Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz DM-Fan #89273 üzenetére
Köszi az infót, nem tudtam, hogy utána még ennyit fejlődtek a plazmák, mert már csak azt olvastam, hogy végük, na mondom fasza
Már nem hiszem, hogy költök plazmára, marad ez, illetve az OLED, ami valóban óriási előre lépés lesz képminőségben, ebben egyetértünk. Láttam párat élőben itt-ott áruházakban kiállítva, de ki nem , a pofám leszakadt, még akkor is, ha demó anyag ment rajta.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz zsoltee10 #89271 üzenetére
Én is gondolkodtam OLED-re váltáson, de így, hogy csak ennyi üzemóra van a jó kis Pana-ban, elbizonytalanodtam. Mondjuk, azt tudtam, hogy nem lesz sok benne, mert csak film/F1 nézésére használom PC-ről, (TV adást nem nézek, mert nem érdekel a reklám, így előfizetésem sincs), de így akkor még marad pár évig. Nem baj, addig lemegy az OLED ára, remélem.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
sniphoe, Csöves: köszi Valóban nem ment sokat.
Ez a típus, amúgy jónak számít (Panasonic TX-P46S20E)?
Nem volt olcsó annó, de nem is a legdrágább. Ha jól emlékszem a G széria drágább volt.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
Kipróbáltam, és valóban keveset használtam (csak PC-ről filmeket meg F1-et nézek rajta):
1116:30 óra; 731 bekapcsolás 2011-ben vásárolt.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz liszi70 #89258 üzenetére
Még egy kérdés, ha szabad! Ha a leírtak szerint csinálom a dolgot, akkor nem tudok semmit elrontani a készüléken, gondolom?
De, ha véletlenül nem 5-7 másodpercig nyomok valamit, mint a leírtak szerint, vagy a sorrendet tévesztem el, akkor mi történik? Max nem lépek be a menübe, és kész?
-
tibaimp
nagyúr
Üdvözlök mindenkit!
Egy Panasonic TX-P46S20E plazma TV tulajdonosa vagyok.
Azt szeretném megtudni, hogy létezik-e ehhez a típushoz valami kód/kapcsolás/bármi, amivel az üzemóra megnézhető, kiírattatható?
(lehet, hogy orbitális baromságot kérdeztem, akkor elnézést )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest