- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Retro játékok
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
- Cyberpunk 2077
- Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
-
GAMEPOD.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgeek
csendes tag
Hello,pont jókor nézek be a napokban fizetek elő plus-ra.
Az van hogy:
-ps3 UK konto
-ps vita US kontoAzért lett a Vita US mert ott vettem és ott volt a boltba PSN card,hát akkor levettem és onnantol US kontoban vagyok. De azért nem fizetnék elő mindkét helyen,US-ben maradnék. Van lehetőség átmenni? ha jól tudom vesznek a trophik?
Blogom: www.kataigeek.com
-
kgeek
csendes tag
Vásároltam ma egy mini jatékot Jetpack Joyride sajnos csak gombokkal lehet játszani. A félkarú rablónál ez nagy csalódás volt. (x)-et kellett nyomni
Boldog új évet minden PS Vita cimborának,sok játékban gazdag 2013-at.
-
kgeek
csendes tag
válasz Dr.F.E.R.I. #853 üzenetére
Ezért kell rámásolni a számítógépedre minden játékot amit online vettél.
-
kgeek
csendes tag
válasz gelbelex #793 üzenetére
90%/ot nálam simán viszi eddig a játék,jobb mint ami videókat néztem róla.
Napokban többet fogok írni róla,a küldetések érdkelnek még (ezekről hallottam hogy van pár fúrcsa).Az van hogy mostanában mindig ott van velem a Vita amikor elmegyek otthonról de pont mindig egy kevés idő jut a játékra ,otthon pedig a ps3-as AC lll élvez elsőbséget a nagy tv miatt.
[ Szerkesztve ]
-
kgeek
csendes tag
Assassin's Creed III:Liberation -Megvan! Eszméletlen,imádom a Vita-t!
-
kgeek
csendes tag
Próbálta valaki az új AC,NFS MW-ot? Kerestem ps storeban demot,de sajnos nincs csak full játék.
Ha minden jól megy és hétfőn lesz a boltban megveszem őket.
-
kgeek
csendes tag
válasz gelbelex #765 üzenetére
Apple nem száll be a gaming iparba,elismerem vannak jó játékok amik jöttek iOS-re(Infinity Blade,Real Racing,Skylanders - én ezekkel sokat nyomultam) de amikor ezeket veszem a kezembe nem érzem azt az érzést amikor a Vitán játszok.Lehet azért mert az iPhone gyorsan felmelegszik? mindegy van egy jó példa, Rayman- Vitan csak a demoval játszottam,mégsem vettem meg(arra már időt nem tudok szentelni) de iOS-re megvettem ($2,99 olcsó,egy kávé ára Vitara kicsit drágább) és nevetséges volt iOS-en.Nem is lehetett visszafordulni ha valamit felakarok szedni csak előre lehet menni, persze mind a kerrő platformon gyönyörűen néz ki.Csinálok majd egy videót róla...
-
kgeek
csendes tag
Srácok ŐSZ VAN VÉGRE. Jött egy új trailer [Assassins Creed Liberation]
És már nincs messze.
[ Szerkesztve ]
-
kgeek
csendes tag
kösz a linkeket srácok!
-
kgeek
csendes tag
Nem volta boltban Rayman.
-
kgeek
csendes tag
Ki itt a Rayman rajongó?
Kipróbáltam a demót,beleszerettem.Érdemes megvenni?
úgyis megveszem
-
kgeek
csendes tag
Megjött az első PS Vita COD videó!
Terveim közt van hogy idén csak Vitara vásárlok CoD-ot,remélem ütős lesz.
Szerintetek?
-
kgeek
csendes tag
válasz alibaba78 #536 üzenetére
Ha boltol toltsz van ott 3-4 gb-os jatek is,de ott az usb es ha nem hasznalsz valamit azt rakod a gepedre.ma ezt csinaltam en is,es igy eleg a 4 gb-os memoria kartya.Szerintem dobozban jobban megeri vasarolni a jatekokat.
Ahogy mar sokszor irtuk beindulnak majd a jatekfejlesztesek,most azert kicsit pihen a konzol,de en nem neveznem magamat csalodotnak.
...boven kielegitett Uncharted GA[ Szerkesztve ]
-
kgeek
csendes tag
Srácok,pár hete kénytelen voltam vásárolni egy 3Ds-t mivel nagyon szegény a Vita játékkínálata.
Most hogy használom mind a kettő konzolt biztosra mondhatom hogy a Vita jobb.Persze ezt mindenki tudja,aki máriózni meg ilyen "gagyi"játékokat akar játszani annak 3DS kell.
Hasonlítgatni nem is érdemes,csak játékok kellenek,szerintem cod,ac után elég fasza konzol lesz a kezünkbe.Blogom: www.kataigeek.com
-
kgeek
csendes tag
Us kontot siman birsz keszitemi,en akkor csinalta, amikor bekapcsoltam a Vitat eloszor.
Ps3-ra pedig Uk kontom van.Bankkartya szerintem nem megy a magyarral(de nem magyarlandban elek,nem tudom) en psn cardokat vasaroltam es azzal toltottem fel a kontot.
Ilyen cardot birsz venni magyarorszagon is,dragabban,de megeri.Ps vitat mar par hete nem kapcsoltam be,nincs semmi jo jatek.
-
kgeek
csendes tag
én meg ridge racert nyúzom a dobozban volt a redeem kód amit decemberig birok aktivalni,szóval megvannak az új autók meg a pálya,de még mindig gyér.Van lehetőség még több pálya szerzésre?
-
kgeek
csendes tag
játékokat a kártyárol valahogy lebirom menteni a számítógépre?
mert van egy 4GB-os kártyám és vásároltam rá egy 3,5 gb-os játékot és kb nem is maradt több hely a kártyán.Letötölni nem szeretném,de nincs kedvem tartogatni a kártyán.Ötlet?
-
kgeek
csendes tag
Nekem is USA kontom van,próbáljuk már ki a mortalt,még nem sikerült multiznom vele,igaz mostanában nem is játszok vele.
E3-as címek nekem bejönnek,nem volt csalódás,várom nagyon COD,AC csak ez mind őszre jön addig még itt a nyár szeretnék valami izgalmasatt tolni a Vitan.Blogom: www.kataigeek.com
-
kgeek
csendes tag
nagyon remélem,mert kifogytam a játékokból.Folyamatossan lesem a reedert,remélem bejelentenek pár jó játékot AC érdekel most legjobban
-
kgeek
csendes tag
Tegnap este nem jól itéltem meg a Ridge Racert,a menü kicsit furcsa,a versenyek pedig pár próbakör után élvezhetőek,bejövős játék.ajánlom
-
kgeek
csendes tag
estet!
Ridge Racer -el jatszik valaki? kicsit furcsa a jatekmenet,a zene pedig nagyonszaar.
amugy par napja behalt a Vita par percre,olyan volt hogy nem latta a kartyat ami benne volt- szoval nem inditotta a jatekot,aztan ujraindult magatol es mukodott.
[ Szerkesztve ]
-
kgeek
csendes tag
ez a mortal működik valakinek multiba? senkit nem talál...
-
kgeek
csendes tag
a karakterek nagyon jól néznek ki,főleg amikor legyőznek,most győzött le Nightwolf utolsó dobása egy balta volt a fejembe a másik baltát pedig úgy dobta hogy a nyakamról levágta a fejemet és aztán felemelte a baltát a fejemmel hogy kimutassa hogy ki a Jani. loool kipróbálom minden karaktert
#mortalkombat
-
kgeek
csendes tag
nem sok tesztelés van,rengeteg a dolgom ma,de annyi biztos hogy megérte megvenni és a grafika is gyönyörű. gyertek hogy legyen ellenségem
-
kgeek
csendes tag
most kezdtem csak el jatszani vele,eddig rendben van.Részletesebben majd estére írok.3 gb a játék
-
kgeek
csendes tag
már töltöm us storebol a mortal kombatot.
-
kgeek
csendes tag
kösz a tippet,kipróbáltam,először próbáltam keresni az egyforma szinű valamiket,aztán pedig random húzogattam az újamat, rengeteg jó kis kombókat raktam össze
a te id-d- Swoooosh_ mert valamiert nem engedi hogy felvegyelek
sundesz felvéve
[ Szerkesztve ]
-
kgeek
csendes tag
az mekkora lenne ha jövőre jönne az új Crysis Vitara is,minden álmom valóra válna
-
kgeek
csendes tag
MK nálam is itt lesz 1.-én,psn id-k jöhetnek ide is aztán majd csapassuk.
Egy Vita kérdés:
miért van az hogy amikor játékot leteszem és megnyitom a twitter klienst akkor nem lép ki a játékból,de amikor a böngészőt nyitom meg akkor pedig kilép a játékból. Unchartednél kicsit idegesítőBlogom: www.kataigeek.com
-
kgeek
csendes tag
Uncharted GA 13. felyezet megvolt már? [link] nagyon jól szórakoztam
-
kgeek
csendes tag
A böngészés nekem tetszik a gépen,gyorsan,szépen lehozza a honlapokat,annyi hogy amikor gépelek,az nekem nagyon furcsa,több éve iOS user vagyok megszoktam hogy a betűket nem dobja ki olyan nagyra - itt egy kép hogy érts mire gondolok : [link] .
Dobozos játékoknál pedig változó a tárhely igény:4 mb-20mb-64mb Ettöl nagyobbat még nem láttam.
A napokban nem sok időm volt játszani a vitan alvó állapotban jól bírja a kis k.rva.
A twitter app pedig nagyon tetszik.Annyi a baj hogy ami képeket készítek játékokban vagy netalán fényképezek azt emailben nem tudom elküldeni.-vagy csak nem találok ilyen opciót?
-
kgeek
csendes tag
Ha Magyarországon veszed akkor biztos működni fog a 3G.Én New Yorkban vettem és ahogy írtam az eladó mondta hogy nem fog működni az itthoni hálózaton,mondjuk $50 spóroltam és vettem helyette egy feltöltőkártyát.
De nem bántam meg hogy sima wifist vettem,nagyrészt wifi közelben vagyok,ha nem akkor iPhone-ról osztom a netet.
-
kgeek
csendes tag
válasz Prime110 #140 üzenetére
Megvan a PSVita!
GameStopban vettem,de csak sima wifiset mert az eladó szerint a 3g csak az ottani ATT hálózaton megy.Nemgond jó a sima wifis is - telefontomról úgyis birom osztani a netet.Csináltam magamnak usa kontót és nem az uk ps3 konton van.Vettem ott feltöltőkártyát,bebiztositottam magamat.
Uncharted-Golden Abyss-el töltöm a legtöbb időmet,hihetetlen jó,izgalmas ,és gyönyörű.
Minden elismerésem a Sony-nak ezt jól összerakta,remélem brutális géming jövőnk lesz.
-
kgeek
csendes tag
$250 a sima wifis,de wifi+3g modelt szeretnék ami $300
-
kgeek
csendes tag
hello!
a jövő héten veszem usaban a ps vitámat, kérdésem csak az lenne hogy van valami régiókód vagy egyébb ilyen szrkodás ami megkeseríri az életemet? vagy mindegy melyik országból vásárolom a játékokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OTP Bank topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion GO 1 év hivatalos garanciával gaming handheld PC konzol Switch beszámítás!!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 1TB SSD ,2 év gari, JSAUX RGB hátlap, hordozó tok, szilikon tok, üvegfólia!
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest