Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
- Gray Zone Warfare
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Bestbuy játékok
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Year
tag
Nem olcsóak,én az egészre 300-at szánnék de most simán csak 1 tv-t megvenni nincsértlme ha nincs mivel meghajtani.
-
szasanyi
félisten
*** Mindenkinek jó szórakozást és boldog újévet kívánok ! ***
-
megsemmisito
tag
Mindenkinek sikerekben e's jo' ja'te'kokban gazdag boldog u'j e'vet kiva'nok. Ami azt illeti ege'sz jo' e'vnek ne'zunk ele'be, nemsoka'ra jon a DMC4, lesz itt Metal Gear, egy illetve ke't u'jabb Final Fantasy [ma'r alig va'rom], Gran Turismo, e's az e'v ve'ge'n a Resident 5. Csak gyozzuk kiva'rni.
PSN online ID: Tomasz84hun
-
Year
tag
válasz megsemmisito #907 üzenetére
Viszont neked is!
A FullHD az valós 1920x1080-as felbontás Az 1080p meg csak feldolgozni és lekonvertálni tudja a megadott felbontáásra pl a plazma 1024-es képére....
-
Alvin_ti4200
félisten
nagyon keveritek a szezont a fazonnal
-
Year
tag
válasz Alvin_ti4200 #912 üzenetére
Miért nagy hülyeséget írtam?
-
megsemmisito
tag
E'n u'gy tudom, hogy az 1080p-ben az 1080 a 1920x1080-as felbonta'st, a "p" pedig azt jelenti,hogy progressziv- egy pillanatban egy ege'sz ke'pet kidob. Az " i " pedig az interlaced- va'ltott soros "megjeleni'te's", az egyik pillanatban minden ma'sodik sort jeleniti meg, a kovetkezo pillanatban pedig a tobbi sort, e's ez gyors egyma'suta'nban kiadja az ege'sz ke'pet. A progressziv a szebb,folyamatosabb.
-
megsemmisito
tag
Elobb jottem haza. Egy bara'ti ta'rsasa'ggal unnepeltuk az u'j e'vet, volt velem a PS3 is, ki nem tala'lna'tok mi tarolt a legjobban. Ha't a kacsa's vizesta'las japa'n ja'te'k. 20 e'v koruli emberke'k voltak,de a kacsa's demo utott.
-
Year
tag
válasz megsemmisito #915 üzenetére
Akkor ez Lehet tetudod jól! De a tényen még nem változtat,hogy sok tv nemképes leadni az 1080p-t,csak most kezdenek előbukkanni.
-
szasanyi
félisten
Ha van Ratchet & Clank gamed amitől szívesen megválnál, szólj lécci.
-
bwoay
nagyúr
válasz megsemmisito #916 üzenetére
és a Super Stardust HD rajta volt már a gépen?
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
szasanyi
félisten
Nekem ilyen van, és ez jó. Sztem ilyesmire gondoltál...
Mivel csökkent az ára amióta én megvettem (miért ne utánna csökkent volna ), így már jobbat is vehetsz, ha a PS3 + HD LCD TV kereted 300k.
Én pld azért ezt vettem, mert szebb képe volt mint a nála drágább Samsungnak (az 200k volt, és közvetlenűl mellette ugyanazt a műsort láttam azon is) és az LG 2 év teljeskörű gart ad rá. -
anjani182
őstag
Üdv!
Tudomásom szerint minél kisebb fényerővel minél nagyobb kontraszt elérése a cél, annál jobb lesz a fekete. Szerintem az 550 sok, főleg, hogy úgy tudom az LC41/51-nek 800:1 a valós kontrasztaránya, a benne levő panel alapján.
Egy Sony jobb választás lehet, hiszen azoknak 450 a fényereje, viszont pl. a 32P3000-nek 1600:1 a valós kontrasztja.
Remélem tudtam segíteni.
Jani
MOD: bár igaz egy 32LC51 ára 135k körül van, míg a Sonyé 190k. Ez tükrözi is a minőségbeli különbséget.
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
Year
tag
válasz anjani182 #925 üzenetére
Kössz! A Sony igen jobb is de drágább is. Viszont a Sony készülékei álltalában csak a FullHD tv-i képesek az 1080p-re ahogy láttam.. 450cd-ből kihozni 18000:1-et azért az szép.
De szerintem a legjobb megoldás a 3LCD projektór lenne 12000:1 és mindenz 300 ért,csak ahoz kell vászon meg 3000 óránként lámpa bele ami szintén 160 körül van
-
anjani182
őstag
Szerintem most másra gondolt(unk), most arról van szó, hogy vannak olyan Tv-k amik fogadják az 1080p jelet, és lekonvertálják a Tv felbontására (1366x768-ra).
Ő szerinte a Sonynak nincs ilyen Tv-je, erre gondolt!!! Én meg írtam, hogy de van, a 32T3000.
Ha nem erről volt szó, akkor én tévedtem el
Forever and ever, let's make this last forever.
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #901 üzenetére
Az M86/87 tudja a 24p-t.
Az i és a p a jel tipusát jelenti.Interlaced és Progressive.Az 1080i fel van skálázva 1920x1080-ra.Önmagában az 1080p nem jelent FullHD-t,pl a Sony D3000-es sem FullHD mégis ismeri az 1080p-t. Ami natívan is tudja a nagy felbontást az fullhd.[ Szerkesztve ]
Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
Uzmany
őstag
Játszott már valaki a GT5 Prologue-val? El lehet igazodni a japán menüben?
® visions created with passion
-
megsemmisito
tag
Valaki esetleg tudja mi az a FURYHD ?
-
Uzmany
őstag
-
Year
tag
SZiasztok! Olvastam a fórum első bejegyzéseit és tényleg igaz,hogy a ps3 beleír valamilyen kódot a lemezbe és csak azon lehet futtatni a játékot?
-
Mr.Grincs
veterán
Mikor lesz elérhető a ps3 chipelése? Vagy ilyenről ne is álmodjak?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Vagy flashelés mert ennek is van hdd je?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Year
tag
válasz Alvin_ti4200 #937 üzenetére
az első oldalt olvasgattam....csak rákérdeztem.
-
Mr.Grincs
veterán
Csak mert az xboxot flashelik és van vinyója, gondolom ezt is. Vagy ezt is ugyanugy chipelni fogják?
-
Alvin_ti4200
félisten
Virtua Tennis 3 begyűjtve
-
Mazsul
tag
Sziasztok. Új vagyok itt, de gyakran fogok járni ide ezekután, látom azér van miről beszélni.
Lassan egy éve van PS3-asom, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Létezik esetleg olyan oldal, ahonnan ezeket a pár font-os játékokat meg lehetne valahogy szerezni, amiket a PS Store-on árulnak? Konkrétan a Super Stardust HD-re gonodolok.
Egy 82-es Samsung HD képcsöves tévén nyomom, ami nem full HD, de vígan kezeli az 1080p-s jelet. A játékélményt erősen megdobja még a Logitech Z-5500-as hangrendszerem, és egy Logitech G25-ös kormányszett.
Jelenlegi játékaim:
Need For Speed: Carbon
Def Jam: Icon
Motorstorm
Splinter Cell: Double Agent
Need For Speed: Pro Street
Tervben van a Conan megvásárlása.Köszöntem!
-
-
Mazsul
tag
egyébként Valóban csak az 1080i-t ismeri. Sry.
-
bwoay
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest