
akkor idáig
.peter,pietrosz,cbr688
még 9 hely van...vki jó nettel jönne? -
Pietrosz
addikt
Lehet én is mennék.
-
Pietrosz
addikt
Ehhehe, véletlenül pont itt van a gépemen a FF3 Tokyo Drift 720p HDDVD rip, nagyon állat. Lehet ki kéne mennem Japánba?
-
west
őstag
597re linkelne valaki?thx
-
cbr688
senior tag
szeretnék szervezni egy kis ph!-s online baromkodást(meg persze versenyzést
)a mai napon!
16.00-kor vagy ha sokaknak nem jó át tehetjük más időpontba is
amire szükségem van:egy szerveres emberke,minimum 8megás nettel(h még véletlenül se legyen lagg),egyéni megbeszélt beállításokra,és sok-sok kis versenyzőre, későbbiekben természetesen az eredeti játékkal is szerveznék ph-s szervert ha van rá igény...
várnám a jelentkezőket!!!!aztán írom a listát -
msgt.fubar
senior tag
Nem tudom volt-e már, de talán tetszhet nektek
Drift Legend - hangulatvideó tőlem
ps: ez egy valamivel több, mint 43 milliós drift videója, eredményt direkt nem tettem bele, de gondoltam itt megjegyzem
-
cbr688
senior tag
válasz
Darth_Revan #624 üzenetére
vagy custom vagy quick-re kattintasz,megvárod míg mennek,addig nem lehet amíg verseny van aztán eljön az az idő amikor új verseny van shiftet nyomsz és már rajtolhatsz is...
-
athomi
veterán
Nekem a Driftnem megy!
Viszont az online eléggé megy: [link]
USA-n 3-ból 3, úgy hogy mindháromszor 12-en indultunk, természetesen az utolsó két futamon az ucsó heylről indultam. -
Pietrosz
addikt
válasz
HDR renderin #623 üzenetére
Na megvan az ingame vid 63 milláról, még ma feltöltöm
-
Darth_Revan
veterán
Hogy kell multi játékhoz csatlakozni? eddig csak spectatorként sikerült...
-
HDR renderin
senior tag
pietrosz,te kicsit pihenjé le!
-
_Toka_
senior tag
Mos' mé' pont ezek a nevek jutottak eszedbe????
Mé' nem a Safedisk, Securom, vagy vmi ilyesmi????Meg azért nem mindegy, hogy egy kanyarban, ha előtted van egy ilyen nevű muki, csak eszedbe jut, hogy vigyázz rá, mint a hímestojásra, mert ha megsérül, nem fogja tudni folytatni áldásos tevékenységét...
Még eccer, csak úgy!!!
-
_Toka_
senior tag
Szerintetek van némi jelentősége, hogy éppen egy Razor-1911 nevű úriemberrel egy tucatban versenyzem?
Na jó, csak úgy kérdeztem...
-
Szpisti
addikt
Tessék egy magyar srác driftje: [link]
Egyetlen kombóval csinálta mint látszik, de ez már régi rekordja, már több 73 milliónál tart... -
csutkaa
senior tag
itt az van hogy Release Date:May 30, 2008
-
HDR renderin
senior tag
megdöntöttem a recordomat:14 milka
-
fpeter07
veterán
Beszámoló
Első versenyben az első kanyarban kicsúsztam. Restartot követően az első kör olyan 3 perc volt, a másosik kb másfél percel jobb.(az eléggé idegesített hogy mindig húz egyik oldalra a kocsi)
Mentem egy driftet, ellenfék 600.000-et csinál, én 58.000-et, Prostreet-ben is szarul ment a drift.
Online-on izomautót első kanyarban széttörtem
Összeségében az online jobban tetszik. -
Pietrosz
addikt
Drift legendhez csak annyi kell, hogy egy adott íven a lehető legtovább driftelj. Ne legyen benne súlypont áthelyezés.
Amúgy nem kell mindig szép ívesen menni, mire végre rájöttem erre, akkor már könnyen jöttek az 50 millás eredmények. A bója a lényeg, semmi más. Hiába érsz el drift legendet egy kanyarban, bóják nélkül 20k alatti pontot kapsz rá csak. Bójákra nagyon kell figyelni, meg persze drift legend a nagyobb kanyarokban, és akkor nem lesz gond
Amúgy nagyon geci kanyarok vannak, 3 S kanyarban az egyik bójára nem kapok semmi pontot, egyszerűen még ennyi gyakorlás után se jöttem rá, hogy kell elmenni mellette, hogy beadja rá a pontotEz akár bug is lehet, kíváncsi vagyok változik-e a fullban.
Aztán ott van az is, hogy van olyan bója amit el lehet ütni, akkor is kapsz rá pontot, de van olyan is, hogy nekimegyek, és kitörik a szélvédő -
Pietrosz
addikt
válasz
Drift_Elek23 #600 üzenetére
Szép, ezt melyik csavar meghúzásával lehet elérni? -
cbr688
senior tag
válasz
Drift_Elek23 #600 üzenetére
nagyon jóóó
látom a motorhűtést is kicsit tuningoltad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Mesterséges intelligencia topik
- Assetto Corsa Competizione
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anime filmek és sorozatok
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- iPad 10 eredeti Apple cover (Smart Folio)
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest