Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
>Deego..
senior tag
7-8 kg-os csomagot fel lehet adni postán? Konkrétan egy Bitfenix Prodigy ház lenne a postázandó termék.
Milyen módon és milyen áron oldható meg?
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
tamas1985
aktív tag
Ezt a változást:
"Alapvető változtatás, hogy a levél súlyhatára az eddigi 2kg-ról lecsökkent 500g-ra, felette minden csomag"
Valaki megtudná erősíteni? -
bopeti98
őstag
-
bopeti98
őstag
Sziasztok! A Vatera futárnál ( ami igazából MPL futár ) megéri fizetni a törékeny feladásért? Vagy ugyanúgy kezelik a törékeny csomagot mint a sima csomagot?
-
félisten
Köszi a válaszokat!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
B-L-A-C-K
titán
válasz gabormgp #1772 üzenetére
Előre ne utalj soha, és mivel már tudom a kérdésed mi lenne, viszont a választ nem, ezért érthetőbben felteszem itt a kérdését hogy megértsék, mert a lényeget kihagytad...
Azaz azt szeretné tudni a kolléga hogy az utánvételes csomagot fizetés előtt kibonthatja e mikor viszi neki a postás...?
-
gabormgp
senior tag
Hello.Ha rendelek egy telefont aprodon vagy valahol,Es a postas megengedihogy kibontsam hogy megis mivan a csomagban?
Meg ha elore utalom a penzt is kuldd az iphone helyett egy teglat?akkor mivan?[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok!
Van olyan lehetőség a postánál, hogy eljönnek a csomagért?
Nehéz darabot adnék fel, nem feltétlenül sétálnék vele a postáig.Másik kérdés, hogy van valami olcsó doboz szerzési lehetőség? Egy hifit csomagolnék be, de nincs megfelelő dobozom hozzá. Ki tudom párnézni, arra van anyagom, de a doboz elég fogós kérdés. A baumax-ban 1050Ft a megfelelő méretű papírdoboz.
Köszi!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
tamas1985
aktív tag
válasz Fecogame #1767 üzenetére
Hát igen van ahol még normálisan kezelik a határeseteket.
Igazából ez megint csak egy pénz beszedési módszer, egyre jobban rezeg a léc a postának, ha nem lennének a csekkek szerintem már lehúzták volna a rolót.
De amíg olyan idióta döntéseket hoznak hogy náluk a kártyás fizetés pénz kivétnek számít addig ne csodálkozzanak.
Vagy mondjuk nem mérik fel annak a költségét hogy az ajánlott leveles papír amit a postásnak írsz alá mennyi pénzbe kerül kinyomtatni, tárolni.
Én megmondom őszintén várom a napot amikor futárcégek lehetőséget látnak majd ebben az üzletben. -
veterán
válasz tamas1985 #1763 üzenetére
Én bementem a városba ( szfvár ) feladni egy levelet, ott azt mondták, hogy vastagabb, mint 25mm, ezért csak ajánlottan adhatom fel. Hazajöttem ( falu ), elmentem itt is, simán bevették elsőbbségire
[ Szerkesztve ]
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
anonymus89
addikt
No meg persze ez a szig.-es baromság komolyan mondom most már Mindenkit figyelemmel fognak követni ugyanúgy mint a bankoknál is. Befizetésnél most már ott is kérik a szig-et, lakcím kártyát.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
tamas1985
aktív tag
Ma szembesült egy zseniális újítással a postán, sima levelet csak akkor adhatom fel ha belefér a postaládába, ha nem akkor csak ajánlottan. Van rendszeresített mérőeszköz(karton lap meghajlítva kb 2,5cm-re)
Ez akkor a legnagyobb bukta ha már előre levan beszélve valakivel a vételár.
Mostantól nem elég itthon megnézni hogy kb mekkora a súlya a csomagnak, már méregethetem is -
Dinter
addikt
Na mar at is utaltak a pénzt.
-
_seth_
veterán
Nekem pénteken vették át a csomagot és tegnap kora délután érkezett az utalás. Nem baj, a számlaszám a lényeges, hogy jó legyen.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Dinter
addikt
Megérkezett a csomagom amit tegnap feladtam, várhatóan mikor utaljak a pénzt? Baj, ha a feladó és a szamlatulajdonos más?
-
djyuri
őstag
válasz Fancy-boy #1753 üzenetére
Nyitásra mentem de így is megvolt a várakozás,mert sok az adminisztrációs melójuk.
Dinter Ha csomagként adod fel,akkor igen..kéne kapjál... De én véletlen (mert ugye senki nem mondta én meg nem néztem utána) ajánlott levélként adtam fel....így 1130 ft-ba fájt. És nem is kaptam csak egy blokkot.
[ Szerkesztve ]
-
djyuri
őstag
500gr felett tényleg válasszátok a csomagot... és most szívtam be...a módosítás előtt 830-ért ment el ajánlva levélként a csomagom,és most 1130...csomagként egy 1000 lett volna.
üdv
jah és agyrém a sorbaállási idő
-
Fancy-boy
addikt
Itt vannak a változások összefoglalva: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Az baj, ha utanvetes utalasnal a feladó es a szamlatulajdonos nem ugyanaz? Postás azt mondta h nem
-
djyuri
őstag
válasz Fancy-boy #1748 üzenetére
Ma én is megszívtam...el is küldtek... Egy banya odaállított egy banyaszatyornyi ajánlott csomaggal és ez az új rendelet miatt előreláthatólag 3-3,5 órát vesz igénybe a dolog neki...és így elküldenek mindenkit...vagy persze,aki ráér,az kivárhatja.
Hát ma nem lesz postázás Majd holnap nyitásra
-
Dinter
addikt
Voltam a postán. Először közli, hogy 2500ft lenne ajánlott levélként utánvétellel, ma drágultak a díjak. Mondja hogy csomagként olcsóbb lenne.. Mondom jó, legyen csomag. Aztán meg 1 órát ott álltam, mert nem tudta rögzíteni a csomagot. Végül 1800at fizettem.
-
anonymus89
addikt
Persze egybe add fel nehogy fizess már a Postának 2 csomagért.
Ráragasztod a dobozra a kisebbet vagy ha fontos akkor úgy csomagolod, hogy először az alaplapdobozát majd a kicsit hozzáragasztod és utána egybe még az egészet.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Dinter
addikt
válasz anonymus89 #1743 üzenetére
Lemértem, a hűtő 5cm, a doboz 6,5cm, remélem bele fog férni. Ha nem fér bele, lesz egy kb 30*25cm-es alaplap dobozom, meg egy 5*5 cm-es hűtő dobozom, az alaplapéra rárakom a hűtőét, és ezt így egybe becsomagolom az úgy jó lesz? Külön nem akarom feladni.
-
Dinter
addikt
válasz anonymus89 #1741 üzenetére
Hűtőnek nincs, de próbálok neki keresni egyet. A procit úgy gondoltam, hogy a lapba hagyom. Rárakom a cpű hűtőt dobozostól a lap dobozának tetejére, és úgy csomagolom be? Nem fog hülyén kinézni, hogy púpos a teteje?
-
Dinter
addikt
Sztetek hogy csomagoljak össze egy alaplapot (dobozzal) és egy cpu hűtőt? Hűtőt rakjam dobozba, rá a lap tetejére, és egybe fóliázzam be?
-
_seth_
veterán
Elvileg igen, én is csak várom A címzett már megkapta a csomagot, lóvé még nem jött meg, de csak ideér
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Dinter
addikt
Banki átutalásos utánvétnél nekem nem kell semmit sem csinálnom, csak várom a pénzt a számlára?
-
-
Dinter
addikt
válasz anonymus89 #1735 üzenetére
Akkor asszem nem küldöm utánvéttel. Azt olvastam, hogyha ajánlottan küldöm, akkor nem tudják ellopni, mert van nyoma. Ez igaz? Nem akarok 600 Ft-t fizetni értéknyilvánítás miatt.
-
Dinter
addikt
válasz anonymus89 #1733 üzenetére
Készpénzes utánvétel több, mint a 2-szerese az eredetinek?
-
anonymus89
addikt
Újságpapír is megteszi ebben az a vicc, hogy megnyertem vaterán egy mobilt, dobozában küldték újságpapírba becsomagolva ráadásul standard csomagban a pofám leszakadt.
A csókának a szülei adták fel ugyanis a futárszolgálat nem jöhetett szóba mert nincs nyomtatójuk mondom sebaj, akkor ajánlottan (telefon értéke: 6000,-Ft) és spórolok legalább 700 JMF-t persze hogy nem sikerült.Itt áll MO.
A lényeg kimaradt: Belföldi levél díj kalkulátor
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
_seth_
veterán
válasz Fecogame #1730 üzenetére
Értem, én direkt azért az utalást kértem, hogy gyorsabb lesz talán. De már a garantáltan 1 napos csomag is csak 2 nap alatt ért oda pedig külön kell fizetni érte, az utalás is gyorsabb megoldásnak tűnne de akkor a posta ezt is képes rosszul kezelni.
-
Dinter
addikt
Üdv.
ha tehát van otthon egy alaplapom, becsomagolom, címet rairom, beviszem postára es mondom, hogy ajánlott levélként szeretném feladni, nem kell hozza vennem semmit?
-
_seth_
veterán
MPL 1 napos csomagot adtam fel utánvéttel és banki utalással, az átvételt követően mikor várható az utalás?
-
totyak
aktív tag
Mi történik azokkal a csomagokkal, amiket méretüknél, súlyuknál fogva nehézkesen tudnának házhoz vinni a postáról? Egyszerűen bennmarad a postán, nekem meg bedobnak a postaládába egy értesítőt, hogy menjek érte?
Köszönöm
-
Fancy-boy
addikt
válasz anonymus89 #1723 üzenetére
Bedobhatja a postaládába is az ajánlottat. Viszont ahogy feljebb írtam:
2013.Július 1-től megszűnik hogy a levélszekrénybe bedobható az ajánlott levél.
Tehát mindenképpen alá kell írni. Aztán majd meglátjuk mennyire tartják be. -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Ez a postakész boríték mely ajánlott, hogy működik nem kézhez kapom ugyanis a postaládában találtam meg?
-
kpal
nagyúr
Tudnátok segíteni Németbe hogyan kell elküldeni csomagot ? 4-5kg mennyibe kerülhet ?
-
Gabesz87
veterán
Mármint simán postával küldted, és vissza meg a UPS hozta? Egy 60 Gb-os Vertex 2, 22-23e körül vettem azt hiszem.
Arra leszek nagyon kíváncsi, hogy mit küldenek helyette. Vertex 2 valószínűleg már nincsen. Írtam nekik, hogy ha lehetséges, nagyon örülnék, ha már egy 120-asat küldenének, akár ha rá is kell valamennyit fizetni. -
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Egy gallyra ment OCZ SSD-t küldenék el Hollandiába az OCZ-nek. A kérdésem az, hogy melyik olcsóbb, a UPS, vagy a FedEx? Ezt a kettőt ajánlották az e-mailben. Postán is lehet persze küldeni, de nem vállalnak érte felelősséget, ha eltűnik, vagy ilyesmi. Azért ekkora értéket már inkább csomagküldő szolgálattal küldenék.
-
ablack
senior tag
Sziasztok,
Valakinek van ötlete hogy egy 15 x 10 x 8 cm-es dobozú , 200g-os mini nyomtatót milyen módon lenne a legolcsóbb feladni Európán belül illetve ez mennyibe kerülne és kb mennyi idő alatt érkezne meg?
Azért érdekel mert az Ebay-en szeretném eladni.
[ Szerkesztve ]
-
tomrRRR
senior tag
Pénteken adtam fel egy MPL postai utánvétes csomagot, Szombaton megkapja a vevő ? 1 napra tettem a szállítási időt.
The easy day was yesterday!
-
Fancy-boy
addikt
Állítólag 2013.Július 1-től megszűnik hogy a levélszekrénybe bedobható az ajánlott levél.
Tehát mindenképpen alá kell írni. Aztán majd meglátjuk mennyire tartják be.[ Szerkesztve ]
-
Doosa
aktív tag
Sziasztok!
Nem találtam jobban témába vágó topikot azért kérdezek itt.
Szóval rendeltem Amazonról (egy skype telefont) és volt olyan szerencsém, hogy kifogtam egy hibás példányt, erre kb 0 volt az esély, mert amúgy mindenkinek nagyon frankó a cucc és senki se hallott még az én problémámról, ezért most boldog vagyok.
Az amazon volt olyan kedves és részletesen elmagyarázta, hogy, hogyan járjak el a visszaküldésnél, kaptam tőlük egy csini, szelvényt is amit ki kell nyomtatnom és rárakni a csomagra. A fáma úgy ér véget, hogy mennyek és adjam fel a postán. No, de hogyan és milyen postán, mert erős gyanúm, hogy a magyar posta csúnyán behúzna engem, az amazon meg annak ellenére, hogy állítólag akkor is fizeti a vissza költséget ha azért küldöm vissza mert nem tetszik. Most nagy betűkkel közli, hogy ez bizony az én költségem lesz.
Szóval ha, van valakinek ilyen jellegű tapasztalata, vagy ötlete, hogy ne úgy jöjjek ki a dologból, hogy se pénzem se telefonom, azt megköszönném -
AshaNoR
tag
sziasztok kérlek segítsetek!
Egy csomagot adnék fel a postán ( cipő), kb. 1-1,5kg. Csak el kell küldenem, nem utánvéttel.
Azt tudom, hogy ajánlva kell. De mit jelent a tértivevény és az értéknyilvánítás?
Vagy ezek csak levélküldésnél vannak?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest