Új hozzászólás Aktív témák
-
BioNiCMaN
addikt
Két meccset nyomtam haverokkal, nem éreztem, hogy lecsalikolnának, mondjuk nem is nyertek. Még kell 8 meccs... Csak mindig rutinból a CoD-ra nyomok, utána meg már nincs kedvem/pofám az oda csődített emberkéktől kilépni.
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
CocooN-z
őstag
27.-e óta tolom és napról napra jobb. Majdnem mindennap van release. A kegyetlen akadozás már enyhült, fagyások ne legyenek, illetve kiv vok majd a cheaterek ellen mit fog majd tenni a valve, segít e az uj engine. En pozitiv vagyok a cs2 kapcsan
BRSZK 10.0 - 2025.06.07-08 !!!
-
BioNiCMaN
addikt
3 év kihagyás után tértem vissza a CS(2)-hez, eddig teljesen jó, tetszik. 👌 Amin meglepődtem, hogy nem őrzött meg egyetlen beállításomat sem a GO-ból...
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Shinjike87
aktív tag
Azt meghiszem. De szerintem a mapok és a játékmódok is megjönnek úgy egy év múlva. Nem lett volna gond ezzel, ha ezt akkor adják ki, amikor teljes. Most mindenki hoppon maradt. Hát, élvezzük a szarban úszkálást is.
A mapok megjelenésével nincs is baj, de azok a bullet tracer-ek, te jó isten, bloom effektes lézerharc, továbbá a hangok mélyek és tompák. Semmi realitása a kibuggyanó smoke-nak, a tűz pedig olyan, mint egy lávafolyam. Rossz a szemnek.[ Szerkesztve ]
-
Lavar
aktív tag
válasz Shinjike87 #6 üzenetére
Elismerem, hogy vannak stabilitási gondok vele - nálam is -, de rendbe lesz ez rakva hamar.
-
wjbhbdux
veterán
-
-
Sz.L.
aktív tag
Nem gondolom, hogy váltani fognak a "tősgyökeres" CS és CS:GO játékosok...
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla