Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benedicht
tag
válasz
Krissz22 #239 üzenetére
Krissz22:
"Pedig már uninstalláltam...Tehát mikor a kerékvető közelében vagyok, szinte súrolom, vagy ha rámegyek, akkor a játék egy pillanatra beakad. Egyenesben is kanyarban is."
Nem tudom, hogy olvasod-e meg a forumot, de a kov. update-et talan erdemes lenne kiprobalnod.
Forumon emlitenek egy licence test lag-ot, ami kijavul majd. -
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Krissz22 #237 üzenetére
Ne add fel!
Sajna ez sem tökéletes játék
A Thunderben elég sok olyan ember van aki szabálytalanul próbál meg előnyhöz jutni, sajna ezek ellen nincs mit tenni(csalók és ilyenek szinte minden online játékban megtalálhatók és van olyanis amikor Single módban a gép is csal!!
Azt hogy érted hogy "beakad" a játék. Tehát ha rámész elérsz a kerékvető közelébe akkor megáll egy pillanatra (olyan mintha lagozna?)
"Azt hiszem nem fogom magam fölöslegesen idegesíteni..."
Én is ezt mondom minden Windows telepítéskor, de mégis azt használok
-
válasz
Krissz22 #177 üzenetére
Sajnos az európai cégek nem hisznek az ilyen micro donate-es dolgokban (lsd: ingyenes játék,de valós pénzért előnyhöz juthatsz a többiekkel szemben,esetleg gyorsabb játékmenet,stb) jó példa erre a Guild Wars,ami ugye havidíj mentes, viszont az alapjáték 7k körül van, a többi kieg meg szintén. Ezért a legtöbb ilyen játékot tőlünk keletre adják ki, illetve néhányat amerikában. Ott bevállalják és legtöbbször be is jön a dolog. Euban csak a fix havidíj és punktum..
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Krissz22 #173 üzenetére
A phoebus szereveren, mivel csak az az egy működik
Olvass vissza és nézd meg ki milyen néven van fent és nyugodtan jelölj be minket a játékban ismerősnek. Így majd látni fogod hogy van e bent valaki és hol.
Te milyen néven vagy a játékban?
A hanghoz még annyit, hogy nem is lehetne élethű, mivel én még soha nem hallottam igazából Myato Wizz, vagy Hexan GT motorhangokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest