Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Alkoholista nevelde
- Az utolsó pillanatban elhalasztották a La Quimera megjelenését
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- EAFC 25
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boborján
tag
A Seadraval 800-al nagyobb fire pokemont simán le tudsz csapni. Ha ott hagyni nem is jó arra jó hogy üsd a gymet. Ha meg jön a Kingdra az úgy tudom 2600 fölött lesz a max cp-je. Persze ha egyszer jön, meg addig ki kell húzni.
Itt meg olyan szépen leírtátok mit már rég leakartam csak lusta voltam hozzá. +1 mindenkinek
-
tompiheroe83
tag
Nekem ugyanez mint neked, de annyira, h nekem 100exp még a 32-es szint és ugyanúgy csak a a hitmonchan hiányzik
ez azért érdekes
De egyetértek veled, alacsonyabb szinteken most tök jó, jön egy csomó lény, mennyiség és minőség is, megéri a hideggel is dacolni, én nem is sajnálom tőlük, de 30 felett már gyakorlatilag kimaxolhatónak mondható a játék jelenleg.
Én is bánom, h könnyen kiütik a gymeket, de valójában nem volt fair a 30 alattiakkal szemben, a rengeteg bebetonozott 10-es gym, amiknél folyamatosan ment a dupla accountolás, h kiüsd csak a legalsót, h betehesd a sajátod...A catch viszont szerintem korrekt, nyilván felk*r engem is amit mondasz, de ez ugyanilyen szívás minden szinten a catch rate az típusra jellemző, plusz a lény leveljére, plusz van egy random faktor, ebből látszik, h magasabb szinteken rosszabb lesz a catch rate, ami oké, ennyi elkapott lény után már nem nagy kihívás excellentet dobni, meg a bag-em is nagyobb, nem fáj annyira ha elmegy pár ultraball potyára. Persze pont az ilyen lvl 30-as dögöknél a legzavaróbb ez érzetre de szerintem korrekt. Nyilván a monok alap catch rate-jén lehetne talán mit igazítani, mert az említett squirtle vagy bulbasaur(vagy caterpie a commonok közül) alapból durva,de ez ízlés kérdése nekem egy level 30-as squirtle elfüstölése nem zavar, jobban örülök, h growlithe vagy exeggcute meg eevee még 30-on is jó eséllyel megfogható, jóval többet érnek mint az előbb említettek.
Az pedig, h nem lehet rendezni a lényeket meg tényleg idegesítő, a legnagyobb visszatartó erő, h traineljek, h 700-as a pokemon bag-em, egyszerűen kezelhetetlen...
Ami viszont rossz hír, h úgy látom megint vannak működö botok, nemcsak a flygps fut :/
Én úgy vagyok vele, h nyomom még mert arra a hitmonchanra fáj a fogam, de már csak félgőzzel, várom a gen 2-t. (pl ha tényleg olyan lesz a tyranitair mint ami szívárog hát én addig nem halok meg amíg nem lesz egy olyanom
)
De pl most lesz japánban lapras event(vagyis már megy) sztem lesznek még érdekességek nálunk is.
-
marositech
senior tag
Én 30. végén vagyok.
Megváltásként tekintek a frissítésnek. Végre GYM balhé!
Szépen ki tudom ütni a belakott GYM-eket.
Kereshetek coint végre. Amúgy a többi érveléseddel egyetértek.1 dolgot igazán berakhatnák
, queue-s tojáskeltetés:
Megszámozom, hogy a free keltetőbe melyik tojást rakjon be először és amikor kikelt, rakja be a következőt amit én másodiknak beállítottam. 10-15km-es futásnál rohadt idegesítő ránézni a telefonra, hogy hol jár.
Hiába a pontos km a aza sz*r nem számolja tökéletesen, bezzeg a nike run pontosan számolja a háttérben. 1 teló 1 GPS és különböző km értékek... -
Atex
tag
Gratulálok a szintedhez is, és az összefoglalódhoz is. Én 29-es vagyok, így még a vadászat élménye megvan. Szerencsére pokestopom van elég.
A gymezés a frissítés óta abban kimerül, hogy mikor kiütnek azonnal megyek visszafoglalni. Így én kerülök be elsőnek, nem kell edzenem. A 7-8 gymek helyett 2-3. szintűek vannak. Az arányom kezd felborulni, megint rendesen. A kialakult kis csapat is szétszéledt, nem edzenek nem tesznek be pokekat.
Az 2. Gent én is várom ezért most Eeveet és 500 candyt is betároltam.Azt hittem a főváros környékén jobb a helyzet.
-
Palika71
őstag
Tök jól összefoglaltad a helyzetet. Gratula a szintedhez! Amúgy itt, a 26. -on is ugyanezekkel a gondolatokkal játszom (még).
Ami most tetszik, hogy a PokeStop adja bő kézzel a cuccokat. Így még itt Szigetszentmiklóson is játszható a játék, és nem csak arról szól, hogy kőrözgetek a PS körül... SZóval, ezt nagyon megszoktam. Ha ez az áldás elakad, lehet hogy én is.
Új hozzászólás Aktív témák
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest