-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz A_ScHuLcZ #813 üzenetére
Mindig akad 1-2 elegetlenkedo, legyen az barmilyen auto, ora vagy haztartasi gep. A premium nem attol premium, hogy sose megy tonkre. Milyen a szervizhattere, alkatresz ellatottsag, gep kezelhetosege/atgondoltsaga, funkcioi. Na ebben a tobbi marka nagyjabol a fasorban sincs. (Talan meg a miele meg a samsungnak egy akkus modellje)
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Nagya21
addikt
Hali!
Nos lehet venni kinait ami fele negyedannyiba kerül minz a dyson, de ha azon valami eltörik-elromlik az egyenlő a kukával......, míg a dysonhoz minden biz baszt kapsz ha nem a gyártótól, akkor a kiskinyaitól occon.
Most rendeltem a kefefejbe sörtéket, (nem komplett kefét) és a 2 garnitúra sörte szállítással 1947huf.
Valószínüleg nem lesz olyan tartós mint a gyári, de ennyi pízért.....
Na szóva, én maradok ennél, végigjártam a szamárlétrát porszívókkal, maradok a dysonnál.Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
saen
veterán
3 reddit poszt alapján a többségnek problémja van? Ne vicceljünk már. Mondjuk inkább azt, hogy nem tudjuk, hogy mennyire jellemző a meghibásodás. Nem hinném, hogy bárhol lenne erről publikus adat.
Emellett nincs örök életű cucc, a Dysonok is tönkre fognak menni előbb-utóbb. A magasabb kategória már régóta nem a megbízhatóságával, hanem a szolgáltatásaival tűnik ki jellemzően.
Nincs gond azzal, hogy nem szimpatikus neked a Dyson, nagyon sok márka porszívójával is remekül lehet porszívózni. Én csak azt kérem, hogy ilyen önigazoló jóslásokat ne terjesszünk aminek nincs tényleges valóságalapja. Ezt a néhány postot kb bármire meg lehet találni a neten, sokat adnak el, lesz is hiba. -
-cobra-
aktív tag
Nyilván senki nem fogja megjósolni hogy hány évet fog kibírni. Én Roidmi-t cseréltem Dyson V12-re. Jó volt a Roidmi, de szerettem volna jobbat, megkaptam. Roidminek macerásabb volt az ürítése, a szűrőt állandóan takarítani kellett, és 2 év használat után a motoros fej kerekei kezdtek annyira elkopni, hogy leért a padlóra a fej alja. Természetesen kereket nem lehet kapni hozzá, csak komplett új gyári fejet, ami majd annyiba került volna mint amennyit a gép ér.
Nyilván a Dyson se örök élet meg egy nap, sajnos fogyasztói társadalmat élünk, de a kínaiakkal ellentétben lehet hozzá kapni minden apró vackot.
Ez az én véleményem fél évnyi Dyson-ozás után.Ha Dyson kizárva akkor én Dreame-k között nézelődnék. (viszont erről is fogsz találni rossz véleményeket)
Új hozzászólás Aktív témák
- Üveg tolóajtó RS 120 85x205 cm
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával