-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
őstag
Ez talán segít a döntésben:
Shark IW1611EU:
2,76 kg, 240 W, 0,4 L, Akár 1 óra, Akkumulátor: Li-Ion 21,6 V,
2 év magyar garancia, 94 990 FtRowenta RH9958WA X-Force Flex 14.60 Animal:
3,2 kg, 480 W, 0,9 L, Akár 1 óra 10 perc, Akkumulátor: Li-Ion 32,4 V,
2 év magyar garancia, Gazdaságosan javítható 15 évig, Könnyen szervizelhető kialakítás,
Olcsón és gyorsan leszállított alkatrészek több mint 15 évig, 145 090 Ft [link]AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
válasz Nagya21 #1461 üzenetére
Nekem csak egy V8 Absolute van, használtan vettem hatvanezerért, idővel az akkuját cseréltem egy sokkal erősebbre, így már le sem tudom meríteni, úgyhogy azzal nincs gond, jó, de lehetne erősebb, ezért jobban szeretem a Rowenta porzsákost, az brutál erős. De lehet, hogy csak a szűrőit kéne tisztítanom, azt vízzel nem lehet? Meg még van egy Proscenic P11 Smart, de minek? Az a baj, hogy már annyi van, hogy összekeverem a tartozékaikat. Ja, meg még van egy nagy gőztisztító is, de azzal csak a jeget olvasztjuk le.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
válasz Nagya21 #1459 üzenetére
Na ezért is érdemesebb porzsákos porszívót venni, azzal nincs ilyen gond. A portartályt senki sem üríti ki, amíg teljesen meg nem telik, mert macerás. Ráadásul minden ürítéskor visszakerül a levegőbe vagy egyből a tüdőnkbe a por egy része.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
válasz Nagya21 #1443 üzenetére
Tisztában vagyok vele, pont ezért írtam, hogy így egymás után írva megtévesztő lehet azoknak, akik nem értenek hozzá. Ebből lesznek aztán a negatív értékelések, hogy szar az akkuja, mert csak húsz percig bírja, nem egy óráig, ahogy azt írják.
#1441-cobra-
Ezért tettem offba. Próbáltad már? Amúgy a Shark Stratos is 4,07 kg tartozékok nélkül, pedig az egy rúdporszívó, és mégis sokan imádják. Ennek meg az egész súlya a földön van, nem neked kell tartanod, mint egy rúdporszívót.[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Nem, a Sohnne-t ő ajánlotta, én meg bedőltem neki. Nem is lett volna értelme ajánlanom, mert még külföldön sem könnyű hozzájutni, Magyarországon meg végképp nem árulják sehol, ami nem is baj, ha tényleg kamu. Úgyhogy nálunk senkinek sincs, mert nem is lehet. Félreértesz, én azt mondom, hogy mindkét gyártónak vannak jobban-rosszabbul sikerült modelljei, illetve erősebb-gyengébb modelljei, mint minden gyártónak a világon. Ha észrevetted, én nem márkákat hasonlítottam össze, mint Te, hanem modelleket. De az is erősen szubjektív, mert van, akinek az a legfontosabb, hogy könnyű legyen, ebben például jobbak a Rowenták, másoknak meg a szívóerő fontosabb.
Ui.: Most látom, hogy ezt a Sohnne-t meg lehet rendelni 90 ezerért. Valaki gazdag, akinek nem számít a pénz, rendelje már meg! Kíváncsi vagyok, hogy tényleg akkora kamu-e?
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Te írtad: "Az a Rowenta mindenben gyengébb, mint a Shark IZ400, cserébe 9000 forinttal olcsóbb. Én tutira a Sharkot venném."
Melyiket próbáltad? Vagy csak a gyár által megadott paraméterek alapján írtad ezt?
-
idegen lény
őstag
Az a Rowenta leggyengébb teljesítményű flexes rúdporszívója, viszont a legkönnyebb is, csak 2,2 kg. Amúgy 250W.
A Shark Stratos teljesítményének az X-Force Flex 14.60 felel meg,
meg is haladja azt (Stratos: 450W), mert 480W.
- Csak 3,2 kg, vagyis egy kilóval könnyebb a Stratosnál.
- 0,9 literes tartálya van, a Stratosé csak 0,7 literes.
- Akár 1 óra 10 perc a működési ideje, ami a Stratosnak csak maximum egy óra, bár sokak szerint nincs annyi sem.
- Nagy teljesítményű, 9 cellás, kivehető akkumulátor (32,4 V), a Stratosnak csak 25,2 V.
- 3 óra alatt töltődik fel, a Stratos 4 óra alatt.
- 2 év garancia.
- A javítási időszak alatt ingyenesen egy csere porszívó.
- Gazdaságosan javítható 15 évig. Könnyen szervizelhető kialakítás.
Olcsón és gyorsan leszállított alkatrészek több mint 15 évig.
Csak egy hibája van a Stratoshoz képest, a LED-jei nagyon gyengék.
Használtan az ára csak 107 290 Ft. [link]De ez is erősebb a Shark Stratosnál: [link] és csak 103 200 Ft újan.
-
idegen lény
őstag
válasz daeyvd44 #1414 üzenetére
Ez a Rowenta legnagyobb teljesítményű rúdporszívója:
550 W, 3,2 kg, 0,9 liter,
Akár 1 óra és 20 perces működési idő,
Nagy teljesítményű, 9 cellás akkumulátor (32,4 V), 3 óra alatt töltődik fel,
2 év garancia, 10 éves javíthatósági garancia. 169 592 Ft
"Eléggé nehéz, emiatt nehezebb finom mozdulatokat tenni vele.
Flex cső miatt szőnyegen nyeklik-nyaklik, ezért kézzel kell stabilizálni a csövet.
A bekapcsológombot rosszabb helyre nem is tehették volna.
A fő fej nagyon gagyi műanyag görgőkön gurul, ami hangosabb, mint a porszívó hangja és hajlamos elakadni a a laminált padló szélében (múltkor egy sarkot is sikerült letörni vele). Ugyanezen fejről hiányolom a kefét, ami felkavarná a leült port, így sokszor a zoknimmal kell fellazítani." "A LED lámpa nagyon gyengén világít, a poros részt nem látni kellően." "hosszabb szőrű szőnyegen nehezen mozog." "könnyű kis gép" "Könnyű, 2kg a porszívó + az akkumulátorral." "Portartály körülményesen üríthető." "Nem minden szőnyeget szeret. Eco módban legalább nem szívja fel a szőnyeget a padlóról."Philips XC8057/01:
? W (Nem írják sehol.), 1,7 kg - 2,7 kg - 4,77 kg? (Ez is rejtély, hol ennyit írnak, hol annyit.), 0,6 liter, Akár 1 óra és 20 perces működési idő,
25,2 V, 6,5 óra alatt töltődik fel,
2 év garancia. 189 900 Ft
"a 0,6 literes tartály ürítésekor ügyeljünk: az itt található zárómechanizmus a gépezet leggyengébb pontja" "A leggyengébb (ECO) mód nem ér semmit. A felmosóval nem lehet teljes mértékben kiváltani a takarítást. Mivel akksis, ezért sosem lesz olyan tartós mint a konnektoros társai."AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
Csináltam egy kis összehasonlítást.
Shark Stratos IZ400EU:
4 kg, 450W, 0,7 l, Akár 60 perc, Akkumulátor: Li-Ion 25,2 V,
Garancia: ?, 210 euro: ~87 ezer forint [link] [link]Shark IW1611EU:
2,76 kg, 240W, 0,4 l, Akár 60 perc, Akkumulátor: Li-Ion 21,6 V,
2 év magyar garancia, 94 990 Ft [link] [link]Rowenta X-Force Flex 9.60 Animal 3in1 RH2078WO:
2,2 kg, 250W, 0,4 l, Akár 45 perc, Akkumulátor: Li-Ion 25,2 V,
2 év magyar garancia, Gazdaságosan javítható 15 évig, Könnyen szervizelhető kialakítás,
Olcsón és gyorsan leszállított alkatrészek több mint 15 évig, 78 392 Ft [link]AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
Pedig olyan jól hangzott, hogy dán mérnökök csapata összefogott, hogy létrehozzák a szegények Dysonját, amely ugyanazokat az alkatrészeket használja, mint a nagy márkák, de lényegesen alacsonyabb áron. Kezd már elegem lenni a kínaiakból.
A Shark nem porszívó, hanem egy gyártó. Két linket is betettem a Stratosról, összesen 986 vásárlói visszajelzéssel, amik között vannak nagyon rosszak is. Azok alapján mindenki eldöntheti, hogy kell-e neki vagy sem. 210 euro azért nem kis pénz. Kérdés ugye, hogy mennyi garanciát kap a gép mellé, és hogy egyáltalán tudná-e azt érvényesíteni egy külföldi rendelés esetén. Mennyi ideig akarja használni a gépet? Volt aki kettőt is rendelt, és mindkettőről lepattant ugyanazon a helyen egy kis műanyagdarab 1 év használat után. Aki megelégszik egy év használattal ennyi pénzért, az nyugodtan rendelje meg. Az akkumulátorra is sokan panaszkodnak.
-
idegen lény
őstag
Nem is azért küldtem a linkeket, hogy rendelj tőlük, hanem hogy elolvasd a véleményeket a Stratosról. Te kérdezted, hogy milyen.
A javaslat a dán Sohnne lenne, de az csak online érhető el, ha egyáltalán szállítanak Magyarországra, ráadásul gyakran elfogy a nagy kereslet miatt.
£179, vagyis kábé annyi az ára, mint a Stratosnak. Ugyanaz a minőség, mint a Dyson, de még a V15-nél is nagyobb a tudása, és sokkal jobb az ár-érték aránya.
- 1 literes tartálya van, a V15-nek csak 0,76 L.
- 2,85kg súly, a V15 3kg.
- 50 perces működési idő, rengeteg nagyszerű kiegészítő, még kinézetre is nagyon hasonlít a Dysonokhoz.A Sharknak régebben nagyszerű porszívói voltak, de az újak már nem hozzák azt a minőséget.
Még ezt tudnám jó szívvel ajánlani: SEBO Felix 4 Kombi álló porszívó - seboaruhaz.hu
Vezetékes, de "10,5 méteres hatósugár - nem kell váltogatni a csatlakozó dugaljak között".
A vezetéke a gép tetején csatlakozik, úgyhogy nincs annyira útban.
"Az elállást nem kell indokolni
Ön a termék átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól és visszaküldheti a terméket akkor is, ha az teljesen hibátlan! Ha Önnek egyszerűen csak nem tetszik a megvásárolt termék, úgy Ön jogosult azt visszaküldeni, és a vételárat (ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is) visszakérni."
Szerintem megér egy próbát, mert ez egy nagyszerű gép.[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Nagyon nehéz (4 kg), kis tartály (0,7 l) és az akkura is panaszkodnak egyesek. A feléért kapsz egy normális porzsákos/vezetékest. Azokkal a legkönnyebb dolgozni, mert a teljes súly a földön van, nem neked kell tartanod. [link] [link]
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz Voice24 #1393 üzenetére
Igen, biztos bennem van a hiba, mert mindenki áradozik róla. Kap még egy esélyt, hogy bizonyítson. A tartálya tényleg megtelik. A Dyson V8 Absolute-ot használtan vettem 60 ezerért évekkel ezelőtt, azóta már rendeltem bele egy sokkal erősebb akksit, már az van benne, szinte lemeríthetetlen.
#1395szabzoltan1
Köszi. Szeged szép város, de nekem egy kissé kiesik.[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Tudja esetleg valaki, hol lehet venni 3 literes Rowentához való eredeti, nem utángyártott(!), Hygiene+ porzsákot? Csak 4,5 litereseket találtam, az meg, gondolom, nem jó hozzá. Vagy mi a 3 literes típusszáma?
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Én egy P11 Smartot rendeltem, bár ne tettem volna. Nagyon gyengén szív, és még az is visszapotyog belőle, ha kikapcsolod. Össze sem hasonlítható a Dyson V8 Absolute-tal, pedig az sem hozza egy hagyományos porszívó szívóerejét. Csak annyiban jobb a Dysonnál, hogy nem kell nyomva tartani a ravaszt, de a legszívesebben kidobnám, akkora nulla. Soha többet Proscenic-et! Nem szabad bedőlni az ajánlásoknak. A rúdporszívók elsősorban a felszíni piszok felszedésére alkalmasak, nem helyettesítik a hagyományos (porzsákos és vezetékes) porszívót.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hobby elektronika
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- További aktív témák...