Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Milyen az a "gyári" rom? Melyiken vagytok? Nem tudom például EEA romból van-e már A13-as. Nekem a hívásrögzítő és a végtelen ideig ottmaradó AOD volt ami miatt az EU mellett döntöttem. EEA A12-vel jött a teló, de nem sokáig volt a 3 mp után kikapcsoló ADO miatt. Most úgy van beállítva, hogy alapban nincs aod, és ha jön értesítésem akkor kint marad egy ikon. Kb a led-et kellett kialakítani aodból Tudom hogy gáz hogy ilyenekkel sz_pni kell, de egyszer kell megcsinálni és utána fxán működik.
szerk: zolya1973-nak is ment
[ Szerkesztve ]
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
HollyBoni
veterán
Szerintem megértettelek. Tudom az hogy random felébred a képernyő telefonálás közben meg az hogy sötét marad nem pontosan ugyanaz a hiba, de gondolom van összefüggés a kettő között, és mikor azt írta a kolléga hogy itt már nincs baj a proximity szenzorral, akkor mindkét hibajelenségre gondolt.
Nekem szimplán a te hsz-ed jött le úgy mintha ezen a fórumon nem is lehetne másról beszélni, ennyi. -
HollyBoni
veterán
Szerintem teljesen témánál vagyunk, vagy csak pont kifejezetten a te hibádról lehetne beszélgetni?
Sajnálom hogy nálad kijött ez a hiba és egyelőre nem kaptál rá megoldást, de látod hogy nem mindegyikunknél van jelen (nálam speciel teljesen gyári a rom, és nem csinált soha ilyet).[ Szerkesztve ]
-
-
Blizzardking
őstag
Kioróbálom hogy belinkelem ide ezt: https://mobilarena.hu/tema/poco_x5_pro_ranezesre_jo/friss.html
Nekem úgy tűnik hogy oké gboardon. Sokáig swift keyboardot használtam, csak megvette a microsoft. Elég ha egyszerre egy giga multi lehúzós cég tud minden megmozdulásomról... 😂
-
Blizzardking
őstag
Maga a custom rom téma nagyon jó dolog, és veszett jó romokat tudnak főzni. Az Oneplus telóm 5 főverzió frissítést ért meg crdroid meg aicp romokon. A pocokra is biztosan jönnek majd jó cuccok, de kb a napokban jött ki rá az első pár rom. Aospa volt fókuszban, (paranoid android) ez a lineage engem is meglepett. Ha a gyostöltést megoldják meg pár kisebb bugot akkor jók lesznek. Nem a főzött romokat akartam fikázni, csak arra utaltam hogy az x5 prón jelenleg kezdeti stádiumban van a fejlesztés.
A miuira indiaiak panaszkodnak ahol irtó forróság van, hogy játék alatt megsülnek. A lineageról kérdezd ath-et, engem is érdekel milyen. Én most muiu14 eu A13-on vagyok, root, safetynet bank cuccok oké, viper oké, kicsit lekönnyítve, pár dolog kilőve, és ez most elég cool.
Luck Dragon - túl gyakran nem használtam erre, de soha semmi gondom nem volt ezzel. És mással sem, pöpec teló.
-
Graphics
Jómunkásember
Szerintem bekeverték az M5-tel.
Rosszul írták ki, nincs két fajta X5 Pro
Kitették ugyanazt a cetlit két különböző telefon mellé.
De ha végignyomkodtad volna a menüt, láthattad volna a típusát pontosan.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember