Új hozzászólás Aktív témák
-
MasTer
tag
Sziasztok! A Community panelen inaktív a Community Events és a Time trial ablak. Más is tapasztalta ezt? Az egyik előnye a játéknak a Time trial mód volt, ahol mások legjobb idejével lehetett versenyezni, megtudni, hogy mennyire vagy jó az adott pályán az adott kocsival.
-
dino_m
senior tag
-
Gtaati
őstag
válasz
Heroes fan #1220 üzenetére
Helló! :)
Régről megvan a Logitech G920 és cockpit:) Azzal használtam régen és most is azzal szeretném:)
-
Heroes fan
őstag
Igen a 2-őt csak kormánnyal lehet tolni billentyűzettel halál.
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Igaz, elég kihalt lett a fórum, de megkérdezném, hogy valakinek van-e ötlete, hogy xbox-ra hol lehetne a legolcsóbban deluxe játék kódot venni? Anno megvettem előrendelésben a játékot pc-re aztán most újra lenne időm vele foglalkozni.... A 3. rész árkádos jellege miatt nem annyira izgat, a kettő még ezek szerint közelebb állt a szimulátorhoz. Köszönöm!
-
Heroes fan
őstag
Elég érdekes hibajelenség.
-
palfitom
félisten
Sziasztok,
P Cars 2-vel adódott két problémám:
- az intronál még van hang (zene), viszont a későbbiekben megszűnik, nincs semmiféle hang.
- egy esemény avagy edzés végeztével a kilépéskor kifagy a játék, semmivel sem tudom bezárni.Gépem paraméterei az adatlapomon (bár más játékkal nincs semmiféle gond), és a játék hivatalos, steam-es verzió.
A játékot ma teljesen újra telepítettem, a fenti problémák ugyanúgy fennálnak. (a gépet is újrahúztam pár hete)Esetleg valami ötlet / javaslat van-e?
-
Heroes fan
őstag
Csalódás is lett a vége.
-
dino_m
senior tag
Ehhez még semmi köze ilyen szinten a Codemastersnek, mivel már két éve dolgoznak a két címen. De mivel az SMS a CM csoport tagja lett, még teljesítenie kell a korábban kötött szerződéseit. A Bandai Namco a kiadó és feléjük tartoznak még a PC3 és a F&F Crossroads megjelentetésével. Ilyen egyszerű. Határidős mindkét megjelenés, tehát ki kellett adni. A CM-mel való közös munkákra még várni kell egy két évet, majd akkor meglátjuk, hogy hogyan tovább.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Heroes fan #1213 üzenetére
Valami mást akartak csinálni, mint az eddigi szériák, ez nyilvánvaló.
Nem vagyok benne a projektben, de elképzelhetőnek tartom, hogy a marketingosztály kiagyalta, hogy az utóbbi 10 évben a szimulátor piac nagyon komolyan előrelépett, az azelőtti állapothoz képest.
Régesrégen volt ugyebár az rFactor, GTR, GTR2, Iracing, Gprand Prix Legends. Ezekkel a játékokkal csak a fanatikusabbak játszottak.
Aztán valahogy divat lett szimulátorozni, jött a Race07, pár év múlva Assetto Corsa, Raceroom, és egy kicsit lájtosabb szimulátorként a Project Cars, és annak második része.
Lehet, hogy kiszámolgatták, hogy komoly szimulátort már nem akarnak csinálni, és inkább elmentek arcade irányba. Mert sok a koca-játékos, aki nem veszi annyira komolyan, de megveszi a Needforspeed, a Forza, ésatöbbi mellé a PC3-at is, mert az a menő...
Ahhoz hogy az igazságot kiderítsük, benne kellene lenni a projectben.Ja, és, mégvalami. A stúdiót tudtommal már megvette a Codemasters, szóval lehet, hogy nem is az ő, hanem a Codemasters marketingesei irányítanak...
-
dino_m
senior tag
válasz
Heroes fan #1211 üzenetére
Semmit nem vettek ki belőle. A PC2-ben továbbra is ott van minden. A PC3 egy új játék, más felfogásban.
-
Heroes fan
őstag
Ja láttam hogy kivették belőle azt ami eladta az egészet.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Heroes fan #1209 üzenetére
Arcade játék lesz belőle.
[link]
A pcgamer cikk cime eléggé kattintasvadasz, de lehet, hogy igaz. -
Heroes fan
őstag
Ez a project cars 3 is nagyon szar lesz ha ilyen minősége lesz mint a halálos irambannak.
-
dino_m
senior tag
Ez így már valamivel jobb...
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
Közben én is végigolvastam a dev naplót. Jelenlegi állás szerint nem lesz gumikopás, bár azt mondják, hogy a gumihőmérséklet változás továbbra is szimulálva lesz, plusz kap a gumi egy újabb réteget. De sajnos itt van még olyasmi is, hogy üzemanyagfogyasztás és pitstop se lesz a progiban, de remélem ez csak valamiféle félreértés lesz. Ezek után én is kezdek kételkedni. Lehet, hogy át kell térnünk az AMS2-re és más szimekre?
-
vlevi
nagyúr
Project CARS 3 – Design & Physics DeveloperBlog
Nagyon érdekesen magyarázzák ezt a gumi dolgot.
Az első bekezdés szerint nem lesz gumikopás a játékban, ez már rögtön egy rossz hír.
Utána viszont az a magyarázat, hogy inkább a versenyzést helyezik előtérbe, és nem a pályamérnököt. A mostani szimulátorokban ui. rengeteget kell tesztelni, hogy egy adott pályára megtaláld az optimális gumit, pl. Ezért ezt a részt átveszi a játék, neked csak versenyezni kell. A gumikopás helyett viszont hosszasan magyarázzák, hogy a gumihőmérséklet az lesz a játékban, és ez is nagyon fontos, sőt fontosabb, mint a gumi kopása. -
PeAdam
tag
Sziasztok!
Assetto Corsa Competizione mellé megvettem a Pcars 2-t is. Itt is leginkább a GT3/GTE kategóriát fogom használni. A játék alapvetően nagyon tetszik, viszont némelyik GT autó fékezéskor eldobja a seggét és vagy alig fogom meg, vagy hamarabban, finomabbat kell fékeznem h ne legyen gond . ACC után ez szokatlan, tudtok erre a problémára valamilyen beállítást ajánlani?
-
dino_m
senior tag
válasz
snecy20 #1196 üzenetére
Mondjuk ennek semmi köze a CM-hez. CM cuccok mennek EGO motorral, SMS cuccok Madness motorral. Egyelőre még csak papíron egyesültek. Az SMS a CM csoport tagja lett, de Ian Bell maradt az SMS vezérigazgatója és emelett bekerült a CM igazgatótanácsába is. Szóval ez nem úgy megy, hogy megvettünk és innen mi diktálunk. Kell egy-két év mire összeolvadnak, főleg software téren. Egyelőre SMS a Bandai Namco szerződését teljesíti.
-
snecy20
nagyúr
Tulajdonképp így, hogy tavaly év végén a Slightly Mad-et megvette a Codemasters, így nekem akkor óriási reményeim nincsenek a PC3 kapcsán.
-
19ati93
senior tag
Project Cars 3 features and future release notes
- 12k and VR support (on pc)
- 24-hour cycle, dynamic all-seasons, all-weather racing
- Fully scalable assists for all skill levels
- Intense crash effects and authentic car-contact
- Enhanced AI
- New and deeply engaging career mode from weekend warrior to racing legend
- New game modes
- More than 200 elite-brand race & road cars
- More than 140 global tracks
- Customize car liveries
- Personalize driver avatar
- Upgrade cars with realistic performance parts
- New tyre model for convincing & fun handling
- Visceral sense of speed
- New multiplayer and community modes
- Multiplayer/single player daily challenges
- Buy and own hundreds of cars, own cars via in-game XP currency that are collected from winning races starting from amateur/weekend driver
- Unrivaled controller experience -
dino_m
senior tag
Right I've updated the OP and here is the current list
As usual nothing here is set in stone until either SMS officially confirm it so no guarantees as of yet
HOWEVER, anything mentioned by SMS staff in interviews etc and in official trailers are certainly more likely, even so as in previous iterations of the game somethings don't make it to release, as such I won't mark anything as officially confirmed until SMS does so
Anyways here is the list (Obviously specific details are mostly assumptions):
Tracks:
Autódromo José Carlos Pace (Interlagos)
Track Version: TBC (Assumed: 2014-Present)
Layouts: TBC (Assumed: Grand Prix Circuit and Stock Car Circuit)
Bannochbrae FICTIONAL
Circuit de Spa-Francorchamps
Track Version: (Assumed: 2007-Present and 1947-1978)
Layouts: Grand Prix Circuit and Classic
Fuji Speedway
Track Version: (Assumed: 2005-Present)
Layouts: Grand Prix Circuit
Indianapolis Motor Speedway
Track Version: (Assumed: 2014-Present)
Layout: Oval and Grand Prix Circuit
Havana FICTIONAL
Mount Panorama
Track Version: (Assumed: 2014-Present)
Layouts: Mount Panorama Circuit
Oulton Park
Track Version: (Assumed: 2003-Present)
Layouts: International Circuit, Island Circuit and Fosters Circuit
Shanghai FICTIONAL
Cars:
Acura NSX
Year: 2017
Class: Road
Acura NSX GT3
Class: GT3
Alpine A110
Year: 2018
Alpine A110 GT4
Year: 2019
Class: GT4
Aston Martin ? Vantage GT3
Year: ?
Audi R8
Year: 2015
Audi R8 LMS
Class:Road
Audi TT Cup
Class: TT Cup?
Cadillac ATS-V.R GT3 [B]
Year: 2016
Chevrolet Corvette C8
Year: 2020
Chevrolet Corvette C8.R
Class: GTE
Chevrolet Camaro GT4.R
Year: 2018?
Chevrolet Camaro ZL-1
Dodge Challenger GT4 FICTIONAL
Dodge Challenger/Charger
Dodge Viper GT Unsure if GT3 or GTE/LM
Class: GT3/E?
Ford Falcon VASC
Year: 2012?
Class: V8 Supercar
Ford GT LM GTE
Class: GTE
Ford Mustang GT4 Unsure if same GT4 as in PCars 2
Ginetta G10 NOT NECESSARILY PCR
Year: TBC (Assumed: 1965)
Class: TBC (Assumed: Vintage GT/Touring A)
Honda Civic
Jaguar F-Type SVR
Jaguar F-Type GT Unsure if GT4 or a Fictional GT3
Class: GT3/4?
Lotus 38
Year: 1965
Class: Vintage Indycar
Mclaren 570S GT4
Mercedes AMG GTR
Mercedes AMG GT3
Nissan GT-R R-35 Nismo
Nissan GTR Nismo GT3
Porsche 911 Carrera S
Porsche 911 GT3 R
Porsche 935
Year: 2019
Class: GT2
Toyota GR Supra
Toyota GT86
Year: 2013
Class: Road -
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
válasz
snecy20 #1182 üzenetére
Mondjuk az hogy rossz lesz a fizika és könnyített a játékmenet az erősen találgatás egyelőre.
Én anno szerettem a Shift 1-2-őt és semmi bajom nincs azzal, ha körítés azokat idézi. Ha megmarad a megszokott pCARS vezetési élmény, akkor részemről várós. Ha elmegy NFS, Grid, Dirt 1-5 irányba, akkor részemről ez is kuka, ahogyan az említett progik. Látatlanba ennyi a véleményem egyelőre. -
19ati93
senior tag
Két full gameplay, no komment ..
Én úgy voltam vele hogy ha valaha is lesz 3. rész, akkor az biztosan mégjobb lesz mint a PC2.
A 2. rész nekem nagy kedvenc volt, de ez minden csak nem annak a jó irányba való folytatása.. Szomorú. -
19ati93
senior tag
[Gameplay]
Brutál árkádul néz ki. Nagyot csalódtam. -
vlevi
nagyúr
válasz
hyperspace #1176 üzenetére
Pont most akartam beírni én is.
Nem tudom, hogy mennyire megy majd el az arcade irányba, vagy marad-e a kicsit arcade, de azért szim jellegnél, mert ez a trailer ez nagyon forzás jellegű lett.
És persze mekkora vas kell majd alá.
Én még a PC2-vel sem végeztem, szerintem ezt majd akkor szerzem be, ha jóárasítva lesz -
Segal
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #1175 üzenetére
-
hyperspace
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #1175 üzenetére
[link] trailer
-
PR0JECTNR56
addikt
Project Cars 3 biztosan érkezik:
-
MasTer
tag
Sziasztok! Steamen nagy leárazás van. Az lenne a kérdésem, hogy a Deluxe Edition tartalmazza az összes DLC-t? Érdemes megvenni a DE-t, vagy az alapjáték+DLC-k kombó lehet a nyerő?
-
Márton
nagyúr
Félve kérdem, de hátha: tolja valaki Momo-val a játékot?
-
snecy20
nagyúr
Valamilyen szinten még népesek a PC2 multi szerverek? Gondoltam rá hogy kéne majd újra online játszani.
-
v2
senior tag
Üdv. Nem tudom indítani reverbel a játékot. Mi a titok? Kb már mindent próbáltam. Rediten valami keybindről írt valaki, az mi?
-
19ati93
senior tag
válasz
szasza0608 #1162 üzenetére
Net probléma lesz szinte biztos.
Random nem szokott disconnectelni lobbykból?
-
szente
addikt
válasz
szasza0608 #1162 üzenetére
Ha mindenki autója ugrál akkor fix, hogy nálad van valami hiba.
-
szasza0608
csendes tag
sziasztok!
Most jött először elő, hogy nagyon szaggat, vagyis nem szaggat, hanem ugrálnak az autók onlineban. Hol előttem van sokkal, hol pedig közvetlenül előttem. A lobbyban is változik állandóan a többiek wifi erőssége. Arra gondoltam, hogy netem szarakodik. Járt már vki így?
-
Csaber
senior tag
válasz
19ati93 #1160 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani , mert ha játék közbe Battlefield stb játék közbe akárki és jelzik hogy,éljek édesanyámmal nemi életet meg a kecskéket se felejtsem ki leszarom ideges, feszült volt szórakozni jött nem sikerült lépünk tovább , nem ez az élet , neki legszívesebben adtam volna egy verseny kerót itt a hegy lehet lefele menni időre... ha hibázol simán meghalsz... nem publikus video most azzá tettem ... igazából a hobbim még most is veterán acélvázas országúti kerékpárok felújítása...kedvenc teszt pályánk volt KÉREK MINDENKIT NE DISLÁJKOLJA STB öcsém utolsó legurulását láthatjátok az én kerékpárommal.... [link] ez egy megemlékezés video
-
Csaber
senior tag
válasz
19ati93 #1157 üzenetére
Igazából nem tiltott ki , de másnap este 11-kor olyan stílusban írogatott Steam-en hogy,nem lett volna épeszű ember aki ezt tolerálta volna , fogtam inkább letöröltem őt ,teljesen orvosi eset ....lehet neki ez ez volt az élete ami elég szomorú... , vissza lehet keresni nem tudott kb egy verseny lenyomni hogy, ne ütközött volna ( a legjobb az volt láttam a fórumba hogy, büntetést járt ütközésért a " homokozójában " és mint szervező és házigazda 4 kerékkel elhagyta a pályát gyakorlatilag rövidített és úgy előzött szándékosan fel volt háborodva hogy,szépen összetörte az illető az ő autóját... )és mivel a saját csoportja volt és ő szervezte a versenyeket kb mindenkit kitiltott,elüldözött aki gyorsabb volt nála.... és nem értem miért engedik ide feljönni ez a 3. profilja ...
-
Zoolee1976
aktív tag
Esetleg ha vannak itt olyanok akik Xbox nyomják a játékot akkor írjanak már privátot ide nekem.Jó lenne hetente egyszer kétszer együtt nyomulni!
-
Csaber
senior tag
Úgy 2 év után most látom " Full Nyenyót " ( bocs ez volt a neve fórumon kívül ) alias El Nanót kitiltották , kár megnézném újra a Porojet cars 1-ben elkövetett 10 + ütközését és kommentjét egy versenyen , engem speciel ekkor felküldött balra a falra majd kb kizárt a csoportból a Project Cars 1-nél mivel lerajtoltam
és még bunkó módon nem default beállítással mentem
-
vlevi
nagyúr
válasz
szasza0608 #1152 üzenetére
Igen, növekszik.
COMPETITIVE RACING LICENSE
5000 a maximum, a betűk jelentése pedig U - Unclassified, vagyis nem besorolt, majd ezután FEDCBA, végüls S betűket kapsz, ahogy egyre növekszik a besorolásod. Ez a betűrendszer az ún. Safety Ranking, vagyis, hogy mennyire biztonságosan versenyzel.
Pontot pedig úgy kaphatsz, ha minél több versenyen indulsz. Pontot kapsz akkor is, ha nálad alacsonyabb szintű versenyzőt versz meg, de persze több jár azért, ha nálad jobb versenyzőt sikerül legyőznöd. -
szente
addikt
válasz
szasza0608 #1150 üzenetére
-
szente
addikt
válasz
szasza0608 #1148 üzenetére
Mert nem volt bekapcsolva a szerveren a pontozás. Legalább is, olyan bugról még nem hallottam, hogy ne adott volna pontot.
-
Enton
addikt
válasz
szasza0608 #1146 üzenetére
Nem minden lobby-ban van alapvetően rank:
A Min Grade sorban szépen látszik ha off illetve hogy milyen szintü kell legyél minimum hogy bejuss illetve pontozódj.
Ha lobby-n belül vagy akkor bal felső részen írja ki hasonlóan:
Ha már bent vagytok a box-ban akkor az online lobby menu alatt tudod megnézni van-e rankolás.
De célszerű még csatlakozás előtt erről informálódni, úgy mint a kötelező box damage on és egyéb feltételekről. -
szasza0608
csendes tag
Sziasztok!
Ezt az online pontrendszert nem teljesen értem. Mintha U1500-ról indult volna és kb egyből felment 1511-re, de azóta semmit nem változott. Kb összesen 3-5 órát játszhattam eddig onlineba. Hiába nyertem vagy 4-5 futamot semmit nem változott. 1511-en áll kb mióta elkezdtem játszani. Nem kellene vmit változnia le vagy fel?
-
Zoolee1976
aktív tag
Köszönöm a segítséget gyerekek!Xboxon nyomom most kontrollerrel de van G25 és pc verzió de inkább csak lazulok most a boxal,de gondolom ott is akkor be tudom tölteni a ghostokat!Fura amúgy az ai,mert egyszer 70% on verem máskor meg 45% on nem tudok előzni,de majd rá lesek a setupokra, gondolom azok majd segítenek kicsit.
-
Enton
addikt
válasz
Zoolee1976 #1140 üzenetére
Az a 1:15 teljesen korrektnek tűnik, 1:11.568 most pc-n az eleje:
G40 Juniorral Oulton Park Fosters
Time trial menuben ezek ellen tudsz is menni és a setupjaikat is tudod menteni/használni.
A fömenuben egyel jobbra kattintva a második fülön bal alsó sarokban lesz egy menu time trial néven ott nézelődj.A betöltési képernyőn nem mindig a kocsi azonos wr-t tölti be és mutatja neked, arra nem szabad hallgatni.
-
19ati93
senior tag
válasz
Zoolee1976 #1142 üzenetére
"Time Trial"
-
dino_m
senior tag
válasz
Zoolee1976 #1140 üzenetére
Nincs már semmilyen support hozzá. Kb. két éve hozzá se nyúltak a készítők. Majd jön a PC3/Revolution.
Megnéztem TT-n a legjobb idő 1.11:xxx a Juniorral. Szerintem te az abszolút legjobb időt nézted ezen a pályán.
-
Zoolee1976
aktív tag
Sziasztok! Elkezdtem a karriert igaz csak gamepaddal boxon,G40 Juniorral Oulton Park Fostersben kb a maxot autóztam ki és így lett az idő 1:15 valamennyi.Namost,ok hogy lehet még állítani meg kevesebb benzin más gumi,de azért az durván irreális hogy a wr 0:48 mp!!!Kérdésem az lenne hogy a többi pályán is ilyen hacker időket csinálnak,meg hogy a készítők nem törlik az ilyen teljesen lehetetlen időket?
-
Enton
addikt
válasz
szasza0608 #1138 üzenetére
Meleg menet közbeni értékek, ahogy mondod.
Amíg érésre tapad addig nincs baj. Valószínűleg nem is 100 fok és felette vagy vele te sem akkor. -
Enton
addikt
válasz
szasza0608 #1136 üzenetére
Sajnos ez ilyen meg kell szokni a hard-ot.
A softal csak annyi a baj hogy gyorsan elmelegszik és rögtön jönnek a rosszabb féktávok és rosszabb kanyarodási hajlam, qualy-ra vagy sprint versenyre még épp használhatóak is, de hosszabb versenyre kb alkalmatlanok.
A kis gumi-ikon ha már nem kék árnyalatú az már használható.
Én magam is sokáig soft-ot nyúztam aztán gyorsan beláttam hogy soft csak a megfelelő körülmények közt válik hasznodra.
Alapvetően inkább a nyomást szokták nézni, hőfokban 100 fok fölé ne engedd és rendben lesz a gumi.Itt meg egy kis irányadó:
Here are some rough targets for the main tire groups.
Formula Cars (IndyCar, FX, FA, FR3.5): 1.7bar front / 1.45bar rear (24psi / 21psi) at road circuits. The Dallara IR-12 oval/speedway tires like up to 45psi on the right side.
Modern GT & LMP: ~1.8bar front and rear. Maybe down to 1.6bar for a very slow track like Long Beach or higher to 1.90-1.95bar at Le Mans to squeeze a little bit more off the rolling resistance.
Touring cars & V8 Supercar: 2.0-2.15bar front and rear
Ford Fusion: 2.4-2.6bar front and rear for road courses. Ovals might go to 3.0bar+ (45-50psi) on the right side
Light sportscars (Radical, BAC, KTM, etc): ~1.6bar (24psi)
Road car tires: All in the 2.1-2.2bar (29-32psi) range hot. Any MotorTrend readers will know how much they stop every few laps and bleed pressure to hold that target during the BDC tests.
Vintage GT: Roughly the same range as modern GT
Vintage Group 6 & Formula: Bit more flexible here. Something in the 1.7bar (25psi) range is usually a good starting point up to 2.0bar (29psi) or down to 1.2bar (17psi) to adjust for balance on something wild like the Lotus 72D -
szasza0608
csendes tag
Nekem még nem sikerült bemelegítenem a hardot akkor, mert mindig jobban csúszkált melegben is, mijt a soft. Telemetria kijelzésben mutatja jobban, hogy mikor melegszik be teljesen?
-
19ati93
senior tag
válasz
JackFeryll #1134 üzenetére
ha rendesen bemelegíted a hardot akkor gyorsabb mint a soft, kivétel mikor hideg a pálya 20C és alatta
-
JackFeryll
őstag
Forza 7 után ismerkedtem meg a project cars 2-vel. A forza árkádsága után szokni kell, de nagyon tetszetős.
Silverstone national-en 100 feletti kört mentem (Vantage GT4) sok frusztrációval, az 1-es kanyarban rengeteget szenvedve mire rájöttem hogy fel kéne tenni a soft gumikat, meg üzemanyagból sem kell feleslegesen cipelni. 5 körön belül -4 másodperc és végre értelmes féktáv/tapadás -
Heroes fan
őstag
Nekem majdnem mindig kimaxolja a 144 fps-t.
-
mcs
veterán
válasz
19ati93 #1130 üzenetére
Eddig az AVX exével indítottam a játékot, azóta pedig néztem a simával is, és azzal nem esett le ennyire a Hockenheim. Majd ha lesz elég időm, akkor egy Win reinstallt is megejtek, mert szerintem ez is ráférne már a gépemre. Hogyan alakulnak a minimum fpseid, és tudnál képet mutatni a beállításaidról?
-
19ati93
senior tag
-
mcs
veterán
Megnéztem, hogy melyik pálya volt ez a mumus, és a Hockenheim Classic. Szerintem el van cseszerintve az optimalizációja, mert napsütésben (clear) is lemegy 36ra.
Ehhez képest a Nordschleife viharban 57-70 között rohangál. -
-
mcs
veterán
Szerintetek normális, hogy a játék RTX 2060al bizonyos időjárási körülmények között akár 42 fps-re is lelassul? Full hd ultra grafikán játszom high multisampling élsímítással és a driverben külön tettem rá fxaa-t is.
-
szasza0608
csendes tag
Köszi a segítséget! Probléma megoldva. Találtam egy angol fórumot, ahol azt javasoltak, h a dokumentumok/project cars2/... mappában lesz controler config fájl, amit törölnöm kellett és láss csodát működik. Ha vkinek hasonló problémája lesz próbálja ki.
-
fatal`
titán
válasz
tutuhawer #1122 üzenetére
Én csak kipróbáltam a virágboltit, de működött probléma nélkül.
(#1123) szasza0608: Próbálj meg tiszta lappal egy windows telepítést.
Ja igen, a kormányt előbb kell a konnektorba dugni és utána az USB-be, fordított esetben szeret megbolondulni.
-
tutuhawer
őstag
válasz
szasza0608 #1121 üzenetére
Szevasz
Pár napja félretettem a játékot a sok munka miatt, de Holnap délután újra benézek, mit tudok állítani, én is G29-et vettem és próbálom belőni. -
szasza0608
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő lenne: adott egy új G29 és valahogy nem akar összejönni az, hogy működjön a Project Cars 2. Először még érzékelte is a kormányt és a gázt (kalibrálásnál is érzékelte őket, de a féket már akkor sem), de mióta letöltöttem a G hub-ot (Nem tudom azt minek) és a Logitech Gaming Software-t, azóta nem érzékel semmit sem. (kalibrálásnál sem érzékel semmit). Nem értek hozzá. Esetleg vmi más még le kellene töltenem? -
Enton
addikt
válasz
szasza0608 #1118 üzenetére
-
tutuhawer
őstag
válasz
szasza0608 #1118 üzenetére
Szevasz
Nem vagyok szakértő, csak azt tudom, hogy az ősrégi (7-8 éves) Panasonic tv-re átmegy a kép a kábellel, nem csúszik egy picit sem. -
szasza0608
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit off a téma. Project Cars 2-vel játszom és szeretnék TV-t használni kijelzőnek. HDMI-vel kötném össze laptoppal. Input lag miatt viszont hezitálok a FHD TV vásárlásán. (Vmi alap TV 8 ms válaszidővel, de az nem = a laggal) Akik TV-vel játszanak, azoknak nem probléma a lag?
-
szente
addikt
válasz
tutuhawer #1114 üzenetére
Hát ha kicsit tundál pontosítani, hogy mit szeretnél, akkor jobban tudnék segíteni.
Én az alt mid comp-ot használom, arra jó amire nekem kell(érzem, hogy mikor kezd nem tapadni).
De amúgy nem nagy dolog végig tesztelni őket, csak a file-okat kell bemásolgatni a megfelelő helyre, meg a játékban custom ffb-re legyen állítva és ennyi. -
tutuhawer
őstag
Szevasz.
Köszönöm
Fullos angol tudással én nekiállok, végigolvasom és lépegetem, megoldom, hogy ilyen legyen, de mielőtt megteszem, máris kérdezem minden ismeret nélkül:
Azt akarom, hogy például az utcai kocsit úgy adja vissza a kormányom mondjuk 90%-ban, mintha a valóságban vezetném.
ilyen lesz ez a beállítás, te hogy látod? Megküzdjek érte?(szerk: egyelőre nem olyan a beállítás. Nyilván pályán maradok, de például élőben a kocsimhoz még csak nem is hasonlítható)
Nem hülye az ember, hogy nem tujda, milyen érzést akar, csak a 100 féle csúszka meg módosított fájl millió lehetőségét nem akarja végig kipróbálgatni.
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok. Most vettem meg a játékot pár napja és nagyon tetszik, nyilván első, hogy beállítja az ember a kormányt. Nem hülye vagyok és vezetek is, mégsem sikerül beállítani a kormányt rendesen.
Logitech dfgt van,.
Hol érdemes keresni jó beállítást, YouTube vagy web oldalak?
Előre is köszönöm. -
dino_m
senior tag
A kép, amit feltöltöttem, az egy mai bejelentés és egyben válasz is a kérdésedre. Valóban megvette az SMS-t a Codemasters, de Ian Bell maradt az SMS vezérigazgatója és amellett ő lett a CM (egyik) ügyvezető igazgatója is. Tehát nagy valószínüséggel nem tűnik el a Project CARS, hanem a korábbi CM címekkel párhuzamosan fogják fejleszteni és abból kiindulva, hogy Ian lett a CM (egyik) ügyvezetője, beleszólása lesz az összes CM által készített címbe. Egy kis szerencsével egy szimesebb F1 is kinézhet a jövőben... de egy árkádabb PC is. Ki tudja?
-
vlevi
nagyúr
Ebbe a fórumba nem írta be senki, de valamikor ősszel olvastam, hogy a Codemasters bekebelezte (szebb szóval megvette) a Slightly Mad studiot.
[link]Nem tudom, hogy ennek az lesz-e az eredménye, hogy a Codemasters játékok is szimesebbek lesznek, vagy pedig csak úgy egyszerűen eltűnik a pCars féle vonal, és marad a Codemasters út?
-
szente
addikt
TC és TC1 kategória viszonylag népszerű és ezekben nagyrészt elsőkerekes autók vannak.Amúgy se vérbeli szim ez. Meg szerverbeállítástól függően van bekapcsolható Traction Control, Stablity Control és ABS amiknek az erősségét lehet állítani, szóval viszonylag könnyen el lehet benne kavirnyászni kezdőként is.
Magyar liga:hvml.hu Nem csak pCars versenyek vannak. -
szente
addikt
Hali!
Maradt még benne bug, amit már nem is fognak javítani, de nem vészes. Én offline-ra nem venném meg.
1 métert nem tettem a karrierjébe. A sima lobby-k néha tudnak idegörlőek lenni a sok f@szfej miatt, de azért ott is ki lehet fogni értelmes szervereket. Ligába viszont tök jó szerintem. Akár mennyire vagy gyors vagy lassú, találsz magadnak ellenfelet akivel lehet küzdeni(jó azért van pár UFO). És azért még is más ember ellen menni, mint gép ellen. Azt a 900 órámat csak online tettem bele, és ezzel játszok leggyakrabban. Szerintem fontold meg az online részét.
-
fatal`
titán
Sziasztok!
Beújítottam nemrég egy G29-et és kicsit ismerkednék a szimulátorokkal.
Érdemes még megvenni ezt a gamet, akciósan? Tegnap behúztam az AC-t, ezt is mellé tenném. Olvastam már, hogy elég bugos, de általában megjelenéskori hszekben. Ezekből kijavították a nagyrészét?
Offline versenyről van szó, PC-n.
Ha vétel mellett döntök a simát érdemesebb, vagy a deluxeot?
Köszi!
-
StLui
veterán
enchanced X lenne az amikor fel van készitve sima One helyett a One X-re nagyobb felbontással, nem tudom most újra megnézni mert töröltem, de itt monitoron, de jóval kisebb a képernyő, jobbnak tűnik
Most Assetto-t megvettem, 2711Ft volt a fullos, ez egyértelműen még talán a FM6-nál is picit gyengébb, vagy ott van kb, viszont érezhetően szimulátorosabb. PC2-vel még variálok, hogy megvegyem-e -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest