Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
este meglesem neked a beállítást/balance-ot. a response biztosan 10.0, de a range olyan 360-400 körül lehet, tesztelgetni kéne, az acc az A+, grip talán F, awd pedig R+ (ekkor is hajtja az elsőt) és fullos a verda.
én nem fánkozom, csak egyszer talán még te említetted, hogy milyen tuti, meg milyen nehéz. talán emlékszel, hogy írtam, hogy egy nagyobb körrel 2 PD-et is lehet csinálni egy periódus alatt. azért az sf-6 a legjobb, mert ha elkapod az ívet, akkor nem kell ellenkormányozni, csak a full gázt néha megszakítani. amikor teszteltem, akkor billentyűről toltam, tehát nem kellett az analóg vezérlés sem.
(#18175) csaba0223: az egy dolog, hogy a fél életedet fánkozással töltötted el, de ameddig nem próbáltad ki a javaslatom, ne kezdjél bele vad tiltakozásba. lehet, hogy én csak TA-zok, de a játékban veled ellentétben én át is látom a dolgok működését, az autók fizikáját. amikor mondták nekem itt, hogy nagyobb kör kell a PD-hez, egyből tudtam, hogy egy olyan autó kell, ami részben az első kereket is hajtja.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- RAM topik
- További aktív témák...
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest