-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Abszolút alsó kategóriában keresgélek rúdporszívót, jelenleg odáig jutottam, hogy az akkumulátort is elengedem, mert inkább a batár doboz zavar, amit húzgálnom kell magam után, mintsem a kábel, és nem kicsit teszi olcsóbbá a gépet is.
Főleg szinten tartáshoz, morzsatakarításhoz és autótakarításhoz keresek ilyen eszközt.
Ák-n a Xiaomi Deerma DX700 / 700S és a DX115C találtam.
Próbáltam utánanézni, de nem sok infó vagy teszt van róluk.
Első kérdésem az lenne, hogy miért olcsóbb a DX115C ennyivel? Szívóereje 14k Pa szemben a 15k Pa-lal, tartálya nagyobb, kábele hosszabb. Olvastam jókat a 700S-ről, de ha semmi előnye nincs, akkor miért fizetnék többet?
Illetve ha mégis jobban megérné a 700-as széria, van különbség az S és a sima változat között?
Amennyiben van valakinek ilyen gépe, a HEPA szűrővel mik a tapasztalatok? Mert úgy rémlik, hogy a Xiaomi akkus autóporszívójánál sokan írták, hogy nem gyári HEPA-val be sem kapcsol.Előre is köszönöm!
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Politika
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Óra topik
- További aktív témák...