Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát emberek én most sajna jó ideig nem fogok PT-zni!
Felvettek új melóba, ami marha jó, csak a munkaidő ritka szar!
-
válasz
Target78hu #13885 üzenetére
Hova? Ezt hogy érted?
-
válasz
[pH]Lacika #13862 üzenetére
Ezekkel a képekkel semmi baj. De a 4:3 arány elég idegesítően nagy. Tudtommal nem is lehetne ilyet a ph-n de ez nem biztos. Amúgy nem hiszem, hogy a 20 éves koromhoz köthető ez!
-
-
válasz
Creative997 #13734 üzenetére
Nekem Phoenixnél is sokszor bele kell nyúlnom. 2-3 és 3-4 nél. De nekem inkább visszaváltani kell és hirtelen erőre is kap.
Isten88: ok!
-
Nah kipróbáltam Kawat (még sose mentem vele
) B-road-on 2.17 nagyon max 1-2s-t talán gyakorlással lehetne csiszolni!
-
Jeje, lvl31
most buggy után szerintem nekem is panama jön h tudjam tartani a tempót!
eddig nem vettem meg, és mostis sajnálni fogom rá a lovét...
-
Azaz! Aimless volt, csak már nem emlékeztem a nevére. Tehát akkor az Hunter volt másik acc-al? Mert én úgy vettem ki a szavaiból, hogy ő harmadik személyként beszél Hunter-ről!
Még téged is bezaklatott ezzel a hülyeséggel?
MaciG: Nem tudom mennyi időre bannolták, de remélem véglegesen! A report oldalon még nincs kint, hogy mit csináltak vele, tehát én azt hittem még nem foglalkoztak vele. De a "pattogásból" ítélve már kirakták a szűrét.
-
Emberek! Nekem elegem van egy csomó játékos hozzáállásával! Leírom a történteket!
Beléptem egy szobába, (amúgy TNA is bent volt) egy ArhangelS és egy ¤4¤ Hunter ¤4¤ nevű sráccal versenyezni. Mindenki class4 autóval ment. Mikor elindultunk, hunter neki ment a mezőnynek a tömegbe és összetört mindenkit! Na mondom, biztos véletlen! Nekem sikerült jól kijönnöm belőle, első helyre kerültem. TNA sajnos kifagyott vagy mi volt. Mögém került ArhangelS és utána ez a Hunter! Elkezdte üldözni ArhangelS-t és kilökte nem egyszer míg teljesen lerázta még az első körben. Aztán jöttem én. Sikerült utolérnie a 2. körön és egy 90 fokos kanyarnál nekem jött full gázzal! Nah mondom ez felbaszott! Elmentem a replayt és jelentem, hiába volt lvl40-es! Meg is tettem ezt itt: [link]
Eltelt pár nap és rámír vmi tök idegen ember! Sajnos az angolom nem a legjobb... De azzal basztatott, hogy mekkora köcsög vagyok, hogy jelentettem Huntert, pedig ő lvl 40-es míg én csicska 30as vagyok! A kezdetek óta játszik meg mit tudom én... Hát mondom kit érdekel és neked mi közöd hozzá? És továbbra is csak baszogatott, hogy majd figyelni fog és jelent engem és eléri hogy bannolva legyek. Mondom az érdekes lesz, mert én nem lökdösök másokat! De csak hajtogatta... Normális az ilyen? Ha valaki köcsög az igya meg a levét! Leszarom, hogy LVL40!
Replay-t innen tölthettek: [link] (tapadjatok rá hunter kamerájára)
-
válasz
Mosquitoo #13344 üzenetére
Próbáld ki test drive-ban az alap buggy-t! Teljesen vezetető! Ha szépen sorban veszed meghozzá a tuningot, ugyan úgy megtanulod szépen lassan vezetni az aktuális erejével. Szerintem explorerben az alap buggy is jó amúgy. A lényeg, hogy össze vissza tudsz vele kacsázni!
Mellékesen nem tudom miért, de nekem buggyn nem fog a kézifék csomószor... Miért?
Csak akkor ha nagyobb sebességgel megyek.
-
válasz
norbert087 #13321 üzenetére
Megvagy! Az exploreres!
Üdv a PH! PT topicban!
-
válasz
[pH]Lacika #13315 üzenetére
De ha tudod, hogy csal és tudod hogyan.. akkor miért nem jelzed az Aerianak? Mivel akkor valószínűleg egy bugot találtál. És csendes tanácsom, hogy ne mond el senkinek, ha tényleg tudod hogy lehet ezt csinálni!
-
GYERTEK EXPLOREREZNI!
Szobanév "csaba" és a pw "ph"!
-
válasz
UnConnecteD #13265 üzenetére
Kocsmában sem olyan rossz!
-
És mi az új 2 off-road járgány?
-
Nekem is van 3 érdekes képem:
Csomagtartó nélkül?
Hegymászás I.
Hegymászás II.
(Explorerben felvettem egy kérdöjelet, majd "BANG", felrobbantam és feldobott oda 4 kerékre!)
-
válasz
Mariann294 #13227 üzenetére
Thx!
-
Azért befigyel a "nagyok között" dragban ez a Phoenix!
(teljes tuning + balance + táska) Kicsit talán még lehet rajta javítani.
-
válasz
Creative997 #13152 üzenetére
Mondjuk elég gyökérség... Attól még, hogy lvl 41 nincs, a pont gyűjtést megoldhatták volna. Aztán, ha új lvl születik, majd a szerint kapja az "érékelését".
-
Szintúgy én is!
Végre megvan a florklift nekem is!
-
lvl 30!
-
Gyááá! Nem mondjátok már lekéstem a smash it-et? Pedig 3. lettem vna 5%-al
-
Euro Touringgal kapcsolatban! Nem a legjobb az angolom és még nem szerepeltem ilyenen így lenne 1-2 kérdésem!
Tehát: én jelentkeznék, de hnap lesz egy kis dolgom, amit még nem tudok időben. Tehát meddig lehet jelentkezni? Illetve minden heti versenyre külön kell feliratkozni vagy alap lesz hogy mindegyikre felírnak? Illetve jól számoltam, hogy vasárnap du 6-kor lesz?
Köszi!
-
válasz
[HUN]-Kisa #13047 üzenetére
Szerintem videokártya körül van valami probléma. Driver fent van?
-
"Server is shut down!"
-
válasz
Creative997 #12997 üzenetére
Velem dragban szokott ez lenni! Ha ideges lesz az ellenfél, de nem ér utol már induláskor felém irányítja a kocsit. Ezek fel tudják baszni az agyam. Meg előfordul, hogy véletlenül nekimegyek valakinek, de olyankor benyomom, hogy sorry! Ennek ellenére következő kanyarban nekem jön 300al bosszúból! Nem értem az ilyen embereket. Úgy eltudják rontani a játék élményt. Pedig az a legjobb, ha fej fej mellett haladunk és izgi van, de egyeseknek lehet nem...
-
válasz
Mariann294 #12991 üzenetére
Szerintem csak lekicsinyítette a képet, azért ilyen mini.
-
Gyáááá! Ma olyan jót játszottam egy TopGun nevű emberrel.
Nagyon sokáig a Phoenix-hez a balance-ot probálgattam draghoz. Megtaláltam a lehető legjobb összeállítást és egy csomót gyakoroltam, hogy jól váltsak. Találtam is egy szobát ezzel a TopGun emberkével. Egy Harpoon-ja volt. 5ből 4x elvertem, de végig fej-fej mellett haladtunk!
Majd a végén mindig benyögtem a "Hahaha" röhögést. Sajnos az egyik alkalommal jobbat ment, mint én. Aztán elkezdett röhögni és kirugott a szobából, "legközelebb így röhögjek" indokkal!
Pedig szerintem kajak tök jó verseny volt és hiába mondtam, hogy nem rossz szándékkal nevettem!
Léteznek gyökér emberek!
-
válasz
Mariann294 #12977 üzenetére
Lacikanak sokkal kisebb. Nem véletlen nincs ilyen funkció amúgy a PH!-ban.
De ne én legyek megkövezve, hogy szoltam!
Nekem tök8 azt raktok be, ami jól esik!
-
válasz
Mariann294 #12973 üzenetére
De miért kell ilyen nagyba? Nem elég egy bannercsík? Nagyon szétzilálja a fórumot szerintem és nem is túl esztétikus. De ez nem fikázás nem a képpel van baj.
-
válasz
sube87 #12816 üzenetére
Hi, mi már toltuk!
Nekem a kék szín miatt nem tetszik, de amúgy jó.
Amúgy más kérdés mindenkitől: front motoros, de hátsókerekes autónál dragra az aerot hova rakjam? Hátra mint a grip-et? Igazából próbálgattam, de nem tudom, hogy a váltásomnak tudhatóak be a változások vagy az aeronak?!
-
Mik ezek a frissítésel?
-
válasz
Ricco_hun #12601 üzenetére
Hát bazzeg akkor menj és uninstaláld le! Minek írod le 100x azt amit mindenki tud? Mi a turós ***** kezdjünk vele? Én úgy vagyok vele, hogy a játékban marha sok bug van, de ennek ellenére még valamiért mindig 100x jobban élvezem mint más egyéb játékokat, tehát nem pattogok. Az hogy ki fejleszti számomra csak egy marha nagy pozitívum, de nem ettől fog tetszeni a játék. (Imperium Galactica a világ egyik legfosabb játka volt szerintem és magyar.
Pedig nagyon híres game volt. )
-
Jajmár emberek!
És? Van pár bug! Attól független jó game és örüljünk, hogy magyar!
-
Level 28! Jeje!
Az a régi jelölsben A-micsoda?
-
Egyre több olyan játékossal találkozom, akik szándékosan jönnek nekem. Tököm kivan ezzel! Hülyeségnek tartom a ghost-ot, de sajnos egyre gyakrabban kell...
Persze ha felstuffolom magam és lelököm az útról cserébe, akkor meg bekattan és csak engem basztat az illető az egész kör alatt!
-
válasz
Creative997 #12478 üzenetére
Jah zsír volt!
Többet voltam tetőn, mint 4 keréken!
-
A ranglistában mit jelent a MISC? Mi szerint vannak ott rangsorolva a userek?
-
Amúgy én csak egy Aero F-et használok Phoenixre. Talán még a Grip F néha jól jön driftes mapokon, mert ha megtanulod a gázt rajta kezelni, akkor inkább az orra mászik el, nem a segge.
-
válasz
Creative997 #12444 üzenetére
Fura én most megint elég sokat kezdtem játszani PT-vel, de azóta 1x sem fagyott, sem CTD vagy bármi ilyen! Bár, hogy most ezt mondta, tuti ez lesz az első ha belépek...
-
Milyen jó a quick repair? Mert hogy mission-ben semmit nem ér az biztos! Ugyan annyi idő! Sőt ugyan úgy elrak a pálya másik felére, ha épp az új mapon tolom, pedig kéne az egyik mission-hez!
-
válasz
Creative997 #12420 üzenetére
A Forte-t mondjuk mindenképp meg kell vennem illetve a Stallion is nyerő nálam!
Akkor lehet tényleg kimarad a level 6! Amúgy drift annyira nem, inkább a vegyes versenyeket szeretem. Pl Serpentine! Ott drift-től kezdve minden vezetési tehetség szükséges!
Ha lenne AP-m az Evo-t és az RX-7-et szeretném nagyon, de hát az majd talán, ha nyerek elég AP-t! -
Semmilyen class6 autó sincs ezen a pannin kívül? Őszintén nekem herótom van attól az autótól, mindenkinek olyan van, meg igazából nem is jön be. Persze RP-s autót tudok venni csak.
(De elsődleges cél a Phoenix utolsó tuningjainak megszerzése
Szerintem a legfiiilingesebb verda az összes közül! )
-
válasz
[pH]Lacika #12397 üzenetére
Szerintem a Vistát pontosan a style rontja el! Lényegtelen, de azért az erős kifejezés, hogy legjobb oprendszer!
Attól függ mire! Miért van az, hogy a Linuxnak elég 5GB hely és beton stabil? XP-re vagy Vistára nem rakok fel semmit már előfordult nem egyszer, hogy hülyeségeket csinált. Ez nem Vista jellemzője, hanem MS-é!
-
Valami bug van! Nem működik sehol a "Ready" gomb!
-
Észrevettétek, hogy mission-ben a carrier-nél van egy egész oldal új küldetés XP és RP-ért?
-
Ez mekkora gagyi... Minden időeredmény elveszett egy patch miatt?
-
Kíváncsi vagyok! Csak az a baj, pont most raktam fel Vista x64-et. Nem fogom tudni, hogy bug vagy az x64 nem fogja komálni a játékot.
-
Lesz Chevrolet Camaro SS? Megvan a következő autóm!
-
Ti hol találjátok az AP-s versenyek időpontját? Illetve ha van, akkor lesz egy szoba amibe simán be kell lépni? Vagy oda hogy kell menni?
-
Nah ma végre összefutottam játékban 1-2 régi emberrel!
Ideje volt!
-
Fánkozás közbe mindig WORNG WAY miatt visszarak... Van rá valami megoldás?
Cagy csak kisebbet drifteljek azt kész?
-
Valaki jönne fánkozni? Kipróbálnám!
-
Unlockoltam egy mission-t, amibe driftelnem kell 50s-ot egy sim VS-ben! Ezt tök nem értem. Bemegyek practice-ba, driftelek és max annyit ír, hogy "nice drift" vagy "perfect drift" azt kész! Honnan tudom milyen hosszú lett? És mitől 50s? Mert hogy nem 50 mp az tuti!
Illetve drift versenyeken hogy van a pontozás?! Mert annyit látok, hogy minden autó (class1-6) egy helybe nyomizik balra-jobbra és a végén kap 3-4 millió pontot! Ezt nem értem... De a játék értelmét teljesen lerombolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Socket AM4
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 128GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest