-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Eljött a porszívóváltás ideje. Jelenleg egy Jimmy jv85 van, másfél éves, de a középső csöve már eltörött, ezért csak a motoros fejjel tudjuk használni, így persze kényelmetlen. Nem mondom, hogy nincs létjogosultsága, de nem győzött meg a technika, ezért visszatérünk a jól bevált hagyományos, vezetékes, porzsákos gépekre. Ebben szeretnék segítséget kérni, hogy ezek közül van-e ajánlott gép, 30 eFt-ig (nagyon max +10e)? Vegyesen szőnyeg és padló van, némi kiegészítő jól jön (szűkítő, stb), illetve, mivel emeletes házban lakunk, nem hátrány a könnyű hordozhatóság sem.
Előre is köszönöm a segítségeteket!Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Flowtation
őstag
válasz ribarszki #276 üzenetére
Szia!
Ezeknél a xiaomiknál típushiba a fogaskerék mögé tekeredő haj? Nekem egy jimmy jv85 van, amivel tökéletesen meg vagyok elégedve. Viszont egy alkalommal volt ilyen problémám, annyira, hogy szerintem a súrlódástól megolvad a műanyag kerék. Szétszedtem, kiszedtem a koszt, most jó, de minden indításnál van egy elég erős hangja, mintha darálna. Pedig levakartam, csiszoltam a kereket, meg a mellette lévő ház részt is.Amúgy banggood-os vásárlás, alkatrésznek ilyen esetben hol lehet utána nézni, azt tudja valaki?
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Csatlakoznék a topichoz és hogy ne érdemtelenül, hamarosan hozok egy JIMMY JV85 tesztet is.
Remélem elfér itt az alsóbb kategória is.Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Ózongenerátor a háztartásban
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Óra topik
- Politika
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER