Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Csináltam neki topikot! [link]
-
scyllafren
senior tag
Discord az uj forum, latszik sokan nem jottek még ra
550 ezer tagja van
Pl ez az egyik magyarazat, hogy mi az Eternaland es mi tarthato meg a seasonok kozott.
A legegyszerubb, hogy OH egy roguelite, resetkor elveszlik, amit konnyu megszerezni, es bizonyos meta-progressionmegmarad.
-
Komplikato
veterán
A fene tudja, én rengeteg streaming videót látok róla, még magyarul is, de itt tényleg nincs fóruma. Bezzeg a kihalt, kísértet járta SG fórumon van "aktív" topik. Azaz hetente írnak bele.
Most már nem az "adatgyűjtés" miatt megy a hiszti a játékra, hanem azért, mert 6 hetente resetelni fogják a szervereket. Ilyenkor egy Etherland nevű helyen sok dolgot át tud vinni a player, de a saját szintjeit, fejlesztéseit nem. Állítólag a blueprintek megmaradnak. -
Lmh
őstag
hallani híreket, hogy jó ez a játék, komoly számokat produkál, de komoly teszt és fórum aktivitás nincs ahogy nézem.
tényleg ennyire jó? ha igen, mitől? -
scyllafren
senior tag
Benne van. "as required by local law". Hogy tudna hozzaferni a magyar szemelyidhez (personal ID), ha nem adod meg? Kérte? Nem. Akkor nem fer hozza. Amit megadtal, es SZAMODRA kotelezo volt, azt megkapta. Meg kellett olyan adatodat adni, amit te nem akartal? Ha elolvasol mas jatek TOS-et, UGYANEZ van benne.Csak azokat nem fujtak fel ennyire.
-
Ribi
nagyúr
válasz
scyllafren #7 üzenetére
Köszke az infót.
De ha egyszer benne van, egység juzer honnan tudja hogy ez nem vonatkozik rá?
Vagy benne van, hogy ha EUbvan vagy akkor ez nem vonatkozik rád? -
scyllafren
senior tag
https://www.youtube.com/shorts/U9_0df9OgQo Mert mindegyik, aki ezert huzta le, idiota, mert NEM OLVASNAK
Nezd meg a videot. Csak azt az informaciot kerik, amit a torveny abban az orszagban ker. Kinaban pl kotelezo a szemelyiddel regisztralni, mert az a torveny. Ahol nem, ott nem. Jééééé
-
asaca
tag
Teljesen rendben van,nagyon szépen összerakták.Lehet van benne hiba,de igy 30 óra után még én nem találkoztam vele.
-
herion
tag
Sokan írják, hogy valami himi-humi egyéb kéretlen alkalmazások is települnek a játékkal. Mennyire lehet hinni ennek?
-
scyllafren
senior tag
Csak ajanlani tudom a jatekot, nekem nagyon bejott.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A PC-re és mobilokra/tabletekre szánt alkotás a minap végre elérhető lett.
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Samsung Galaxy S20 8/128Gb
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest