Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dízeles
aktív tag
Üdv totyik lakók.
BF2-n játék közben leáll a pnkbstrB .Ezek után "Heartbeats Stoped" üzenettel fagyadózik a játék.
Számítógép-kezelés-> Szolgáltatások menüből is eltűnik csak pnkbstrA fut.
Win tűzfal kikapcsolása sem segít. -
jboris
tag
Üdv , ehez valakinek valami ötlete ?
-
palcsoadrian
csendes tag
sziasztok olyan gondol lenne hogy újra telepítettem a cod 2-t akarom frísíteni a pb-t mert kidobál a szerverekről és nem tudom frisíteni nem látja a cod 2-t de más játékot lát ez mért van válaszelőre is köszi
-
bence9211
csendes tag
válasz
Punbuster? #50 üzenetére
Nekem ugyanolyan problémám lenne hogy pb init failure leszedtem kb 4-5 pbsetup-ot elindítottam de a listájában sehol sem volt a cod2 elindítottam a pb mappán belül ott se volt jó a cod2 mappájából ott se volt jó valaki küldjön olyan pbsetup-ot aminek a listájában benne van a cod2 légyszi!
-
vigyori78
őstag
dupla
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Valaki használ windows 8 RTM-et?
A kérdésem az lenne,hogy megy e a punkbuster.
Köszi. -
mnw1230
csendes tag
Sziasztok!
Akit egy kis problémám:
CoD4 MP indításnál "Error Unable to initialize Punkbuster. Punkbuster is disabled."
Ezt irja ki ha bemegyek a játékba!
Valaki légyszi tudna segiteni? -
Bandiii7
csendes tag
Aki CoD2 szerver punkbusterhez ért az kérem írjon PM-et. Köszönöm
-
Padree
senior tag
Helló!
Battlefield Bad Company 2
"pb kicked player xyz 0 percre restriction service communication failure PnKBstrA.exe"Csinálja PB és nem PB-s szerveren is, pbsetup.exe indítva, játék hozzáadva, frissítve. Tűzfal átengedi a PB...A és ...B -t.
Haver gépén van, az enyémen tökéletesen fut, mindkettő Win7, de nálam a c:/users/nevem/appdata/local/punkbaster mappában van telepített PB, pnkbstrB.exe-vel, valamint a programok eltávolításánál is van PB leszedése opció - neki nincs. Fogalmam sincs, hogy ő mit csinált telepítéskor. Hogyan lehet nála ugyanígy"feltelepíteni" a PB-t? -
romed13
csendes tag
Sziasztok!
Lenne 1 problémám amikor belépek a cod2 mp-be 2-3másoderc és kidob
ezt írja: Szerver szétkapcsolódott-[FAIL]*VIKTOR* PunkBuster
kicked player'[FAIL]*VIKTOR* ('for 0 minutes)...
RESTRICTION:Servise Communication Failure:
PnkBstrB.exe driver failure (PnkBstrK.sys) ffabHa valaki tud segíteni azt megköszönném
-
odorgg
addikt
Hali!
PB losing key packets el kidobál, valakinek ötlete?
Vólt reinstall, játék/pb, letiltogattam tűzfalban, feladatkezelőben, semmi nem segít -
hocik
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Cod4 közbe kidob a PB ez miatt: Multiple Direct3d Loaded-A. Mi lehet a gond? Ha tudtok valami írjatok. Köszönöm!
-
Sarandi
csendes tag
Sziasztok!
Nekem 1 olyan problémám lenne, hogy belépek Xfire-en keresztül 1 CoD2 szerverre elkezd betölteni a map és alul a csík 3/4-énél lefagy! És ilyenkor csak ha el altatom a gépet(Sleep gomb a billentyűzeten) és utána visszajelentkezek a windowsba akkor tudok kilépni a játékból akkor is csak feladatkezelővel vagy a tálcán található ikonon jobb klikk/bezárással.
És ha ujrabelépek a szeróra akkor ugyanez van.Már sokszor kidobnám a gépet
-
Hanszolo
csendes tag
helló
megoldódott a probléma.
a videókártya driwert kellett "butítani" régebbi verzióval. -
tálusz
tag
-
Hanszolo
csendes tag
szevasztok
kéne 1 kis help. ezt az üzit írja ki a játék.
már újraraktam a gamet a vga is frissítve. több 5letem sajnos nincs.remélem jó a link
http://prohardver.hu/dl/upc/2010-10/25/244756_qdfblpd5ncjmui8r_hiba.jpg
ati hd4350 vga kártyám van az nvidiás link az nem jó
ha vkinek van vmi más 5lete az t szivesen veszem.
köszi
-
presbazsi
tag
válasz
Nándor1990 #275 üzenetére
Hát én sem nagyon értem... CoD2-höz nincs valami Win7 patch egyébként, azt nem nézted?
-
presbazsi
tag
válasz
Nándor1990 #273 üzenetére
Az asztali gépeden is win 7 van? Gyanítom nem. Volt egy barátom ugyan ezzel a problémával, de tényleg dettó ugyan ez volt... nem találtunk rá megoldást, pedig mindent amit csak lehetett megpróbáltunk...Passz, nem tudok mondani semmit, bízzunk benne hogy valaki olvassa a topicot aki tudja is megoldást. Előtte XP-t használt ugyan azon a laptopon és azzal tökéletesen ment neki...
-
Nándor1990
csendes tag
Sziasztok!
Call of Duty 2-vel van problémám. Remélem tudtok segíteni.
A laptopom-ra feltettem a CoD2. a laptopomon windows 7 van.
Az asztai PC gépemre is ugyanarról a DVD-ről tettem fel mint most a laptopra. Szóval itt nem lehet gond. (Sőt már az asztalin nagyon régóta fent van)Ja, majdnem kifelejtettem mi a problémám:
http://yfrog.com/e4nvtelenzjMielőtt leírtam kérdésem, szétnéztem az interneten. Itt is találtam segítségeket, de nem működtek :-S
például: frissítsem a punkbustert, töröljem le a pb mappát és utánna frissítsem a pb-t...
egyik sem működött, nem vált be.Nem értem mi lehet a gond, pedig az asztali gépemen meg megy :-S
Kérlek segítsetek. Köszönöm.Nándi
-
presbazsi
tag
válasz
WOoLFyKahh #270 üzenetére
Nem nagyon ismerem, én avastot használok. Nem lehet hogy a pb b-t fogja a vírusírtó, vagy netán egyszer vírusosnak érezte és törölve lett, vagy karanténba lett rakva? Megint csak linkelni tudok, olvasd el. Alul van egy hivatkozás: a program lepucolja teljesen a pb-t, a felső hivatkozás a hivatalos pb oldal. Sztem próbáld meg. Pucold le teljesen, keress rá utána hátha talál még maradványokat, szedd ki a registryből is, egy újraindítás, és tedd fel azt ami a hivatalos pb oldalon van (felső hivatkozás)...és reméljük ezzel megoldódik, és tudsz egy kicsit "kodozni"
[link]
-
WOoLFyKahh
csendes tag
Egyébként nálam ebből a videóból amit küldtél linket a szolgáltatásoknál csak PnkBstrA van és PnkBstrB nincs, szóval nekem nem engedi megnyitni a B-t vagy nem tudom... azzal mit kell csináljak? virusírtót Inactiva-ltam , vagy az nem elég? ugyanúgy bezavarhatja?
-
WOoLFyKahh
csendes tag
Avira AntiVir Personal - Free Antivirus
ja és az pb ellenőrző proginál ezt írja a PnkBstrB.nélWatching for PnkBstrB instance change (0) TIMEOUT
Getting port for PnkBstrB FAILED
Sending version packet to PnkBstrB SENT
Receiving version from PnkBstrB TIMEOUT
Checking PnkBstrK driver status NOT FOUND
Extracting new PnkBstrK to:
"C:\Documents and Settings\Szilszakál\Application Data\PnkBstrK.sys"
OK
Sending load packet to PnkBstrB SENT -
presbazsi
tag
válasz
WOoLFyKahh #267 üzenetére
Illetve nézd meg ezt, hátha segít: [link]
Tűzfalnál a kivételeknél legyen kipipálva az A is meg a B is.
-
presbazsi
tag
válasz
WOoLFyKahh #267 üzenetére
Milyen vírusirtót használsz?
-
WOoLFyKahh
csendes tag
Ja és windows xp-m van^^
-
WOoLFyKahh
csendes tag
Ezt már próbáltam : A Losing Key Paketsre a megoldás ha bemegyünk a feladatkezelőbe és van ott egy Punkbuster A vagy B exe és ki kell nyomni (PnkBstrA.exe PnkBstrB.exe és PnkBstrK.sys ezeket) !! de nekem a feladatkezelőbe csak PnkBstrA.exe volt... nem volt se PnkBstrB.exe se PnkBstrK.exe ! Szerintem nem találja ezeket vagy nem tudom . Olvastam azt hogy a tűzfal nem engedi megnyitni vagy valami... kikapcsoltam a tűzfalat ugyanazt csinálja ! vagy még be is kéne állítani valamit? Csak úgy 1x felakartam menni codozni azt azóta csinálja ezt... lehet h vírus vagy nem tudom ! HeLP
-
presbazsi
tag
válasz
WOoLFyKahh #264 üzenetére
[link] itt olvasgass egy kicsit.
-
WOoLFyKahh
csendes tag
Természetesen cod2^^
-
WOoLFyKahh
csendes tag
Nekem folyton ezt írja ki szerver szétkapcsolt - xy has been kicked
via punkbuster (for 0 minutes)
RESTRICTION: service communication failure:
Pnkbstrb.exe initialization failed
pedig már próbálkoztam a frissítéssel a tűzfalat is kikapcsoltam meg a 10 hsz-et is...mindig fél perc múlva kidob... rákerestem és nem találta a rendszer a PnkBstrB.exe-t és azt hol tudom letölteni ? vagy hozzátenni a géphez? mert csak PnkBstrA.exe van a feladatkezelőmbe is. Valaki Help pls ? köszönöm -
joe-ker
senior tag
Sziasztok!
Nekem is volt problémám a PB-vel,nekem ez segített:
* Távolítsd el a PunkBustert a telepített programok közül (Vezérlőpult/Programok Telepítése és törlése)!
* Töröld a PB mappa teljes tartalmát (Telepített játék mappája)
* Érdemes a CCleanerrel, vagy más programmal egy registry tisztítást csináltatni...
* Töltsd le a Punkbuster telepítőjét és másold a PB könyvtárba (Telepített játék mappája): [link]
* Tömörítsd ki, és indítsd el a PBSETUP.EXE-t!
* Add hozzá a (Add Game), és frissítsd (Check for Update)!Ellenőrizheted, hogy minden helyesen működik-e ha letöltöd, és elindítod a PBSVC.EXE-t: [link]
-
valti7
csendes tag
JA :d
-
valti7
csendes tag
bocs a sok post-ért de megtaláltam a megoldást
Tehát íme az én megoldásom pnkbstrB.exe initialization failed. -re. Letöltöttem és feltelepítettem az Avast! vírusírtót, és kikapcsoltam a tűzfalat. ennyi volna.
És azért köszi a segítséget.
-
valti7
csendes tag
Ja és a tűzfalat ki tudtam kapcsolni. Csak vírusírtót kellett váltanom. Avast! lett.
-
valti7
csendes tag
válasz
Undoroid #254 üzenetére
Üdv.
A CoD4-em eredeti. Már régen használtam hát mondom játszom vele egy kicsit és lám kiírja ua. -t a hibát (PnkBstrB.exe initialization failed). Tehát ez a gond eredeti játéknál is felléphet. Sajnos. De szerencsére CoD4-ben egy csomó pb mentes szeró van és tudok játszani vele csakhát ott meg nagyobb az esélye a csaálsoknak. De attól még cod2-vel nem tudok normálisan játszani.
Na erre mit mondotok?
Elhiszem ha nem hiszitek el de akkor szóljatok mert készítek róla egy fényképet (CoD4-ről).
Így már nem vagyok abban sem biztos, hogy ha hoz a haverom egy másik CoD2 példányt, azzal működni fog. -
Undoroid
őstag
Szia valti7!
" de OMG na m1 hagyjuk haverom úgyis hoz holnap egy másik cod2-t ami neki is megy " Kitalálom!Nem Origi a játékod!Akkor ne is csodálkozz,ha gáz van vele...
A túlhajtásról pedig csak annyit,ha nem megfelelően csinálod,akkor látszólag minden rendben,de nagyobb terhelés közben (játék) instabillá válhat az egész géped!Ezek a működési anomáliák is okozhatnak hasonló dolgokat még origi játék használatánál is!
Az ezt megelőző postodban még Te magad sem tudtad,hogy használsz-e túlhajtást vagy sem!
COD2 és COD6(MW2) között nem túl sok a különbség!A COD2-n még elérhető a DirectX7-es grafikai mód,míg a MW2-nél kizárólag a DirectX9-es lehetséges!
A COD2,COD4,COD6-ot megvettem origiben,de ilyen hibát nem adott egyik sem...
Azért írd meg,hogy van-e változás!Lehetőleg az "OMG,m1" MSN-es szleng-szavak (?) mellőzésével!Ez mégiscsak egy szakmai jellegű topik!Válaszolhatnék pld. Oroszul,de azt még Én sem érteném!
-
valti7
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest