Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesix
senior tag
válasz
bozsik84 #693 üzenetére
hát igen, nem is értem, hogy 15 pályához miért tesznek be ennyi kocsit
ha tényleg csak ennyi pálya lesza, ahhoz a kocsik fele is elég lenne....remélem azért valamit kevernek majd, lesznek egymástól kicsit eltérő pályák is, a DIRT-ben is elég sok pálya volt. Vagy fordított irányban is végig lehet rajtuk menni?
-
nyesix
senior tag
egy kis help a kormányzás beállításáról, hátha valakinek használ: (angolból fordítva, azért nem magyaros annyira
)
Holt zóna (Dead Zone)
Ezt a beállítást arra használható, hogy létrehozzunk egy holt területet a kerék középpontja körül. Ha a kormányművet csúszkálósnak érzed, növeld ezt az értéket, miközben „lenyugszik” növeli a holt zóna méretét. Figyelj arra, hogy egy magasabb Linearity érték (lsd. lent) is adhat egy használhatóbb hatást, mint a holt zóna növelése. Fontold meg, hogy kipróbáld azt mielőtt növeled a holt zónát.Telítettség (Saturation)
Ez a változó arra használható, hogy a kocsi fordulását szabályozza, a kerekek fordításával. Növeld ezt, ha úgy érzed, hogy a kormánymű túl érzékeny. Csökkentsd ezt, ha úgy érzed, hogy túl sokat kell mozgatnod a kereket hogy az éles kanyarokat bevedd.Linearitás (Linearity)
Ez a változó arra vonatkozik, hogy milyen könnyű az autót egyenesben tartani, illetve a sodrásokat fenntartani. Növeld ezt, ha túl nehéznek találod azokat. Csökkentsd ezt ha úgy érzed, a kormánymű túl lomha. A pozitív számok azt jelentik, hogy a kormánymű kevésbé érzékeny, ez kevesebb irányíthatóságot ad, ha kanyarodunk. A negatív számok azt jelentik, hogy a kormánymű érzékenyebb, jobban irányítható kanyarban. -
nyesix
senior tag
na egy kicsit kezdek ráérezni a driftelésre, a bólyákra nagyon kell figyelni, most már sikerült összehozni egy 11X-es kombót, igaz, így is csak épp megvertem a gépet Basic fokozaton
sokat segítettek a videók is, hogy egyenes szakszban is beszitáltassam a kocsit, így nem vesznek el a pontok, thxAz a furcsa nekem, hogy a másik két pélyán simán letolom, erősebb fokozatzon is az ellent, de csak külő kamerállásból, a driftnél meg csak lökhárítónézetből tudom megcsinálni
-
nyesix
senior tag
válasz
LordAxwell #548 üzenetére
nekem is ez a problémám, eddig max 500e jött össze, de még ez sem elég easy-n a géphez
ahogy az ilyen sok millás drifteket elnézegettem, a lényeg az, hogy amikor megkapod az első kombót (x1) ne csökkenjen le soha, mert ugye ez automatikusan elkezd csökenni, ha hosszú az egyenes akkor kézifékkel be lehet szitáltatni a seggét. A bólyákat nem muszáj kerülgetni, de ha meg tudod csinálni a + pont. A lehető legközlebb kell menni a pálya széléhez. Max papírdobozoknak mehetsz neki, különben ugrottak a pontok.
a lehető legnagyobb sebességgel kell csúszni/menni, na ennek esnek áldozatul néha a bólyákÉn a rendes beállításokkal külzdök (steering) aza furcsa, hogy a legtöbb pontot eddig lökhárító nézetből csináltam, külsőből nem megy úgy
-
nyesix
senior tag
válasz
HDR renderin #512 üzenetére
igen, meg egy beállítás listát is a kormányzás 3 sorára, hogy ki milyen beállításokkal játszik.
Sztem ez hasznos lenne, én csak most próbálgatom, de elég nehéz, eddig max 200e -t sikerül összedriftelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Google Pixel topik
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Revolut
- Spórolós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- xfx rx480 8gb
- Full HD Lenovo E580 laptop 8 GB RAM 256 GB SSD 4 órás aksi világítós magyar billentyűzet
- MacBook Air 2017 - 1TB háttértár!
- I7 GAMER PC /I7 9700 - MSI B360 - 32GB DDR4 - 512GB NVME SSD - RX 5700XT 8GB DDR6 - RGB/ + ÚJ HÁZBAN
- Gigabyte G41M-Combo alaplap processzorral, hűtéssel, memóriával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest