Hirdetés
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
Itt tudsz AP-ra szert tenni. Meg kell csinálni a feladatokat a leírt módon, és ha Aeriának kedve tartja, akkor meg is adja az ígért AP-t. Ha nem tartja kedve, akkor ingyen dolgoztál nekik.
Játékon belül még van a Challenge mód, ott is tudsz AP-t gyűjteni, de ott soha nincs versenyző, meg oda kell, hogy legyen AP-d, amiért tudsz Racing Ticketet vagy micsodát venni a shopban és azzal tudsz ott indulni. De általában ott halál van, vagy sokkal jobbak ellen versenyzel és esélyed nincs, meg mikor én ott versenyeztem, akkor bugos volt az is és rosszul adott nyereményt. Az elsők semmit sem kaptak, az utolsók vitték a nyeremény AP-kat. -
Isten88
senior tag
Na, nem jött a nagy világmegváltás...
-
Isten88
senior tag
Nemtudommilyen 3 órakor szerverleállás lesz...ez már jelenthet valamit...
-
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #12229 üzenetére
Egy class7-es lesz?
Lewgalább az RP-s vagy AP-s? Mert ha AP-s, akkor köszönö, hogy játszhatok a DEMO PT-vel.
Hogy el lehet baszni egy ilyen játékot...csinálják akkor úgy, hogy mondjuk egyszer ki kell fizetni minden játékosank pl 3.000 ft-ot és akkor azt vehet RP-ért, amit akar. Ha talán olcsóbbak lennének az árak FT-ban, akkor lehet befizetnék egy dudura, de így nem...inkább reklámozom és adjonak AP-t, de már az sem megy. Reklámoztam, AP sehol. Hát ez azköszi rendesen. -
-
Isten88
senior tag
De jó! 10%-kal olcsóbb a Vette...ha Aeria megadta volna időben a tartozását, most lenne Vettém...dáájóó. Ezért IS kapott egy "Terrible" szavazatot a főoldalon. Ezúton is köszönöm az Aeiának.
-
Isten88
senior tag
válasz
csaba0223 #12173 üzenetére
Itt legalább már látszik, hogy dolgoznak és találtak hibát. Ha elénk rakták volna az általuk is felismert hibát tartalmazó verziót, akkor meg azért lenne hőbörgés.
Ma, végre sikerült egy kibeb*szott jót játszanom CTF-ben Wandal-lal - a rendes PH-s neved elfelejtettem, bocs
. Köszönet neki ezúton is, hogy ráírtam és egyből jött is.
Remélem lesz még ilyen, ha visszajön a laptop a szervízből, mert már a tököm ki van.
-
Isten88
senior tag
A kulcsokat akkor kapod, ha játszol. Pirosat 7000 XP-nként kapod (XP = Experience point), a sárgát meg nemtudommennyi mérföldenként. Vagy fordítva, nem tudom.
Ha gondolod kezd el tuningolni az autót, de egy erősebb kocsira is gyűjthetsz. A te döntésed. =)
Ja, ha majd megint elkezd majd a következő hetekben frissíteni a kliensed, akkor ne ijedj meg, csak jönnek újítások a játékba. -
Isten88
senior tag
CTF Most! Aki akar jöjjön!
-
-
Isten88
senior tag
Szia, üdv a klubban.
Letöltöd a játékot és teljesen autómatikusan beállítja magát. Teljesen ingyenes, szal nem kell szenvedni, hogy másik szerverre tegyen be, mint például a wow-nál. Nagyjából megcsinálod először a mission-öket, amit a főmenüben tudsz elérni. Ott megkapod az összes alap (Class1-es autót). A másik 2 oldalhoz azt hiszem Task és Drive challenge) kulcsokat kell gyűjtened. Pirosat és sárgát. Sárgát azt hiszem, hogy 7000 XP után kapsz, pirosat meg nemtudommennyi mérföld után. Érdemes először a class1-es autót tuningolnod, valamelyiket. A tuningok közül először a kezelhetőséget fejleszd, utána a kasznit és utoljára a motorját. Ha ezek megvannak és kinőtted a kocsit, akkor érdemes magasabb szintű kocsira gyűjtened. Jelenleg a Panama a legerősebb kocsi, amit meg tudsz venni RP(Reward Point)-ért venni. Az AP az Aeria Point, amit valós pénzzel tudsz vásárolni (forint, dollár, font, stb.). Ajánlom, hogy olvasd el a leges legelső hozzászólást ezen témában, ott mindent megtalálsz részletesen. Ja, és 5 szintenként meg kell csinálnod a jogosítványt, hogy tovább tudj haladni. Sok sikert a játékhoz, ha valami kérdésed van, akkor fórumhoz méltóan nyugodtan megkérdezheted, segítőkész nagyon az itteni banda. Azért írtam, hogy fórumho méltóan, mert nem régiben járt itt egy-két chat-fióka, akik nem tudták mi a fórum. Szóval akkor sok szerencsét és jó játékot! -
Isten88
senior tag
Jöhetne már a patch, meg a 900 AP az eventért...szerdán remélem megjön a patch is...
12121 hsz
-
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #12092 üzenetére
Na szép...2 RP-s autó jön akkor. Szal akkor én a PT demójával játszok majd, más meg a full-lal. Hát ez azköszi rendesen. Free to play (with the demo version only). Az.
Szerk.: bocs, nem Creative hozzászólására válasz, hanem egy "Új" gombot képzeljetek oda...vagyis ide...
-
Isten88
senior tag
SPiT: Alap Panamával igen.
AMD FANATIKUSOKNAK egy kis extra még kifacsarható a gépből, hátha a PT-ben is segít egy kicsit.
DE CSAKIS SAJÁT FELELŐSSÉGRE, ÉS AMD PROCESSZOROKHOZ!
-
Isten88
senior tag
Intimidator nem jó, mióta megvan, mentem vele vagy 3szor...4 hónap alatt az szerintem kevés...PRO verseny még akad, Intimidatort nem is láttam, hogy lenne, akármikor belépek TA-ba. Csináltam régen szobát és 20 perc alatt összehoztam még 2 embert, hogy legyen benne verseny rész is...szal ne vegyél Intimidatort.
-
Isten88
senior tag
válasz
Karibaba #11944 üzenetére
It's over: vége van.
ISO: egy image-elési típus.
Inkább "This No All" nevén gondolkodj, az nagyobb feladat.Nekem is kellett pár napot játszanom vele, mire rájöttem/felfogtam. =D Akkor egy magyar szobában voltunk és mindenki szakadt a nevetéstől. Valaki írta is, hogy leesett a székről a nevetéstől... XD
Másodpercre pontosan egyszerre nyomtuk az "ok"-ot Danival...
-
Isten88
senior tag
Hollári hollári hollári hó, PT hírdetést olvasni jaj de jó!
09/16/08 New Content is approaching! Cellebrating with a 10% Rush ho...
That's right all were pleased to announce that some exciting new content is finally upon us! Some of the new content will include...New off road and Thunder Alley tracks, chance to win special bonus prizes in explorer mode when you pick up ? icons, new drift cars,drift only cars and skins,parts etc. This is just a small taste of what is on its way! We will keep you all informed as we draw closer to releasing the update! Stay tuned all and enjoy the Rush hour week long bonus!
-
Isten88
senior tag
válasz
elmoraan (r) #11909 üzenetére
Elkezdeni érdemes, legalább van miért abbahagyni... XD
-
Isten88
senior tag
Attól függ, kinél mi számít fullnak...egy 1280x1024-es 17"-es CRT vagy LCD, vagy esetleg egy nagyobb fajta 2048x1536-os felbontású LCD. Utóbbihoz szerintem egy 9600-as Geforce, előzőhöz szerintem megteszi egy 8600GT is, ha a videókártyákat nézzük. De gép-vételnél szerintem ne azt nézd, hogy a PT menjen rajta, mert úgy sem csak a PT-vel akarsz majd játszani.
-
Isten88
senior tag
Fényképezhettetek volna... :/
-
Isten88
senior tag
válasz
ABnormal #11764 üzenetére
Köszi, már megtaláltam. De köszi a helpet. Mentem rajtuk, nem nyerték el a tetszésemet. Viszont Englandon csinálhatnának új Track-eket, mert fele pályán nem is lehet menni versenyen, csak az egyik buggy-s sárgakulcsoson, mikor olyan karikákba kell belemenni. Símán csinálhatnának abból új útvonalat, az még nem is unalmas.
-
Isten88
senior tag
Van 2 új Task, 2 Driving Challenge, meg elvileg új pálya...az új pálya melyik módban van? Nem találkoztam még vele...
-
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #11754 üzenetére
Én is a régebbi képet használtam fel, vagyis a csoportképeset, ha erre gondoltál. =)
Szia Kisa! =D -
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #11751 üzenetére
Na ezt szerintem csak Te értetted.
Miről van szó? Ha a barátos képre gondolsz, akkor azt én is 2 eventhez használtam eddig fel...utóbbiért még nem kaptam AP-t, mert még aktív az event.
Na offolok, mert 40 órája talpon vagyok. =D
-
Isten88
senior tag
válasz
csaba0223 #11735 üzenetére
Szerintem elég lenne, ha összegyűlne esténként néha a társaság, mint régen, pl explorerben, vagy sim. VS-ben. Régen nagyon élveztem, mikor még nem voltam PH-s tag, csak olvastam a fórumot és azokkal játszottam, akik ide írkáltak. Vagy csak magyarokkal is. Nekem ez jött be nagyon. Bár azt sem bántam, mikor egy-egy ÉRTELMES külföldi bejött és angolul kellett beszélni, legalább tanultam angolt is - akaratlanul. Szóval néha lehetne ilyen összejöveteleket kihírdetni.
Bocs, kicsit nehezen érthető, de remélem sikerült értelmezni...
-
Isten88
senior tag
válasz
[pH]Lacika #11696 üzenetére
Mert unalmassá vált a játék. Csak class1 és wangan van. Már fél éve nincs értelmes új pálya és autó, semmi említésre méltó újítás, class2 fölött csak wangant látok állandóan, mikor belépek. Fél év alatt jött a drift meg a drag, meg az árkád mód. Árkád módot ráerőlktetik a kezdőkre, drag az 1 nap alatt le is tudta a pályafutását, drift meg azóta semmit sem ér, mióta a hangárt lecserélték. Azután jött egy DownHill és UpHill, Bullfrog, meg a Wangan, driftben meg egy NFS-koppincs pálya.
Ezeket a fergeteges újításokat 3 nap alatt meg lehetett unni. Autó meg a harpoon vételem másnapján érkezett (Panam GT-Ray) még nagyon régen. Azóta említésre méltó fejlesztés nem érkezett...talán ezért tűnt el iszonyatosan sok játékos a PT-ből. Nem halad sehova a játék, csak visszafelé. Köszönjük a fejlesztőknek, akik nem is tudom, hogy mit fejlesztenek.
Mondták még az interjúban panaszos hanglejtéssel, hogy fél nap megtervezni egy autót, ezért nem erőlktetik annyira. Istenem, akkor miért fizetik őket? Tényleg magyar munkásemberként dolgoznak. KB ugyanaz, mint mikor az igazi munkások kimennek 8-10 órát kapálni...ebből MINIMUM 4-6 órán át támasztják magukat a kapán, a maradék időt ledolgozgatják...
A játékban pár nap már eltelt, mondjuk úgy januártól munkanapban számolva 160 nap. Ennyi idő alatt LEGALÁBB 320 autót össze lehetett volna hozni az interjúban említett sebesség alapján. Ebből láttunk vagy 3-at. Panama, Vette, meg a Class1-es Class2-esként viselkedő autót (nem jut eszembe most a neve).
Valami hibádzik talán?
Nemtudomki pénzeli őket, a fejlesztők meg **arnak az egészre. Személy szerint nem is csodálkozok, hogy annyian elpártoltak a játéktól.
Még a csicsás 3D-s szobabejelentkezést nem is említettem. Addig asztali géppel is símán ment a játék, amíg nem jött meg az előző patch. Hollári hollári hó, hogy van 3D-s szoba. Mire a 2800+ AMD proci feldolgozza, hogy belépek egy szobába, addig már rég ki is rúgtak, mert nem tudtam autót váltani 30 másodperc alatt - jó esetben csak 30 másodperc. Tudom, vegyek jobb gépet. Van, csak szervízben, és ez átmeneti állapot, de attól még ez van.
Másrészt visszasírom a régi szobamegjelenítést. Ott is meg lehetett volna oldani, hogy a csajok is látszódjonak. Sokkal áttekinthetőbb volt. Nem kellett 80-at kattinteni, hogy megnézzem kinek van BP-je és mi az.
Amúgy megint egy óriási hiba, hogy akárki is ütközik akárhol a pályán, kibeb*szott nagyot laggolok. Ez tiszta részen nem is akkora baj, de mikor épp Tokyo-n kerülgetem az oszlopokat...
Szerintem ezekért tűnt el olyan sok játékos, de lehet, hogy még több indokot fel lehetne sorolni, de most szerintem elég lesz ennyi...és még komolyabban el sem gondolkoztam, hogy mi a baj a PT-vel, mert valami baj csak van, hogy nem fejlődik sehova és csak úgy ott hagyja mindenki a gammát.Üdvözlet: Isten88
-
Isten88
senior tag
-
Isten88
senior tag
A DÍJAK ÉRTÉKESEK!!!
[I]PLAY GOLD SLAM FOR A CHANCE TO WIN AP!
Players! Everyone who reaches level 5 in the Gold Slam Open Beta will automatically be entered into drawing for a chance to win AP! There will be 3 prizes. Grand prize 10000 AP, 2nd Place 5000 AP, and 3rd place 2500 AP!
The qualifying dates for this event are from when OBT started to September 22, 2008 12:00 PM PDT. Everyone who is level 5 or higher by the ending time will be given one entry into the drawing.
In order to play will need a new game client to play the game.
All user accounts are being cleared before OB opens. So anyone from CBT 1 will have to create a new game account after logging in.
Login to the Aeria Games website
Please uninstall the old game client
Download the new game client
Launch Gold Slam installer
Launch Gold Slam Game
Login using Aeria Games account
About the GameAs a new and upcoming Gold Slam Tennis player you will attempt to gain experience and prize money by playing worldwide tennis matches verse all different levels of competition.
By gaining experience and prize money you will be able to customize your avatars skills, strengths, appearance, and equipment. At each new level you increase new items become available.
Players can choose the type of match, # of players, and the type of courts. The game currently has friendly and normal matches. Friendly matches allow players to play against all different rank classes, but only for Gold Points. Normal matches allow players to only play against players of the same rank and all of the static records count towards gaining or losing levels.
For more information about the game please go to http://goldslam.aeriagames.com/guide/main.
Note: New players must FIRST log into the Aeria Games website in order to activate their account.
This invitation-only beta release is only available to Aeria Games members who recieved this invitaion. you must first log in to your account once on Aeriagames.com to activeate your invitation![/I] -
Isten88
senior tag
Azért az is feltűnően érdekes, hogy ITT ki lehet osztani (eddig) 90x900 AP-t, vagyis 81.000 AP-t, de a "segítőkezes-event"-nél nem lehetett kiosztani 6-szor ezer AP-t. Nekelm valami itt nem stimmel. Ha valaki érti, legyen olyan kedves és magyarázza el nekem.
-
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #11567 üzenetére
Köszönöm, hogy vetted a fáradtságot és megnézted.
Remélem, ez is szabályos és elfogadják majd.
-
Isten88
senior tag
válasz
Ricco_hun #11557 üzenetére
Ott vagyok a teljesítők listáján én is. Nyomtam egy postot, azt hiszem a 3. oldalon vagyok. Kb 3 napja csináltam meg...de ott van a dátum, ha érdekel valakit...a reklám-képes elég lol. Ha a többit nem is, de azt az egyet megéri megnézni.
Bocsánat, valamiért kétszer küldte el.
-
-
Isten88
senior tag
Ha van Csaba AP-jáért induló verseny-lista, akkor engem is légyszi töröljetek róla, mert nem kérem el Csabától az AP-ját, mert nem kérte, hogy szavazzunk rá.
-
Isten88
senior tag
válasz
csaba0223 #11425 üzenetére
loooooooool
Az Istenből Sátán lett... Isaten helyett Isatan-t írtak ki a nickem helyére... loool
Ezek az eltorzítások. Hungarian-Bulgarian, Isaten88-Isatan88.
Ezen a ponton tényleg elgondolkozok. Lehet, hogy nem csak a játék van tele buggal, hanem az ott dolgozó emberek is? -
Isten88
senior tag
válasz
[pH]Lacika #11421 üzenetére
Először (Elértem a világ végére! Innen nincs tovább!) ezt olvasva azt hittem, hogy eljutottál a level40-es szint végére... XD De ez sem rossz teljesítmény...egyedi.
-
Isten88
senior tag
válasz
UnConnecteD #11359 üzenetére
Én már nem lepődök meg a PT-vel kapcsolatban semmin ezután a becsapás után...1000 AP-t ígértek, mert nyertünk. Becsaptak...és így akarják, hogy fizessünk érte...egy nagy büdös lóf*szt nem fogok kiadni ezért, sőt, még az áramot sem pazarlom rá, hiába eszik a laptop csak 30-40 wattot. Inkább hagyom, had seedeljen, többet ér.
Azért fizessek, hogy becsapjonak?
Ha majd kapok 1000 AP-t, ahogy ígérték, akkor visszajövök gammázni komolyabban, de amíg az megy, mint a parlamentben, addig...ááá, hagyjuk. -
Isten88
senior tag
Az nagy kib*szás lenne, ha az egy IP-ről érkező szavazatokat levonnák...akkor pl. ha valakik kolisak és egy kimenő IP-jük van, akkor ők már nem is játszhatnak, vagy ha nagy a család, akkor ők béreljenek külön netet maguknak?
Félig-meddig a magyar politikát tükrözi számomra a játék. Csalnak és hazudnak. Mittomén mennyi AP-t ígértek nekünk, mikor ez a segítős event elkezdődött. Azt hiszem 2000 AP-t a segítőnek, 1000 AP-t meg aki beírt, hogy segített. Nem csak egy főnek, hanem minden egyes embernek.
Ha nem kapom meg az AP-mat, akkor én is hasonlóan fogok hozzáállni a játékhoz...mert lehet másként is. -
Isten88
senior tag
Én is nyomtam még egy szavit unokatesómékéról, más IPről. Eddig 2 pont...és még így is le vagyunk maradva eggyel. 41 - 40. De akkor most nem kap mindenki AP-t? Mert egyenes választ eddig nem nagyon kaptam.
-
Isten88
senior tag
válasz
[pH]Lacika #11278 üzenetére
És-sel nem kezdesz mondatot...
Szerintem Csaba ne ossza szét az ajándékot, mert nem kérte, hogy szavazzunk rá. Én biztos, hogy nem veszek részt a szétosztásban. -
Isten88
senior tag
válasz
Target78hu #11247 üzenetére
Köszi, de igazán nyomhattad vna Csabára...de így van egy szavazatom... XD
-
Isten88
senior tag
TNA hiányában Csaba0223-ra szavaztam, pedig pofátlan módon magamra is szavazhattam volna, csak semmi értelme nem lett volna.
-
Isten88
senior tag
Hát b*sszák meg, nem erről volt szó az elején. Meg hol van TNA? Én rá akarok szavazni. Még én is benne vagyok, pedig én nem is lettem beszavazva a segítősbe, Én csak szavaztam TNA-ra. Nem értem, hogy mit kell ennyire túlbonyolítani ezt az egészet és becsapni a fanokat.
Ezzel mit akarnak elérni? Hogy szakadjonak ketté a zsugoriságukkal együtt.
De felb*sztam magam.
Most akkor hogy legyen? Kire szavazzunk? Mert csak egyre kellene, hogy szakadjonak meg a variálgatásukkal együtt.
-
Isten88
senior tag
-
Isten88
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #10899 üzenetére
Gondolom kínai vagy japán szerverről. Vagy amerikairól. Európa csóró, neki ez jár, ami van.
-
Isten88
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #10896 üzenetére
Gratulálok, akkor talán visszatérhet már a fórum az eredeti céljához. Remélem mindenkinek sikerült 30 segítségkérés után feltenni a játékot, amihez 10 kattintás elegendő, mindenki kért magának fejlett accoutot, még ha nem is ért a játékhoz és mindenhol megverik akkor is.
-
Isten88
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #10893 üzenetére
Én adok ingyen egy acc-ot. Mondd, hogy milyen nevet szeretnél magadnak és milyen jelszóval. Amúgy szerintem a kunyerálást abba lehetne hagyni, aki szerencsétlen, az fizessen. Ennyi.
-
Isten88
senior tag
válasz
zip_elek45 #10841 üzenetére
Most kaptam a hírt, hogy visszavonták a katonaság támadását, amit feléd intéztek...
XD XD XD XD
Ezúttal megúsztad... -
Isten88
senior tag
válasz
zip_elek45 #10839 üzenetére
Lehet, hogy Ő a miniszter...szal ne szólj be neki. XD
-
Isten88
senior tag
válasz
zip_elek45 #10835 üzenetére
nem röhögtetlek, semmi jogunk, hogy beleszóljunk...vagy Te adtad neki a pénzt? Mert ha igen, akkor bocsánat.
-
Isten88
senior tag
Ki mire szánja a pénzét. Ha Ő szereti ezt a játékot és ebbe akarja a pénzét rakni, szíve joga, semmi jogunk hozzá, hogy lehurrogjuk.
-
Isten88
senior tag
Mikor jön már a következő frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, eredeti Dell 130W töltő eladó
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest