Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Csináltam neki topikot! [link]
-
scyllafren
senior tag
Discord az uj forum, latszik sokan nem jottek még ra 550 ezer tagja van
Pl ez az egyik magyarazat, hogy mi az Eternaland es mi tarthato meg a seasonok kozott.
A legegyszerubb, hogy OH egy roguelite, resetkor elveszlik, amit konnyu megszerezni, es bizonyos meta-progression megmarad. -
Komplikato
veterán
A fene tudja, én rengeteg streaming videót látok róla, még magyarul is, de itt tényleg nincs fóruma. Bezzeg a kihalt, kísértet járta SG fórumon van "aktív" topik. Azaz hetente írnak bele.
Most már nem az "adatgyűjtés" miatt megy a hiszti a játékra, hanem azért, mert 6 hetente resetelni fogják a szervereket. Ilyenkor egy Etherland nevű helyen sok dolgot át tud vinni a player, de a saját szintjeit, fejlesztéseit nem. Állítólag a blueprintek megmaradnak."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Lmh
őstag
hallani híreket, hogy jó ez a játék, komoly számokat produkál, de komoly teszt és fórum aktivitás nincs ahogy nézem.
tényleg ennyire jó? ha igen, mitől?Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
scyllafren
senior tag
Benne van. "as required by local law". Hogy tudna hozzaferni a magyar szemelyidhez (personal ID), ha nem adod meg? Kérte? Nem. Akkor nem fer hozza. Amit megadtal, es SZAMODRA kotelezo volt, azt megkapta. Meg kellett olyan adatodat adni, amit te nem akartal? Ha elolvasol mas jatek TOS-et, UGYANEZ van benne.Csak azokat nem fujtak fel ennyire.
-
Ribi
nagyúr
válasz scyllafren #7 üzenetére
Köszke az infót.
De ha egyszer benne van, egység juzer honnan tudja hogy ez nem vonatkozik rá?
Vagy benne van, hogy ha EUbvan vagy akkor ez nem vonatkozik rád? -
scyllafren
senior tag
https://www.youtube.com/shorts/U9_0df9OgQo Mert mindegyik, aki ezert huzta le, idiota, mert NEM OLVASNAK Nezd meg a videot. Csak azt az informaciot kerik, amit a torveny abban az orszagban ker. Kinaban pl kotelezo a szemelyiddel regisztralni, mert az a torveny. Ahol nem, ott nem. Jééééé
-
Komplikato
veterán
Van egy saját alkalmazás launchere, aminek van saját alkalmazás boltja. Ahogy néztem az összes játékuk free to play.
Ha nincs rá szükség, akkor ki lehet lőni a memóriából. (Nem úgy mint a Razer szoftverét, ami 3-4x visszamászik még utána.)"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
asaca
tag
Teljesen rendben van,nagyon szépen összerakták.Lehet van benne hiba,de igy 30 óra után még én nem találkoztam vele.
BF3: aSaca-Hun
-
herion
tag
Sokan írják, hogy valami himi-humi egyéb kéretlen alkalmazások is települnek a játékkal. Mennyire lehet hinni ennek?
Who Let The Dogs Out?
-
scyllafren
senior tag
Csak ajanlani tudom a jatekot, nekem nagyon bejott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest