Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dokar

addikt

válasz PaJa1 #18173 üzenetére

este meglesem neked a beállítást/balance-ot. a response biztosan 10.0, de a range olyan 360-400 körül lehet, tesztelgetni kéne, az acc az A+, grip talán F, awd pedig R+ (ekkor is hajtja az elsőt) és fullos a verda.

én nem fánkozom, csak egyszer talán még te említetted, hogy milyen tuti, meg milyen nehéz. talán emlékszel, hogy írtam, hogy egy nagyobb körrel 2 PD-et is lehet csinálni egy periódus alatt. azért az sf-6 a legjobb, mert ha elkapod az ívet, akkor nem kell ellenkormányozni, csak a full gázt néha megszakítani. amikor teszteltem, akkor billentyűről toltam, tehát nem kellett az analóg vezérlés sem.

(#18175) csaba0223: az egy dolog, hogy a fél életedet fánkozással töltötted el, de ameddig nem próbáltad ki a javaslatom, ne kezdjél bele vad tiltakozásba. lehet, hogy én csak TA-zok, de a játékban veled ellentétben én át is látom a dolgok működését, az autók fizikáját. amikor mondták nekem itt, hogy nagyobb kör kell a PD-hez, egyből tudtam, hogy egy olyan autó kell, ami részben az első kereket is hajtja.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés